Nemt at finde rundt på hjemmesiden. gode beskrivelser af produkterne. Uopfordret fik jeg en mail fra kundeservice, fordi de kunne hjælpe mig til en bedre købsoplevelse - virkelig god service -... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har haft den fedeste oplevelse som kunde hos Fitness360. Jeg ringede ind mandag morgen for at høre om det var muligt at få nogle varer leveret med danske fragtmænd allerede onsdag. Mathilde fra 3... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service fra start til slut og efter en lille forspørgsel, fik jeg hurtigt et godt og professionelt svar fra Mathilde. Stor anbefaling herfra
À propos de l'entreprise
- Magasins d'appareils de fitness
- aussi dans
- Fournisseur d'équipement de physiothérapie
- Grossiste en accessoires de sport
- Vente d'équipement de fitness en gros
Écrit par l'entreprise
Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.
Coordonnées de contact
Knudlundvej 24, 8653, Them, Danemark
- kundeservice@fitness360.dk
- fitness360.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtigt og præcist
Hurtig, præcist og lige som beskrevet. Kan ikke gøres bedre.

Réponse de Fitness360
Nem at bestille og hurtig levering

Super tilfreds 🤩
Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, virkelig god service og hurtig levering lige til døren. Hvad mere kan man ønske sig!

Réponse de Fitness360
I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for god service og hurtig levering!
Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står jeg som den lykkelige ejer af en spritny "svedmaskine" ;)
Tak for god service og meget hurtig levering.

God kundeservice
Jeg havde en mindre udfordring med en ordre, men heldigvis var servicen helt i top!
Laurits fra kundeservice tog hurtigt hånd om situationen og var hjælpsom og løsningsorienteret. Han sørgede for, at sagen blev håndteret effektivt, og fandt en rigtig god løsning 😄

Top professionelt udstyr
Top professionelt udstyr. Jeg købte både konkurrence vægtskiver og bumper plates. Det er var fedt med begge valgmuligheder, da pris er en foreskel.
Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super.
Det var levering direkte til hoveddøren på en palle, så jeg kunne få bygget mit eget homegym :)
5 ud af 5.

Réponse de Fitness360
Very happy with my first order
Very happy with my first order.
It was fast delivered!!

Virkelig sødt personale
Virkelig sødt personale, hurtig hjælp og gode priser ☀️😊

Tactical Backpack
Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort håndklæde, shorts, strømper, t-shirt, shampoo, voks og body lotion). Derudover er der ekstra plads til hængelås i den lynlåslomme som sidder forrest på rygsækken. Den virker holdbar og klart et produkt jeg vil anbefale som træningstaske.

Réponse de Fitness360
Super god oplevelse - Godt arbejde!
God overskuelig hjemmeside, vanvittig hurtig levering (60 kg kettlebells leveret inden for 16 timer), fair priser, god kvalitet på yogamåtte af deres eget mærke.
Det er godt arbejde og jeg kan sagtens anbefale andre at købe udstyr her.

Réponse de Fitness360
Kom vitterligt efter én dag
Kom vitterligt efter én dag. UNDER 24 timer faktisk. 10/10 produkter også. Og mega billigt jo
L’expérience Trustpilot