Zeer slechte service en communicatie. Ik heb een Essentials-pak besteld dat te groot bleek te zijn. Na weken proberen contact te krijgen, ontving ik eindelijk een retouradres. Vervolgens heb ik he... Voir plus
Niet hier bestellen, ze laten je weken wachten op je bestelling, beloven een miezerige 95 euro aan refund voor de vertraging ( op een bestelling van 2095,-) En uit eindelijk laten ze niks meer van... Voir plus
Snelle service & niche producten die lastig te vinden zijn, ik ben al 7 jaar klant en altijd tevreden met de service!
Répond généralement dans un délai d'une semaine
KOOP HIER NIKS!
Meerdere keren wat besteld. Nu voor de 2e keer wat kwijt(terwijl ik dit bij andere bedrijven nog nooit mee heb gemaakt). DHL bevestigd dat het pakket gewoon is geretourneerd + handtekening is gezet voor ontvangst.
Er word nergens meer op geantwoord en geen geld terug.

Réponse de FBYMM
Super!
Via Instagram bij dit bedrijf gekomen, via de website zag ik dat de schoenen die ik wilde bestellen direct op voorraad waren. Op maandag een bestelling geplaatst, deze was al binnen een dag in huis! Bestelproces was heel fijn, ik werd ook goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakket was. Ik zou hier zo weer bestellen!
Goede service
Schoenen waren duur, maar de levering en de service waren geweldig. Mijn vriendin was er helemaal weg van.
Mooie items en super contact
Mooie items en super contact. Ik zou FBYMM aan iedereen aanraden!
Erg fijne communicatie en snelle…
Erg fijne communicatie en snelle verzending
Super
Order geplaatst voor 2 Loro Piana loafers die overal waren uitverkocht, binnen 2 werkdagen binnen. Super tevreden!!
Afgelopen donderdag mijn laboutin…
Afgelopen donderdag mijn laboutin schoenen ontvangen via fbymm. Zaterdag viel het na 1x dragen op dat de suede bovenop de neus gedeeltelijk weg was. Fbymm heeft op basis van foto's laten beoordelen dat de schade komt door de regen of het te dichtbij aanbrengen van suedespray wat overigens niet zo is. Er mag geen contact worden opgezocht met de winkelier. De service is het vergoeden van de schoenmaker! Wat een slechte service voor schoenen van 600 euro!! Ik zou het afraden om kleding te kopen via deze partij en om rechtsreeks bij de winkelier te kopen!

Réponse de FBYMM