Albert heeft m’n ringslot en achterband vervangen en zonder kosten de spaken afgesteld omdat het achterwiel aanliep. 👍🏼 Een QRcode voor het achterlaten van n review zou wel handiger zijn dan NFC. �... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb al voor de tweede keer van hun diensten gebruik gemaakt. Ramadan heeft me vooraf goed geadviseerd over het vervangen van de banden op mijn elektrische fiets. Ben heel erg tevreden over zijn s... Voir plus
Wat een fantastische service! Waar andere fietsenmakers pas over 5 (!) weken tijd hadden, hier binnen 3 dagen geholpen. Fijne vent Ramazan. Reparatie en prijs geheel volgens opgave. Voorlopig, hopelij... Voir plus
Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Admiraal Helfrichweg 2, 2315VC, Leiden, Pays-Bas
- +31633446050
- info@fietsenwacht.nl
- fietsenwacht.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hoge prijzen
De afspraak was snel gemaakt, dat was fijn. De fiets is ook prima gemaakt. Echter, de prijs is echt aan de hoge kant en niet kloppend met de site. Ik wilde onderhoud aan mijn bakfiets en het vervangen van de remblokjes: €260! Los van de remblokjes is er niets vervangen. Ik kwam via de website zelf rond de €170 uit… Erg jammer. Volgende keer benader ik een ander.

Réponse de Fietsenwacht
Net zo duur als een nieuwe fiets!
2 weken geleden belde ik voor een lekke achterband. Er werd gelijk een afspraak gemaakt voor de dag erna wat ik erg prettig vond. Ik dacht, prima om ook meteen een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren als ze er toch zijn.
De monteur gaf vervolgens aan dat mijn zadel ook toe is aan vervanging (er zit een kleine scheur in maar kan mijns inziens nog prima mee ), dat mijn voorband eigenlijk ook vervangen moet worden (dat kan inderdaad waar zijn) en als kers op de taart moest mijn gehele achterwiel worden overgespaakt!
Dit grapje koste inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe achterband (binnen en buiten) en overspaken €390,00 ! Omdat ik echt afhankelijk ben van mijn fiets en er eerst nog vanuit ging dat het dan wel echt noodzakelijk is ben ik akkoord gegaan. Het achterwiel is meegenomen en zou binnen enkele werkdagen weer teruggebracht en gemonteerd worden. Ik ben €390,00 lichter en wacht nu al 2 weken (!) op mijn achterwiel. Ik had van dit bedrag gewoon een nieuwe fiets kunnen kopen, ik voel me dus behoorlijk genaaid. Toen ik vorige week belde om te vragen of mijn wiel al klaar is werd mij met lichtelijk geïrriteerde toon verteld dat dit handmatig moet gebeuren en het tijd kost.
Mensen aan wie ik dit verhaal vertel vragen me of ik mijn fiets naar de BMW dealer heb gebracht. Oplichters zijn het. Nu maar hopen dat ik mijn achterwiel snel terugkrijg!

Réponse de Fietsenwacht
Geld aftroggelen is hun plan
Andere prijzen dan op website en werd meteen aangeraden om hele fiets na te kijken terwijl ik lekke band had van mijn 2 maanden oude fiets.
De kosten werd al snel voor gewaarschuwd dat het 95 euro zou worden. Ik ben altijd bij fietsenmaker 20 euro (voor plakken) en max 40 euro als we een nieuwe band moesten voor een fiets. Ik dacht ik probeer het eens maar ga maar weer gewoon naar een fietsenmaker. .

32,50 is in werkelijkheid 95 euro
Het is een beetje zonde wat dit bedrijf doet. Ik maak s-ochtends een afspraak om een achterband te vervangen. Op de website staat een prijs van 35 euro. Lijkt mij goedkoop want ze komen ook voorrijden etc. S-avonds waren ze keurig op tijd. 1 monteur was beleefd. Maar tot zo ver ging alles goed. De fiets de bus en na een paar minuten gaven ze het advies om ook de voorband en de ketting te vervangen. Hoefde voor mij niet omdat het toch een oude stationsfiets is. Vervolgens de prijs voor de achterband 95 euro! Ik was een beetje verbouwereerd en heb het "hoofdkantoor" gebeld omdat het mij niet zinvol leek om in discussie te gaan met de monteurs en bovendien was de oude band er al af. Volgens de mevrouw aan de telefoon was de prijs heel normaal en was de prijs van 32,50 alleen voor het monteren. Tsja, dit is juist niet de manier waarop je klanten moet trekken. Dit is gewoon oplichting. Maarja, nogmaals het hele concept klopt met bellen en voorkomen rijden alleen ik bel nooit meer want 95 euro voor iets betalen wat normaal max. 50 euro kost voelt niet goed.

Lekke band 95 euro i.p.v. 25
Op de website wordt geadverteerd met een vaste prijs van 25 euro bij een lekke voorband bij een stadsfiets met normale naaf. De fietsenmaker die langs kwam maakte een iets andere berekening: 10 euro voor binnenband, 50 voor buitenband en 35 euro voor arbeidskosten. Ik heb hem vriendelijk bedankt en ik ga voortaan hier niet meer terug

Réponse de Fietsenwacht
Heel blij met fietsenwacht in gemeente…
Heel blij met fietsenwacht in gemeente Amstelveen. Ze zijn altijd goed bereikbaar en verhelpen het probleem zonder dat je uitgebuit wordt. Mijn zoon zijn fatbike twee keer gerepareerd en ik ben tevreden met het resultaat.

