Noté 4 sur 5 étoiles

3. Fournisseur de solution e-commerce
  4. Maché en ligne
  5. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Finemo – e-commerce without the chaos. We streamline and automate online sales processes for e-commerce businesses. From OMS/WMS system implementations and ERP integrations to BaseLinker, SellAsist, Apilo and more – we’ve got it covered. We help set up and manage accounts on Allegro, Amazon and other marketplaces. We also design online stores, run email marketing, and provide hands-on training. Full support, from strategy to day-to-day assistance. No fluff. Just results.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalne wdrożenie i wzorowa współpraca na najwyższym poziomie

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Finemo Maksymilian Olek.

Cały proces wdrożenia oraz późniejsza obsługa zostały przeprowadzone na najwyższym poziomie – profesjonalnie, terminowo i z dużą dbałością o każdy etap realizacji. Współpraca przebiegała sprawnie, a komunikacja była jasna i rzeczowa.

Doceniamy zaangażowanie, indywidualne podejście oraz pełne wsparcie na każdym etapie działań. Wszystkie ustalenia zostały zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami, a efekt końcowy w pełni spełnił nasze wymagania.

Zdecydowanie polecamy jako solidnego i godnego zaufania partnera biznesowego.

13 février 2026

Świetna firma

Świetna firma. Wdrożenie SellAsista bardzo szybkie wytłumaczone łopatologicznie. Kawał dobrej pracy, system idealnie ustawiony pod nas. Polecam bez zastanowienia

7 février 2026

Polecam w 100%

Z całego serca polecam usługi Pana Maksymiliana. Cierpliwość, szybkość pracy i odpowiedzi oraz jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie. Zawsze pomaga przy problemach lub gdy cos jest nie jasne. Zmienił nam całkowicie jakość pracy na lepsze, dzięki jego wprowadzonym automatyzacjom mamy czas na przyjemności :)

16 octobre 2025

Réponse : Finemo

Współpraca z Państwem to czysta przyjemność, świetny kontakt, partnerskie podejście i wzajemne zrozumienie od pierwszego dnia.
Cieszę się, że automatyzacje realnie odciążyły zespół i pozwalają skupić się na tym, co naprawdę ważne (i przyjemne 😊).
Z przyjemnością będę wspierać dalszy rozwój Waszego biznesu!

Noté 4 sur 5 étoiles

Kompleksowe rozwiązania dla sklepów online

Jestem bardzo zadowolony z usług Finemo. Pomogli mi wdrożyć systemy OMS/WMS i połączyć sklep z różnymi platformami sprzedażowymi. Obsługa jest profesjonalna i zawsze pomocna. To świetny partner dla każdej firmy online!

2 octobre 2025

Réponse : Finemo

Dziękuję serdecznie za opinię :)

Bardzo cieszę się, że nasze rozwiązania spełniły oczekiwania i pomogły usprawnić codzienną pracę.

W Finemo stawiamy na skuteczność, prostotę i realne rezultaty — dlatego satysfakcja klientów to dla nas najlepsze potwierdzenie, że idziemy w dobrym kierunku.

Professionell e-handelslösning

Finemo hjälpte mig att automatisera min webbutik och integrera med både Allegro och Amazon. Allt fungerar smidigt och jag sparar massor av tid. Deras team är kunnigt och alltid redo att svara på frågor.

30 septembre 2025

Réponse : Finemo

Tack så mycket för ditt förtroende och fina omdöme.
Vi är glada att höra att allt fungerar smidigt och att automatiseringen sparar dig tid i vardagen.
Att skapa effektiva, stabila och smarta lösningar för e-handel är precis det vi brinner för.

Noté 5 sur 5 étoiles

Usługi wykonywane na najżywszym…

Usługi wykonywane na najżywszym możliwym poziomie. Wiele razy otrzymujemy nowoczesne oraz innowacyjne rozwiązania praktycznie podane na tacy gotowe do wdrożenia. Polecam serdecznie! Michał

23 septembre 2025

Réponse : Finemo

Dziękuję serdecznie za opinię oraz zaufanie.
Cieszę się, że współpraca przebiega zgodnie z oczekiwaniami, a support jest zrealizowany sprawnie i skutecznie.
Zawsze stawiam na szybkie wsparcie i partnerskie podejście, miło wiedzieć, że jest to doceniane :)
Z przyjemnością będę wspierać Pana również w kolejnych projektach.

Współpraca jest wzorowa

Współpraca jest wzorowa, pomoc w ewentualnych problemach jest naprawdę szybko realizowana - wystarczy jeden telefon. Integracja z Allegro i sklepami internetowymi super przeprowadzona. Polecamy Serdecznie

13 janvier 2025

Panie Macieju,

Z takimi klientami współpraca to czysta przyjemność. Dziękuję za zaufanie :)

Bardzo dobra współpraca

Bardzo dobra współpraca, pełna elastyczność, gotowość do podejmowania nowych wyzwań, sumienność i kreatywność - to tylko kilka cech współpracy z p. Maksymilianem. Serdecznie polecam

4 août 2025

Réponse : Finemo

Współpraca z ludźmi, którzy są otwarci na rozwój i nowe pomysły, to czysta przyjemność.
Cieszę się, że mogłem dołożyć swoją cegiełkę do Waszych projektów i liczę na kolejne wyzwania ale tylko z poprawnymi kodami produktów ;p

W 100% kompetentny

W 100% kompetentny, słowny, proaktywny

4 août 2025

Dziękuję! 💪
Takie opinie to najlepsza motywacja, staram się zawsze dowozić konkrety, a nie obietnice.
Cieszę się, że to widać w naszej współpracy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ponad 2 lata współpracy z Maksem i…

Ponad 2 lata współpracy z Maksem i ciężko jest mi się przyczepić do czegokolwiek, zlecenia wykonywane bardzo szybko i zgodnie z założeniami i w bardzo dobrych pieniądzach, polecam

1 août 2025

Réponse : Finemo

Dziękuję ogromnie za zaufanie!

