1. Animalerie
  2. Magasin d'aquariophilie
  3. Magasin d'alimentation animale
  4. Magasin d'articles pour animaux
  5. Magasin de poissons tropicaux

Informations provenant de diverses sources externes

Köp prisvärda akvarium till hög kvalitet hos Fiskfoder.se. Vi har ett stort utbud av akvarium och tillbehör till bästa pris. Med snabba leveranser och låga fraktkostnader får du bästa utbyte av din investering till ditt akvarium. Ditt självklara val fö...

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

8 avis

Ville göra en liten prov-order.

Jag hade en liten udda förfrågan ang salpeter. Jag frågade via mail om det gick bra att skicka en liten mängd, vilket innebar max 50 gram + ett frimärke för 22 kronor till min brevlåda då jag har nästan 3 mil till närmsta utlämningsställe. Jag skrev i mailet att jag tog på mig fulla ansvaret för försändelsen och att jag inte skulle kräva dem på någon ekonomisk ersättning om inte försändelsen kom fram av någon anledning. Den lilla ordern va att jag ville se om det fungerade till mitt experiment. Det var ju som sagt en lite udda fråga och det är kanske inte hade gått eftersom det inte är enligt gängse regler men det som var så illa var att de inte ens bemödade att svara på mitt mejl vilket jag tycker är otroligt oförskämt och respektlöst. Hade dem svarat på mitt mail och jag hade fått ett nekande svar så hade jag med största sannolikhet beställt betydande mängder senare då de hade bra pris på salpeter så där gick de miste om en och annan krona kan jag lova.. Det var som sagt min upplevelse av fiskfoder.se. Helt värdelösa!

Och nej, jag ska inte tillverka någon bomb.

Till Trustpilot. Kan ni inte börja inför att man kan lämna en halv eller noll stjärnor? Noll stjärnor hade passat bra i det här ärendet.

13 janvier 2026

växter

har beställt växter 2 gånger o har blivit lika nöjd båda gångerna så fina växter , så bra paketerat . kommer garanterat beställa fler gånger

1 mars 2024

Växter

Beställde växter, 2 av växterna kom i dåligt skick, den 3e bytte dem ur mot en annan jag inte vart intresserad av, försökte maila dem men de slutade svara när ja bad om återbetalning.

22 mai 2023

En bra butik

Ganska Snabb frakt beställde på en måndags kväll fick det på en torsdag bor i Skåne och det skickas ifrån Skåne. Bra kvalitets produkter är väldigt nöjd. När jag beställde kostade frakten 91kr som jag tyckte var väldigt dyrt.

30 mars 2023

Köpt en produkt av dem

Köpt en produkt av dem, snabb leverans o allt inga problem. O vill nu veta vilken produkt som passar till den, har ringt ett antal gånger och skickat sms och mail utan o få tag på dem, funderar seriöst på o skicka tillbaka första produkten bara pga detta.
Mvh Anders

20 mars 2023
Avis spontané

Handla inte här om du bara har mobil

Handla inte här om du bara har mobil, för det blir lätt fel när du inte ser hela sidan. Jag trodde jag klickade hem växter i kruka eftersom jag hade den bilden i telefonen och nedanför står det lägg i varukorg vilket jag gjorde. Men fick istället växter som var uppdrivna i lab och som inte jag överhuvudtaget kan ha.
Men istället för att ha nöjda kunder var det viktigare att påpeka att jag gjort fel.
Tur det finns företag som månar om sina kunder, så där handlas det akvariegrejer fram över.

28 novembre 2022
Avis spontané

Mycket bra akvariebutik online!

Mycket bra akvariebutik online. Packar omsorgsfullt, har bra utbud och bra priser. En växt kom fram i dåligt skick och jag tog kontakt med dem och fick snabbt svar. Fick ny växt + en extra vacker anubias pinto planta. Mycket bra service!

26 août 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.