Fietsmaster Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze zomer een bakfiets van 3000 euro gekocht, zou een servicebeurt tegoed hebben met de mededeling daar hoeven we niets over vast te leggen en kom maar langs als er iets niet functioneert of bijgest... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top service. Ik heb door mijn eigen fout 2 keer de verkeerde fiets besteld. Uiteindelijk de 3e keer gelukt. Het contact verliep erg soepel.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben in het verleden al kinderfietsen gekocht bij fietsmaster. Tevens deden we onderhoud van alle fietsen bij hen. Altijd zeer tevreden. Vorige week hebben wij 2 elektrische fietsen gekocht bij... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super fijne winkel

Super fijne winkel. Gisteren gebeld voor een bakfiets en die stond vandaag om 11 uur voor me klaar. Bij een andere winkel duurt dit gemiddeld 3 weken. Fiets helemaal rijklaar afgeleverd, alles wordt goed uitgelegd. Super service

1 juillet 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Na levering blijft het stil na een klacht(je)

Een fietsje online besteld voor mijn kleinzoon, bezorging en verpakking was goed.
Bij het monteren blijkt de rechter trapper vast te zitten, dit is ook niet op te lossen en de trapper zal vervangen moeten worden.
Mailtje naar de winkel en helaas tot nu toe totaal geen reactie.
In deze mail heb ik ook gemeld dat het voor mijn kleinzoon is die as zaterdag zijn verjaardag viert…
Aanvulling op de review, de trapper is toch nog op tijd voor de verjaardag van mijn kleinzoon geleverd.
Pluim voor fietsmaster 👍

11 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben een paar maanden geleden een…

Wij hebben een paar maanden geleden een electrische fiets van het merk altec gekocht er waren al snel mankementen aan deze fiets als laatst was er een probleem met de bagagedrager en accu, dus ter reparatie afgegeven een nieuwe bagagedrager zou 80 euro kosten dus ik akkoord gegeven nu is het zo dat ze geen nieuwe bagagedrager hebben geplaatst maar iets gelast en geverfd hebben dit zijn geen eerlijke mensen. Factuur was 135 euro!!! Voor een niet eerlijke reparatie zonder bagagedrager!!! Factuur en evt foto beschikbaar ik ga ook zeker een klacht via de advocaat hieromtrent indienen zijn er meer gedupeerden met zulke reparaties neem dan contact met mij op!! Samen staan we echt wel sterker dit kan echt niet zulke fiets bedrijven moeten echt gestraft worden! Ik ga dan ook zeker naar de geschillencommissie om de foto’s en factuur aan te tonen!

16 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een mooie fiets besteld te hebben…

Na een mooie fiets besteld te hebben bleek deze op de dag van mijn dochters verjaardag toch een maatje te groot. De fiets werd zonder enig probleem teruggenomen en geruild voor een maat kleiner. Ik kan deze verkoper echt iedereen aanraden!

5 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Veel keuze, prima prijzen en uitstekende service!

Een E bike besteld, maar door de lange leveringstijd (kon nog wel even duren) mocht ik kiezen uit 2 andere mooie fietsen die wel op voorraad waren. Top!
Helaas zaten er op die fiets wat beschadigingen bij aflevering. Na een telefoontje is dit keurig opgelost! Deze fiets is weer opgehaald en een nieuwe geleverd.
Dit noem ik service!
Ondanks dat dit voor hen en voor mij niet leuk was, altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan.

Een volgende fiets zal ik dan ook zeker weer bij Fietsmaster kopen!

6 juillet 2021

Top zak

Ik heb een fijne ervaring met Fietsmaster gehad. Ze zijn professionele en fiestsen van goede kwalitiet!

30 juin 2021

2e keer problemen met mijn fiets in 1 jaar tijd

Ik heb in mei 2020 een elektrische transport fiets gekocht vriendelijke verkoper niks over aan te merken. Na een maand later doet de fiets het niet meer heb ik een andere fiets in dezelfde prijsklasse mogen uitzoeken. Top geregeld. Ik ga normaal met de fiets om behandel deze goed en laad altijd goed op. Na een jaar inmiddels doet de fiets niks meer. En de verkoper had nog gezegd ja met deze fiets zijn nooit problemen geweest.... ik ervaar het anders. Het gaat hier om een BSP transport fiets elektrisch.