Cieszę się, że mogę być częścią Waszego rozwoju i oby kolejne lata były równie owocne! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Z całego serca polecamy Pana…

Z całego serca polecamy Pana Maximiliana,
Świetny fachowiec,służy zawsze pomocą,
nie możliwe załatwia od ręki, na cuda trzeba z dzień poczekać:)

24 mai 2025

Réponse : Finemo

Cieszę się, że mogłem pomóc zautomatyzować Pana biznes, zawsze robię wszystko, żeby działało szybko, sprawnie i bez chaosu.
Pozdrawiam serdecznie :)

Polecam!

Polecam! Synchronizacja, subiekt nexo pro-subsync- baselinker/allegro/woocommerce. Wszystko zrobione w praktycznie 24h. Serdecznie polecam za wyrozumialosc, cierpliwosc, konkretna wiedze i pomoc!

10 mars 2025

Réponse : Finemo

Dzięki serdeczne za super współpracę!

Noté 5 sur 5 étoiles

Naszym celem było udrożnienie procesów…

Naszym celem było udrożnienie procesów obsługi zamówień oraz wdrożenie najbardziej korzystnych rozwiązań przepływu towaru i dokumentów w naszej firmie. Po wywiadzie i zebraniu informacji, otrzymaliśmy pełen pakiet rozwiązań które modyfikowaliśmy na nasze potrzeby. Dzięki wiedzy i doświadczeniu Pana Maksymiliana otrzymaliśmy więcej niż zakładaliśmy. Dla nas jest to początek współpracy chętnie będziemy korzystać z kolejnych dawek nowych możliwości.

9 octobre 2024

Réponse : Finemo

Serdecznie dziękuję za miłe słowa i możliwość współpracy w bardzo przyjemnej atmosferze :)

W 100% kompetentny, słowny, proaktywny

Obsługa sprzedaży to wyzwanie logistyczne w każdej firmie, dlatego jesteśmy szczęśliwi, że udało nam się trafić na Pana Maksymiliana, który w lot wyczuł specyfikę naszego biznesu i dobrał trafnie rozwiązania. W ekspresowym tempie zintegrował Baselinkera i wdrożył automatyzacje oraz przeszkolił zespół – wszystko w miłej atmosferze i profesjonalnie, z nadzwyczajnym zaangażowaniem. Dzięki niemu z przyjemnością obsługujemy zmówienia. Liczymy na dalszą współpracę z Panem Maksymilianem😊

23 mai 2024

Réponse : Finemo

Pani Anno, bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość :)

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, współpracę z Maksymilianem zacząłem stosunkowo niedawno, były to mniejsze bądź większe zlecenia wdrożeniowe. Co do wykonywanej pracy nie mam żadnych zastrzeżeń, koszta są każdorazowo udokumentowane. Mimo krótkiej współpracy wiele razy potrzebowałem pomocy w zmianie bądź naprawie „problemów” które wynikały z mojej niewiedzy - za każdym razem otrzymywałem możliwie szybką i skuteczną pomoc. Kontakt jest profesjonalny, przebiega w koleżeńskiej atmosferze. Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić!

15 avril 2024

Réponse : Finemo

Bardzo dziękuję z całego serca za miłe słowa i świetną współpracę!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skorzystaliśmy z usług Pana…

Skorzystaliśmy z usług Pana Maksymiliana i nie zawiedliśmy się. Pełen profesjonalizm w działaniu, elastyczność i cierpliwość wobec „raczkującego” w temacie klienta. Współpraca układała się bardzo dobrze, kontakt był stały i merytoryczny.
Rzetelne podejście do tematu sprawiło, że cała operacja zakończyła się dla nas sukcesem.
Wyrażamy podziękowanie za przygotowanie, wdrożenie profesjonalnego programu, oraz bieżący nadzór nad prawidłowym jego przebiegiem.

20 mars 2024

Réponse : Finemo

Bardzo dziękuję za miłe słowa i również dziękuję za współpracę i przemiły kontakt :)

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm. Pomoc w każdym aspekcie, stały kontakt podczas współpracy i szybkie działanie. Polecam!

15 janvier 2024

Dziękuję serdecznie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jak żyje 43 lat nie spotkałem tak…

Jak żyje 43 lat nie spotkałem tak zaangażowanej osoby w swoją pracę. Kontakt telefoniczny i mailowy od rana do wieczora jak by wyczekiwał. Wiedza i doświadczenie wybitne. Świetne pomysły na dalszy rozwój sprzedaży moich produktów.
Naprawdę mogę polecić wszystkim niezdecydowanym. Przyklejam się do tego człowieka na długo. Dziękuję Panie Maksymilianie i pozostajemy w kontakcie ! Arek

18 janvier 2024

Réponse : Finemo

Panie Arku, bardzo Panu dziękuję za opinię i bardzo miłą współpracę! Służę uprzejmie przy kolejnych projektach :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus