Supersnabbt och inga omkostnader! Fick kuvert direkt, skickade in och hade värdering före lunch dagen efter! Priset de betalade var högre än andra och efter att jag godkänt så hade jag pengarna via Sw... Voir plus

Jag lät först värdera mitt guld hos Smycka. För att jämföra skickade jag sedan in det till Finguld. Det tog en arbetdsdag för brevet att komma fram till dem, och redan samma dag fick jag ett erb... Voir plus
Först och främst så var det en jättesnabb värdering, ca 16 timmar från att jag skickade det till att jag fick svar. Brevet var försäkrat = skyddad Bra värdering, jag anser att Finguld betalar absolu... Voir plus
Samma pris från första grammet och snabb återkoppling. Skickade in mitt guld onsdag förmiddag och torsdag kom SMS om hur mycket mitt guld var värt och samma dag fanns pengarna på kontot. Tack finguld.... Voir plus
Hos Finguld får du alltid högsta möjliga pris för dina ädelmetaller – med samma grampris från första till sista grammet! Vi vill vara det bästa valet för dig som vill sälja guld, och därför har vi inga dolda avgifter eller finstilta villkor. Dessutom är din guldpåse försäkrad upp till hela 100 000 kr – något få andra aktörer kan matcha. Finguld köper guld, silver och platina i alla former. Vi är en fristående del av Pantbanken Sverige, som har värderat och belånat ädelmetaller sedan 1866. Sedan 2014 har vi på Finguld erbjudit en trygg och enkel lösning för dig som vill sälja guld online. Sedan starten 1866 har vi varit övertygade om att nöjda kunder leder till bättre affärer. Därför tar vi, till skillnad från många andra, inte ut några avgifter – varken för värdering, frakt eller vid avslutad affär. Det pris som anges på vår hemsida den dag vi värderar dina föremål är exakt det du får utbetalt. Finguld är det självklara valet när du vill sälja guld online. Hos oss får du alltid ett högt och konkurrenskraftigt pris, oavsett hur många gram du skickar in. Beställ din guldpåse redan idag på finguld.se och sälj ditt guld tryggt, smidigt och enkelt!
Varför välja Finguld?
- - Samma pris från första grammet.
- - Inga avgifter.
- - Försäkrat upp till 100 000 kr.
- - Fri retur om du inte vill sälja efter värdering.
- - Pengar inom 24 timmar. Om du accepterar erbjudandet, gör vi utbetalningen samma dag.
- - Bara ett samtal bort. Du når oss på telefon 08-410 678 80 alla vardagar 09–16.

Sälj guld på Finguld - snabbt och enkelt
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Lätt och snabb hantering
Lätt och snabb hantering. Påsen kom snabbt liksom även betalningen. Hela processen tog 3 dagar
snabba utbetalningar
Snabbt och effektivt
Snabbt enkelt och bra pris
👍På alla sätt och vis
Snabb hantering och utbetalning
Snabb hantering och utbetalning. Jag var nöjd med priset jag fick för silvret jag sålde
Snabb värdering
Snabb värdering, att ni ringer om det är något. Personlig kontakt är viktig.
Det gick fort
Det gick fort. Priset kändes ok. Jag skulle velat ha en specifikation på grampris och vikt på alla föremål.
Mycket snabbt och smidigt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.