Tien met een griffel
Ik ben al jaren erg blij met de fietsenwacht maar nu echt meer dan blij. Ik stond met zachte band, tien kilometer van huis, er kwam iemand naar me toe, vond geen lek, maar heeft me voor de zekerheid naar huis gebracht. Echt fantastisch! 🍀💪🍀

Prima service
Prima service, netjes gebeld om te overleggen wanneer men aan huis de fietsen kon onderhouden. Vakkundige monteur. Na afloop trapte de fiets een beetje door. Na melding heeft de fietsenwacht direct een nieuwe afspraak ingepland en is de monteur teruggekomen om het euvel te verhelpen.
De prijzen zijn ook vele malen interessanter dan bij de normale fietsenwinkels + het feit dat men aan huis komt, zodat je niet met twee zware ebikes naar de fietsenmaker moet, is zeer prettig!

Fantastische service
Fantastische service! Er moesten twee fietsen gerepareerd worden, wat ik al heel lang heb uitgesteld omdat het praktisch gezien lastig te regelen was. Dit was een perfecte oplossing. Voor wat er gedaan moest worden werd er een eerlijke prijs gevraagd. Gezien er in mijn buurt heel weinig fietsenmakers zijn, is de dichtstbijzijnde altijd behoorlijk prijzig. Dit viel mij alles mee. De fietsen rijden weer heerlijk en het personeel was zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Réponse de Fietsenwacht
Tevreden over service aan huis
Ik ben tevreden over de Fietsenwacht. Tot nu toe twee keer ingeschakeld; eerste keer voor mezelf en de tweede keer ook gelijk de fiets van mijn man laten doen. Heel fijn dat ze op locatie komen en snel een afspraak plannen, scheelt zeulen met fietsen naar een fietsenmaker die misschien voor weken vol zit. Kosten netjes vooraf besproken dus geen verrassingen daar. Reparatie van mijn mans fiets had nog iets beter gekund omdat de ketting nog in 1 versnelling aanloopt. Maar hij rijdt weer en dat is het voornaamste. Wij bellen volgende keer weer met de Fietsenwacht.

Snelle service
Ze namen heel snel contact met me op, konden heel snel langskomen en mn fiets was binnen een mum van tijd gerepareerd.

Réponse de Fietsenwacht
oplichterij ze verzinnen van alles om de tijd te vullen
voor een achterband latenkomen, ca 80 euro, maar de persoon bleef maar verder gaan dit niet goed dat niet goed,ik liet hem even begaan en de nota was 200 euro ook verving hij al nieuwe remblokjes à 25 euro installatie kosten jawel 35 euro voor 2 boutjes los te draaien oplichterij, niet meer bellen die figuren bon aanwezig opdracht was één nieuwe achterband. aanvulling, deze turkse Hr, had het niet zo met nederlands, ik liet hem begaan om te kijken wat nu het verdien model was, nu weet ik het verder was hij wel deskundig, netjes , maar geen taalbeheersing. jammer want jullie hebben een mooie formule...zeker voor ouderen of slecht ter been zijnde/zieke mensen die er met de fiets opuit willen, busje was ook keurig, dat jullie extra reken , prima om geen voorrij kosten te rekenen , was eigenlijk al bang dat deze man mijn spaken nog even ging stellen.. maar qua kennis respect qua kosten t is een service dus oke , maar hou je bij de opdracht . en voor remblokjes 25 euro rekenen , de mijna waren nog geen 5 weken oud .. twee boutjes losdraaien 35 euro ?? remblokjes 25 euro gewoon eenvoudige simpele remblokjes , maar nogmaalsd de man had er verstand van , was netjes , alleen sprak hij slecht hollands.geeft niet hij komt niet voor een praatje he, maar ik heb nu wel de duurste achterband van dordrecht :-) enzonodig zou ik U zeker weer opnieuw vragen maar dan wat duidelijker met de opdracht om gaan aub..sccs met Uw service hoop dat velen er baat bij hebben gr jhvm

Super snel een afspraak
De beste service die ik ooit hebt gehad.
Super snel een afspraak in de ochtend gebeld. Dezelfde dag nog een afspraak . Medewerker was professioneel en efficiënt. Fiets gelijk helemaal nagekeken voor een goede prijs!!

Super snel geholpen
Super snel geholpen! Fijn dat er eerst een prijsopgave met je wordt gedeeld al voor ze aan de slag gaan.

Super service
Vinnie en zijn partner waren en snel en hebben mijn fiets voor een goed prijs weer gemaakt.

Prima bedrijf!
Prima! Zou dit bedrijf zéker aanraden! Heel klantvriendelijk en een snelle service. Ook qua kosten weet je waar je aan toe bent.

Réponse de Fietsenwacht
.. eerste keer Fietsenwacht …
Mijn fiets had hier en daar wat problemen, maar met nieuwe remblokjes en een goede onderhoudsbeurt, rijdt mijn fiets weer fantastisch !
Reparateur had er direct goede kijk op, wat er precies aan de hand was …
Hele fijne eerste ervaring met Fietsenwacht

Réponse de Fietsenwacht
Bij het bellen al meteen goed geholpen.
Bij het bellen al meteen goed geholpen.
Duidelijke afspraken.
Super geregeld 👍