Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk!... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Spa de jour
  2. Praticien de médecine alternative
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Den Ultimative Oase af Ro

The Float Studio Copenhagen er en fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig søde og høflige, hvilket gør, at man straks føler sig velkommen. Stedet er skinnende rent og har en hyggelig atmosfære, der indbyder til total afslapning. Float-oplevelsen er unik og giver en følelse af ro og fornyet energi. Alt er gennemtænkt for at skabe den perfekte pause fra hverdagen. Jeg kan kun anbefale dette vidunderlige sted til alle, der søger selvforkælelse og indre ro!

Kan varmt anbefales

Jeg fik anbefalet Float-studio af forskellige inden, jeg prøvede det af.

Jeg har oplevet en stressende periode på arbejdet, og prøvede Float for at se, om det kunne bringe min krop og sind i ro igen. En slags genstart.

Den effekt viste det sig at have - i den grad! Lige fra man kommer ind ad døren bliver man mødt dels af imødekommende og venligt personale, duften af æteriske olier, man bliver bedt om at tage overtøj og sko af (i eget tempo - ingen stress, det er så dejligt!).

Deres lounge områder til før og efter floatet føles som et varmt kram, der tillader en at lande efter at have deltaget i byens tempo og til at blive klar til det igen efter Floatet.

Derudover er det betryggende, at man kan sidde op inde i selve kapslen og selv bestemme om lyset skal være tændt eller slukket.
Jeg har oplevet at falde så meget til ro, at jeg mistede fornemmelse af tid og sted. Det føltes netop som en slags genstart.

Jeg kommer helt sikkert igen - og har allerede også anbefalet stedet til både venner, kollegaer og familiemedlemmer!

14 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Rene faciliteter og dejlig afslappende.

Rene faciliteter og dejlig afslappende.
Jeg får minder om Det Døde Have tilbage, dejligt.

Kære Henning,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød oplevelsen og fandt vores faciliteter rene og afslappende.

Vi håber at se dig igen til endnu en dejlig og afslappende oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

So happy to discover the studio

I was so happy to discover the studio. Being a big fan of floating I would go anywhere they have it but this place is on top of that so unbelievably cute and it has a great vibe that adds on to the relaxation of the float. I will be back soon.

Dear Denise

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you enjoyed discovering our studio and that it added something special to your floating experience.

It’s fantastic to know that the vibe and atmosphere contributed to your relaxation – we put a lot of care into creating a space where our guests can truly unwind. As a fellow floating fan, we’re delighted to have you on board, and we can’t wait to welcome you back soon!

Warm regards,

God nærværende oplevelse

Jeg synes det var et dejligt nærværende personale og oplevelsen var rigtig god. Jeg havde brug for at snakke bagefter og der havde de både tid og lyst til og gav mig masser af ro. En langt varmt kram som sidder i mig her en uge senere.

11 décembre 2024

Kære Birgitte,

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder så meget for os at høre, at du oplevede både nærvær og ro under og efter dit besøg hos os.

Vi er glade for, at du følte, der var tid og plads til at tale bagefter – det er vigtigt for os, at vores gæster kan tage sig den tid, de har brug for. Og hvor er det dejligt at høre, at oplevelsen stadig sidder i dig en uge senere – det gør os virkelig glade.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en nærværende og afslappende oplevelse.

Mere ro og overskud

Skøn oplevelse, alle skal prøve. Bliver altid fyldt med ro og mere overskud efter at have været hos Float studio. ☺️

Kære Sarah,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du altid føler mere ro og overskud efter dine besøg hos os – det er præcis det, vi ønsker at give vores gæster.

Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu en skøn og afslappende oplevelse. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En fuldstændig fantastik oplevelse i dry floating

Jeg oplevede idag en session helt for sig, da jeg var i dry floating. Min datter havde foræret mig et gavekort på det, og jeg kendte det ikke selv på forhånd, men sikke en oplevelse! Lige fra jeg trådte ind ad døren og blev mødt af en meget sød og venlig kvinde, der viste mig rundt. Der var så meget ro og åndelighed hele vejen rundt, og det var en sand fornøjelse at opleve.
Som medarbejderen sagde, så var der plads og rum til tid og ro, inden jeg vendte tilbage til den virkelige verden. Det var så sandt, for efter nogen virkelig dejlige, afslappende og skønne timer, vendte jeg med ét tilbage til virkeligheden, da jeg gik derfra og var tilbage i trafikken og storbyens larm.
Kan helt klart anbefales - især hvis man har lidt uro i kroppen og udfordringer med psyken.

17 décembre 2024

Kære Jørgsine,

Tusind tak for din smukke og detaljerede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din første oplevelse med dry floating blev så positiv og mindeværdig – det lyder som om, det virkelig god oplevelse du havde :)

Det glæder os også, at du følte dig taget godt imod og oplevede den ro og åndelighed, vi ønsker at skabe i vores omgivelser. At høre, at du kunne mærke en forskel både fysisk og mentalt, betyder utroligt meget for os.

Tak fordi du anbefaler os videre – vi håber at se dig igen til endnu en stund med tid og ro væk fra hverdagens travlhed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste selvforkælelse i byen

Den bedste selvforkælelse i byen! Her finder jeg ro og fordybelse, en tid til kun at være med mig selv i de smukkeste omgivelser.

16 décembre 2024

Kære Olivia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør os så glade at høre, at du ser os som det bedste sted for selvforkælelse i byen.