23 juin 2021

Zeer tevreden!

Gisteren voor mijn verjaardag hele mooie e-bike gekregen. Goede service, vriendelijke communicatie en perfecte bezorging. Heel blij met de fiets. Ik zou Fietsmaster zeker aanraden!

27 mars 2021

Hele prettige dienstverlening

Hele prettige dienstverlening, tegen zeer goede aankoopprijs en komt zeer goed de afspraken na. Al vaker bij ze een fiets gekocht. Nu een ebike voor mooie prijs en oude fietsen in kunnen ruilen.

27 mars 2021

Een AANRADER

Eindelijk een fietswinkel die bewijst dat niet duur en een goede service ook gewoon kan. TOP hou het vol. Zeker een aanrader nu al de 4de fiets hier gekocht. Bedankt

28 août 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Leuke fiets gevonden onlinleuke fiets inkompleet enmaar slechte servicee

Leuke fiets gevonden online, vanwege de corona gekozen voor bezorging duurde even, weinig info en opeens krijg je bericht van een ander bedrijf dat je fiets wordt bezorgd. Doos ontvangen, in elkaar zetten van de fiets hand wat werk, wat dingetjes verbogen maar dat was zo te fiksen. Moest wel veel kracht gebruiken op het zadel, uit de stang halen was niet makkelijk. Gebruiksaanwijzing was geschreven in super kleine letters en minimale info. Toen opeens de snelbinders, bevestiging is slecht. Het grootste probleem was echter het achterlicht, deze kan niet bevestigd worden, even gemaild en ik moet maar langskomen met de fiets. Aangegeven dat dit niet echt mogelijk was en dat er ook een tijds probleem was vanwege een verjaardag en dit was het cadeau. En toen was het still. Gewoon weg lullig. Ik mis waarschijnlijk een beugel (ook aangegeven) maar je krijgt geen antwoord of reactie. Geprobeerd te bellen werd niet opgenomen. Nooit meer zaken met dit bedrijf.

16 juillet 2020

Prima fiets, goede service

Ik heb bij Fietsmaster een hele mooie en stevige fiets gekocht voor een goede prijs. Het is de Altec Manta geworden en ik heb hem zelf afgemonteerd en afgesteld volgens de beschrijving. Dit is prima te doen, zelfs voor een leek die nog nooit een band heeft geplakt! De fabrikant was vergeten de zadelpen mee te leveren en Fietsmaster heeft keurig de juiste pen nageleverd. De levering van de fiets was ook erg snel (2 werkdagen) Heel erg blij met de fiets, hij is niet alleen mooi maar trapt erg soepel en licht! Voor een goede fiets voor een mooie prijs is Fietsmaster een aanrader.

13 juillet 2020

Vriendelijk en service gericht

Vriendelijk en service gericht. Had in November vorige jaar een fiets gekocht, nu reed die niet meer lekker. Fiets naar Fietsmaster gebracht in Beverwijk kreeg gratis service beurt wat een top service erg blij mee.
Wil deze fietsenmaker/winkel echt aanraden ook voor een kleine beurs hebben zij mooie fietsen

15 mai 2020

Super service!!

Wij hebben vanmiddag een e bike gekocht. Deze werd ter plekke gereed gemaakt wat super fijn is! Nadat ik 500 m gefietst had van de winkel richting huis, ben ik helaas gevallen. Gelijk een aantal dingen kapot gegaan ik lelijk gevallen. Mijn vriend is direct met de fiets terug gegaan om te kijken of hij nog te repareren was. Dit was gelukkig het geval .. ze zijn zo aardig geweest om dit kosteloos te doen. Ze hebben wat onderdelen vervangen die niet meer te repareren waren. Ook hier hoefden wij niks voor bij te betalen!! Dat noem ik pas service!!

21 mars 2020

Goede service!

Reparatie van mijn fiets na aankoop jaar geleden was heel goed, snel, kostenloos en .. prettig!

1 février 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus