Obsługa klienta to koszmar
Polecam każdemu zastanowić się, zanim zostanie podjęta decyzja o współpracy z tą firmą. Na etapie sprzedaży wszystko się zgadza. Pracownicy odbierają telefony, przekazują niezbędne informacje, odpowiadają na pytania dodatkowe. I na tym plusy się kończą. System działa... czasami. Często pojawiają się problemy. Zawiesza się, zmienia się bez naszego udziału (czyli w praktyce np. znikają funkcje, które są nam potrzebne). I wtedy zaczynają się schody. Pracownicy na czacie nic nie potrafią pomóc. Nie czytają pytania. Odpisują mam wrażenie na zasadach "kopiuj / wklej" bez znaczenia, że nie jest to odpowiedź na zadawane pytanie. Próba połączenia się z obsługą telefoniczną - miesiąc prób, kilkunastokrotnych... Nikt nie odbiera, nikt nie oddzwania.
Cóż... firma kojarzy mi się tylko i wyłącznie z niekompetentną obsługą i wieloma nerwami. A z założenia jest to system, który ma nam odjąć pracy a nie jej dodać plus gratis dołożyć kłótnie i nerwy.
Przed podjęciem decyzji polecam porozmawiać z innymi użytkownikami... Wiem, że jest nas sporo więcej... Inaczej. Nie poznałam jeszcze nikogo, kto byłby zadowolony ze współpracy z Gopos.
26 septembre 2025
Avis spontané