Vi elsker, at du finder ro og fordybelse hos os – det er netop vores mål at skabe et sted, hvor man kan være til stede med sig selv i smukke og afslappende omgivelser.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu en stund med selvforkælelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart er bedste man kan gøre for…

Helt klart er bedste man kan gøre for sig selv🤩
Hyggelige omgivelser og sød personale 😊

7 décembre 2024

Kære Annette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du synes, det er det bedste, man kan gøre for sig selv – vi kunne ikke være mere enige. 🤩

Vi er glade for, at du værdsætter vores hyggelige omgivelser og søde personale. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu en dejlig oplevelse. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Skaber ro for hovedet og giver…

Skaber ro for hovedet og giver tiltrængt pusterum

6 décembre 2024

Kære Mia,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede ro og fandt et tiltrængt pusterum hos os – det er præcis, hvad vi ønsker at give vores gæster.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en afslappende stund.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et sted for ro og nærvær

Jeg vil anbefale alle der lider af uro i krop og sind at tage en tur i saltvands bad i Floatstudio. Hele studiet indbyder til ro og nærvær i hyggelige og rare omgivelser. Søde medarbejdere som lister rundt og er super hjælpsomme.

1 décembre 2024

Kære Tina,

Tusind tak for din varme og anbefalende anmeldelse! Det gør os så glade at høre, at du oplever Floatstudio som et sted for ro og nærvær – præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe for vores gæster.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores omgivelser og personale. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og kan finde ro hos os.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en afslappende og hyggelig oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Float er en fantastisk oplevelse

Float er en fantastisk oplevelse, når man giver kroppen lov til at slappe af.

Man bliver taget varmt i mod af personalet, efter at have smidt skoene ved indgangen.
Og man er ikke i tvivl om hvad man skal efter at have fået en fin introduktion.
Lounge/venteområde er virkelig hyggeligt og indbydende at det næsten kunne være en oplevelse i sig selv.

Vi prøvet luksus par-float og kom ind i et fint stort rum, med brus og så det store floatkar.

Det store floatkar er stort nok til at ikke føle sig låst inde og der er mulighed for at have lys, enten i vandet eller i loftet, hvis man ikke føler for tudsmørke.

Vi smed nakkestøtten, som man kan bruge, rimelig hurtigt og det gjorde at vi kunne slappe fuldstændig af.

Jeg vil klart anbefale par-float som en date, men nok ikke første date, da man får den bedste oplevelse uden tøj på :-)

eneste minus kan være hvis man får saltvandet i øjenene eller munden for den sags skyld, heldigvis hænger der en sprayflaske som redning.

Alt i alt en virkelig fed opelevelse og en dejlig rar steming, men følte sig velkommen fra man kom til man gik.

24 novembre 2024

Kære Josephine

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de mange flotte ord! Det glæder os virkelig meget, at I havde en så god oplevelse med luksus par-floaten, og at vores lounge og introduktion levede op til jeres forventninger.

Vi elsker også din kreative idé om par-float som en date – en anderledes og afslappende måde at være sammen på! Og vi er glade for at høre, at I følte jer velkomne hele vejen igennem besøget.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Det gør simpelthen godt

Allerede, når man træder ind, falder der en ro over en både takket være det venlige og sympatiske personale samt de stemningsfulde lokaler. Der er trygt og rart at være.
Selve floatingen gør godt både i krop og sjæl! Det er meget afslappende og beroligende, og følelsen varer ved også længe efter man er kommet ud af badet.
Og så kunne jeg godt lide den der følelse af, at grænsen mellem krop og vand ligesom ophæves og går ud i et.
Det var en oplevelse, jeg klart kan anbefale, og som jeg selv også gerne vil prøve igen!

4 décembre 2024

Réponse de Floatstudio

Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse! Vi bliver så glade over at høre, at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os, at både omgivelserne og vores personale bidrager til at skabe en tryg og behagelig oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu en dejlig oplevelse.

Balance

Jeg havde angst og stress i hele kroppen og “ tankemylder”, da jeg ankom .
Efter mit float havde jeg en ro i kroppen, klarhed i hovedet, jeg kom i total balance.
Jeg kan helt klart anbefale at tá sig tid til floating. Man kommer i balance, bliver mere rolig, men samtidig også fuld af ny energi.

Kære Helle

Tusind tak for din ærlige og smukke anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, hvordan floating har hjulpet dig med at finde ro og balance, både i kroppen og i hovedet.

Det er netop sådanne oplevelser, vi håber at give vores gæster – en pause fra tankemylder og stress, hvor man kan genfinde sin energi og indre klarhed.

Vi er så glade for, at du vil anbefale floating videre, og vi håber at se dig igen snart til endnu en oplevelse af ro og fornyet energi.

En ubeskrivelig fantastisk oplevelse

En så fantastisk oplevelse
Starter med at møder de sødeste værter, i en flot og fantastisk atmosfære og så man lige falder ned inden sit float, det er den mest afslappede måde at starte på.

Efterfølgende bliver man guidet hen til rummet, hvor den pod man skal floate i er klargjort og man er i de tryggeste hænder af værten, hvor du og oplevelsen er omdrejningspunktet.

Kan klart anbefale at floate, dette giver en ubeskrivelig velvær i krop og sind, bare efter det første float.

Alle skal give sig selv eller andre denne unikke oplevelse.

Giver gerne flere stjerner for denne oplevelse, men desværre ikke muligt.

Tøv ikke og tag nu bare springet til dit første float, og få den fedeste oplevelse som du ikke vil fortryde.

30 novembre 2024

Kære Rene

Wow, tusind tak for dine utrolig flotte og varme ord! Det gør os så glade at høre, at du havde en ubeskrivelig fantastisk oplevelse, og at vores værter og atmosfære var med til at gøre dit besøg ekstra specielt.

Vi elsker, at du beskriver floating som en oplevelse, alle bør prøve – det er virkelig vores mission at give alle mulighed for den ro og velvære, som floating kan skabe.

Tak for din anbefaling og de mange "stjerner" – det betyder alverden for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en unik oplevelse!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus