Albert heeft m’n ringslot en achterband vervangen en zonder kosten de spaken afgesteld omdat het achterwiel aanliep. 👍🏼 Een QRcode voor het achterlaten van n review zou wel handiger zijn dan NFC. �... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb al voor de tweede keer van hun diensten gebruik gemaakt. Ramadan heeft me vooraf goed geadviseerd over het vervangen van de banden op mijn elektrische fiets. Ben heel erg tevreden over zijn s... Voir plus
Wat een fantastische service! Waar andere fietsenmakers pas over 5 (!) weken tijd hadden, hier binnen 3 dagen geholpen. Fijne vent Ramazan. Reparatie en prijs geheel volgens opgave. Voorlopig, hopelij... Voir plus
Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Admiraal Helfrichweg 2, 2315VC, Leiden, Pays-Bas
- +31633446050
- info@fietsenwacht.nl
- fietsenwacht.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hele aardige man en perfecte service en…
Hele aardige man en perfecte service en redelijke prijs 🏆

Slecht bedrijf!
Ook ik ben erg ontevreden over Fietsenwacht, net als veel anderen hier. We hebben waarschijnlijk veel te veel betaald voor het opnieuw spaken van ons achterwiel (330€). Wat volgens andere fietsenmakers minstens 100€ goedkoper zou moeten zijn. Er zou nog een kostenspecificatie gegeven worden, ook die heb ik nooit gekregen. De afspraken liepen ook dramatisch: eerst zou het wiel uiterlijk vrijdag worden gebracht, toen werd het maandag, daarna dinsdagavond. Om 22.00 uur werd de afspraak op het laatste moment zelfs weer geannuleerd. De volgende ochtend kwamen ze eindelijk met het wiel.
Toen het wiel er eindelijk in zat, bleek de kilometerteller het niet meer te doen. Eerst werd gezegd dat dit mijn probleem was, maar daarna gaven ze toe dat het wiel opnieuw gespaakt was en het magneetje er waarschijnlijk door hun zelf was afgehaald. Ze probeerden het nog op te lossen, maar kregen het niet gemaakt. (ja, het gaat hier echt over de fietsenmaker zelf) Er zou vandaag opnieuw een monteur langskomen, maar die is ook niet verschenen.
Kortom: veel te duur, afspraken worden niet nagekomen, slechte communicatie en problemen worden niet opgelost. Nu maar hopen dat mij achterwiel erin blijft zitten komende dagen en dat de kilometerteller nog wordt opgelost. Anders kan ik met het probleem wat zij veroorzaakt hebben naar een andere fietsenmaker toe. Voor ons was dit de laatste keer deze mobiele fietsenwacht.

Niet doen
Niet doen! Dit bedrijf komt de afspraken niet na en rekent torenhoge kosten. Keer op keer verzetten ze afspraak en ondertussen gijzelen ze onze achterband, waardoor we dus geen fiets hebben.
Keer op keer zeggen ze dat ze terugbellen, wat ze niet doen. Niet aan beginnen, gewoon fijn naar de fietsenmaker om de hoek.
Aanvulling: fietsenwacht reageert hieronder met een antwoord dat zij een monteur hebben gestuurd en de fiets is gemaakt. Wat niet klopt, want de display van de fiets geeft geen snelheid meer aan, wat het voor deze "reparatie" wel deed. Als het goed is, gaat er nu voor de derde keer iemand langskomen met het onderdeel dat ze dus niet hebben geplaatst vanochtend. Vooralsnog ook in afwachting van onze vragen over de veel te hoge prijs en compensatie voor al dit gepruts.

Dure les
Dure les.
Ik wilde eigenlijk alleen mijn banden laten maken, maar de monteur had nog wat spatbordjes liggen en mijn fiets had er geen. Ik vroeg of hij ze erop kon zetten, zonder vooraf naar de kosten te informeren – achteraf gezien een dure les.
Online had ik nieuwe spatborden gezien voor zo’n 40-50 euro, maar hier werd 100 euro gerekend voor gebruikte exemplaren. Omdat ze niet goed pasten, moest er ook nog een aanpassing gedaan worden die extra tijd kostte. Uiteindelijk kwam de rekening uit op 300 euro.
Het zou prettig zijn geweest als er vooraf een kostenindicatie was gegeven, dat had veel duidelijkheid kunnen scheppen. Maar ik had hier zelf naar moeten vragen, dus eigen schuld.

Réponse de Fietsenwacht
Snelle , goede en betaalbare service
Vanwege uitlopen afspraken voor de afspraak met mij werd de afspraak opnieuw gemaakt maar bij andere fietsenmakers is een lange wachttijd en ben ik mijn fiets voor de duur van de onderhoudsbeurt kwijt. De monteur heeft een onderhoudsbeurt aan mijn e-bike uitgevoerd en dat ging snel en goed en voor een goede prijs ik ben tevreden en zal opnieuw contact zoeken met de fietsenwacht wanneer dat van toepassing is

Réponse de Fietsenwacht
Keurig volgens afspraak !
Keurig volgens afspraak, super snel en vriendelijke gasten! Top 👌

Blij mee
Hele snelle reactie waren de volgende dag in de buurt.
Nieuwe achter binnen en buiten band.
Ring om mijn zadel pen.
Beurtje fiets.
Zeker erg makkelijk voor de deur.

lekke achterband(fatbike fiido…
Had lekke achterband(fatbike fiido t2).Telefonisch via klantenservice afspraak gemaakt. Monteur stond op afgesproken tijd voor de deur. Twee nieuwe buitenbanden en één binnenband laten monteren. Ook nieuwe zadel laten monteren. Voor de reparatie werd mij duidelijk meegegeven hoeveel mij het zal kosten. Ben tevreden over Fietsen wacht.

Respond was quick
Respond was quick; service was very good as well , price I am aware it will be expensive every where , what you pay for materials , pay also for work which makes it double expensive. I understand but if you are average person it can be a lot.

Gewelidige service
Fijne professionals die je snel en vriendelijk weer op weg helpen.

Réponse de Fietsenwacht
Ik ben super blij met deze service
Ik ben super blij met deze service, zeker omdat alles word gedaan in overleg en ze werken ook heel netjes.
En dit alles voor de deur. Geweldig

Snelle service aan huis
Ik kon snel een afspraak maken en hoefde mijn fiets niet door de stad te sjouwen. De reparatie was zo gebeurd en ik hoefde er de deur niet voor uit.

Réponse de Fietsenwacht
Ik kon niet geholpen worden
Ik kon niet geholpen worden, woonde te ver...terwijl men wel op route komt hier in de omgeving van hoek van Holland???

Réponse de Fietsenwacht
Fietsenwacht rekent te hoge prijzen.
Fietsenwacht kwam op tijd langs, geven door dat er geen voorrijkosten worden berekend.
Bij voor en achterwiel magura remblokjes vervangen, kosten 100€ stond er op de bon.
De monteur was tussen de 10 à 15 minuten bezig geweest.
Ik gaf door dat dit nooit kon kloppen, de persoon die de bonnen schrijft ging weer de auto in en maakte direkt een nieuwe bon waar 80€ op stond, heb maar betaald en doorgegeven dat voor ons nooit meer " fietsenwacht" hoeft te komen.

Réponse de Fietsenwacht
Goede service en uitstekend…
Goede service en uitstekend gecommuniceerd!

Snel en vakkundig
Ik kon snel een afspraak inplannen en werd ontzettend goed geholpen door de monteur.

Tevreden klant
Ten eerste al snel teruggebeld voor het maken van een afspraak en goed, snel en vakkundig geholpen.