Voor de eerste keer een villa via FI geboekt en we zijn er heel tevreden over. We voelden ons echt koning klant en geen nummer. Met name vanwege de supersnelle reacties op vragen van onze kant en de b... Voir plus

Voor de 3e keer via fi.nl geboekt en altijd tevreden met de lokatie. Tussentijds contact voor eventuele vragen worden direct beantwoord en de verwachting worden tot nu toe altijd waargemaakt, 2x Frank... Voir plus

Ben netjes teruggebeld over een factuurbedrag die anders was dan bij de boeking in eerste instantie. Het ging om 30 euro korting i.p.v. 30% op de huursom dat verkeerd in hun boekingssysteem stond. Sne... Voir plus

hebben meerdere malen onze vakantie geboekt via fi.nl en zijn uiterst tevreden over het verloop van de boeking en de hulp bij telefonisch contact . What you see is what you get want de foto's geven d... Voir plus

1. Location de vacances

Informations provenant de diverses sources externes

Al meer dan 30 jaar biedt Fi Vakantiehuizen een breed assortiment aan vakantieaccommodaties in Frankrijk. Van authentieke gîtes tot luxe poolvilla's. Fi Vakantiehuizen biedt eveneens een ruim aanbod aan gecontroleerde vakantiehuizen in Italië en Oostenrijk.

4,4

De eerste keer via Fi.

Tot op heden is het contact tussen de mensen van Fi en mij super geweest...ze zijn hulpvaardig en vriendelijk aan de telefoon en via mail. Voor een verdere evaluatie moet ik wachten tot ik in Normandië ben en dat is 28/06/2014...

6 février 2014

Vlotte boeking!

De boeking van ons vakantiehuis ging alvast vlot, hopelijk valt het huis zelf ook nog mee!

2 février 2014

goede en vriendelijke behandeling

Erg prettige juffrouw aan de telefoon. De reservering ging voorspoedig en als ze zei dat ze terug zou bellen deed ze dat ook. Als dat zo doorgaat wordt ik erg blij.

30 janvier 2014

uniek plekje!

Wij zijn zeer tevreden over de site, de accomodatie en de verhuurders. Het is een mooie grote boerderij met alles voorhanden.
Het was jammer dat de eetmogelijkheden op de locatie enkel golden voor het hoogseizoen. Dat was niet bekend.

28 janvier 2014

duidelijk en goed

Helaas bleek er eea te mankeren aan het huis wat wij huurden. Dat dat later gerepareerd en aangevuld is, daar hebben wij niet van geprofiteerd.

28 janvier 2014

goede en betrouwbare site.

Na zomervakantie in de Loire-streek (Frankrijk) is alles goed verlopen.
Gedetaileerde omschrijving klopte zoals voorzien.
Xavier en Lieve.

27 janvier 2014

Gemakkelijk en snel geregeld

Via fi.nl boekten wij ons vakantiehuisje in Bretagne. Boeken ging gemakkelijk en ook het huisje beviel prima. Kortom: zeker de moeite om ook volgende keer weer via fi te boeken.

27 janvier 2014