I løbet af de mange år, hvor min hustru og jeg, her vil jeg tro, både min hustru og jeg var to af de allerførste kunder hos FLEXFUNDING, som startede sin lånevirksomhed i 2013. I løbet af denne... Voir plus
Lisez les avis des autres
Siden dem kjøpte opp monio / monero så kan gamle bruker ikke få tilgang og ikke få "tilbake" sine penger. Dem svarer ikke på flere ukers forsøk av eposter. Skal en vurdere anmelde sellskapet? Er... Voir plus
Tenkte begynne å bruke platformen i dag. Da oppdaget jeg at renten de oppgir på utlånene er brutte rente. Renten jeg som invester får må man lese om langt ned i et dokument, hvor det står at den er 1.... Voir plus
Hurtig og nem proces med oprettelse af lån på fair vilkår. Vi havde et investerings behov ved oprettelse af et datter selskab i Sverige som Flexfunding løste hurtigt og med en nem og behagelig k... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Institution financière
- aussi dans
- Agence de crédit
- Service de finances alternatives
- Société d'investissement
Écrit par l'entreprise
Flex Funding tilbyder erhvervslån til kreditværdige danske virksomheder. Konkurrencedygtig fast rente og enkle gennemskuelige vilkår. Vi har sparet dig for al besværet, når du skal undersøge mulighederne for at opnå et attraktiv lån til din virksomhed, eller hvis du har behov for, at vi skal træde til, hvis din virksomhed ikke kan stille tilstrækkelig sikkerhed for et lån. For du behøver kun at gå ét sted hen for hurtig, enkel og billig adgang til den finansiering din virksomhed skal bruge. I Flex Funding samarbejder vi med offentlige aktører som EU’s Europæiske Investeringsfond, den danske stats Vækstfonden og EKF-Eksportkreditfonden om at give sunde virksomheder adgang til gunstig finansiering. Modellen er enkel: Du sender os en låneansøgning. Den tager max. 2 minutter at udfylde, og den er naturligvis helt uforpligtende. Vi tilbyder ligeledes mulighed for investering i erhvervslån. Opnå et godt stabilt afkast ved at investere i lån til kreditværdige danske virksomheder.
Coordonnées de contact
Applebys Pl. 7, 1411, København, Danemark
- +45 89876060
- info@flexfunding.com
- flexfunding.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Great company!
Great company!
a very important contribution. Great concept, great service, delivered by highly competent people. Keep going.
Flexible and professional service!
Flexible and professional service!
We were pleasantly surprised to see how professional and fast the service at Flex Funding is. We are happy with our cooperation and will definitely recommend them as a financial partner.
Lånene er en god investeringsmulighed…
Lånene er en god investeringsmulighed og et godt supplement til min aktieportefølje. Jeg har investeret i 10 måneder og indtil videre undgået lån i restance. Men nok en god ide at sprede risikoen på mange lån, men det tager lidt lang tid at bygge porteføljen op. Dog er der kommet flere gode lån de seneste måneder.
Klare retningslinier
Klare retningslinier, med lidt system langsomt med bankoverførsler frem og tilbage mellem egen konto og Flex Funding konto.
Anbefaler overførsler via kreditkort eller MobilePay.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Mindre besværligt og tidskrævende process når man har meget fart på i hverdagen, men ikke desto mindre var det nemt og ligetil
God og effektiv service fra kompetente…
God og effektiv service fra kompetente og imødekomne medarbejdere.
Hurtig og effektiv sagsbehandling
Hurtig og effektiv sagsbehandling - kan kun anbefales
Hurtig og professionel behandling
Rigtig spændende platform og investeringsmulighed
Brugervenlig platform, hvor investor og låntager kan interagere i forum (P2P-princip). God mulighed for allokering og godt alternativ til traditionelle aktivklasser. Desuden får man en følelse af at støtte specifikke SMV'er i Danmark samtidig med, at man opnår et godt afkast. Specielt dejligt med deres markedsplads for låneandele, der skaber likviditet i investeringen.
Gode investeringsmuligheder og fair…
Gode investeringsmuligheder og fair omkostninger.
Fungere fint
Nice try. didn't really work (anmelder som ångiver)
i og for sig et godt forsøg på at lave p2p-lending til baseret på virksomhedslån med god mulighed for at købe (og sælge) allerede aktive lån for øget diversificering.
Hvor kæden imidlertid hopper af er sitens evne til at få kvalitet i lånene. Ud af min portefølje har jeg 2 lån til 2 firmaer som begge er gået konkurs umiddelbart efter de har fået lånene udbetalt. En grundigere undersøgelse fra sitens side havde været på sin plads inden ukritisk at kaste det til belåning.. Værre er det dog med sitens totale mangel på kommunikation og opdates om hvad er sker i processen med boopgørelse og udlæg, inddrivelse osv. Disse to mishap har gjort mit nettoafkast siden jeg startede ligger på 0-1%... Nice try. didn't really work

Jeg anmelder som långiver
Jeg anmelder som långiver.
Alt i alt forholdsvist brugervenligt og gennemskueligt.
Der er dog forbedringer i brugerfladen som ville kunne forbedre oplevelsen betydeligt. Hvis man ligesom jeg ønsker at se 100% hvad der foregår med mine penge og vil følge med i alt hvad der sker, skal man være klar på at bruge nogle timer om måneden på at gennemskue det hele, for der er ikke et beskedssystem eller notifikationer, man skal selv ind og undersøge hvilke lån der er i restance osv.
Men rigtig gode renter, og det virker som om at Flex Fundings arbejde både med at forberede lånene og følge op med inkasso er 1. klasse.
Opdatering: Nu kom et lån i restance, og Flexfunding har ikke opdateret långivere i tre måneder, på trods af at over 7 långiverne har bedt om svar på "spørgsmål og svar" siden. Det er under al kritik, enormt pinligt og amatøragtigt.
Opdatering igen: Jeg har nu kontaktet Flexfunding pr. mail og fået svar. De lover bedre kommunikation i fremtiden, og undskylder for de manglende opdateringer på nødlidende lån. Lad os vente og se om de holder ord.
Opdatering - september
Der er nu endelig begyndt at komme opdateringer på lånene der er i restance. Jeg forventer, at Flexfunding lever op til deres løfte om at sende mailopdateringer ud cirka en gang om måneden fremover

Useriøst og uprofessionelt
Jeg har brugt tid på at udarbejde en ansøgning til dette firma.
Fik også en mail retur omkring at de ville arbejde på sagen.
Den mail fik jeg den 04-12-2016.
I dag den 20-02-2017 har jeg stadig intet hørt fra dem.

L’expérience Trustpilot