🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus
Lisez les avis des autres
Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,
Coordonnées de contact
Danemark
- floatstudio.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Selve stedet emmer af afslapning
Selve stedet emmer af afslapning. Der er en ro over stedet man ikke finder andre steder. Der er masser af tid fra man starter sit float, til man skal være færdig. Bagefter kan man sætte sig i loungen og nyde en kop te og slappe af.
Meget dejlig oplevelse for både krop og…
Meget dejlig oplevelse for både krop og sind.
Meget varme og rare, men samtidigt yderst profesionelle ansatte!
Float i sig selv er en utrolig oplevelse!
Kan varmt anbefales!
great experience
great experience, friendly staff, clean and welcoming facilities
Kold oplevelse
God oplevelse; mht at flyde og en det at kunne gøre det som par.
Desværre har vi været afsted to gange nu og har frosset begge gange.
Så det er desværre for os, svært at slappe af, når man samtidig fryser.
Skønne og rolige omgivelser fra man…
Skønne og rolige omgivelser fra man ankommer til man tager derfra totalt afslappet med fornyet energi. Personalet er meget imødekommende og kommer gerne med gode råd og personlige anbefalinger uden på nogen måde at virke anmassende. Der er både en før og en efter lounge og begge områder er med til at skabe den helt rigtige stemning. Floating-oplevelsen er meget behagelig og afslappende med lidt musik til at falde til ro og vågne op på, men ellers er der fuldstændigt stille og helt mørkt. Det føles trygt og godt, selvom man lige skal vænne sig til følelsen af at være nærmest vægtløs.
Anbefales 100 %
Jeg er fan af floating og især Floatstudio. Jeg kommer i Aarhus afdelingen og der er altid dejligt rent og skruet helt op for den hyggelige stemning. Jeg har kun oplevet venligt og imødekommende personale. De står altid klar til at hjælpe. Møder jeg lidt udfordringer, så er der ingen diskussion. Alt bliver klaret med det samme. Sidste gang var vandet i bruseren pludselig koldt. Da jeg kom ud, var de allerede i gang med fejlsøgningen og det blev løst hurtigt. God service 😃
Kan klart anbefale Floatstudio for total afslapning og en positiv/hyggelig oplevelse
Rolig atmosfære og dejlig oplevelse
Rolige omgivelser, god introduktion. Alt i alt en dejlig oplevelse. Nok ikke sidste gang det skal prøves :-)
Absolut en første og bestemt ikke…
Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale- man føler sig virkelig velkommen. Selve seancen var skøn - men følelsen bagefter var endnu bedre - jeg var så glad og let i min krop da jeg kørte hjem, og jeg sov fantastisk om natten.
Kan varmt anbefale Float Studio.
Tak
Hilsen
Marianne Viborg
Fantastisk oplevelse
Fantastisk service, indretning og et godt sted til at lade tankerne vandre.
Jeg takker for en fantastisk oplevelse
Jeg takker for en fantastisk oplevelse, det var unikt. ❤️
Virkelig god service af personalet
Virkelig god service af personalet. Grundig gennem gang af forløbet, følte mig i gode hænder og havde en dejlig og skøn oplevelse.
Fin velkomst og introduktion
Fin velkomst og introduktion
Float var fantastisk - og hyggeligt med efterfølgende te i lounge
Første men absolut ikke sidste gang! Floating er fantastisk!
Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk! Tiden flyver afsted - og man bliver helt trist når musikken igen langsomt starter, og det er tid til at vende tilbage til hverdagens stress og jag. Kroppen føltes blød og afslappet - og hovedet var totalt nulstillet! Lige det jeg havde brug for!
Fantastisk lille perle midt i Aarhus
Fantastisk lille perle midt i Aarhus, hvor du mødes af en afslappende atmosfære og imødekommende, hjælpsomt personale.
En vild fed oplevelse
En vild fed oplevelse, dejlig afslappende og beroligende. Det er ikke sidste gang det skal prøves.
Ro og balance
Min søn og jeg prøvede at floate sammen for første gang.
Vi blev budt varmt velkomne og hele processen var en skøn og meget behagelig oplevelse.
Jeg er ramt af voldsomme senfølger efter en hjernerystelse. Efter 1 times floating var både krop, sind og hjerne total afslappet og efterfølgende har jeg haft en ro og overskud, som jeg ikke har mærket meget meget længe.
Min søn mærker markant bedre søvn efter floating, og alt dette blot efter 1. Gang. Vi er begge enige om, vi skal afsted igen meget snart!!
Jeg glæder mig altid til at skulle ind…
Jeg glæder mig altid til at skulle ind i saltbaddet her i Kbh. Der er så rar og varm en stemning og hvis jeg har levet eks en bookingfejl, er hjælpen lige ved hånden. Supersøde mennesker hver eneste gang jeg er der. Jeg er på andet år med fast besøg og vil meget nødigt undvære min tur i det salte vand. Det løsner slidgigten i nakke og ryg og mentalt får jeg lige et skud god energi :-) Absolut anbefalelsesværdigt:-)
Den varme modtagelse
Den varme modtagelse, den gundige forklaring og selve stemningen gjorde hele oplevelsen perfekt. Og så var det bare en helt igennem en dejlig oplevelse at ligge i vandet, der holder dig oppe og som bare gør din krop helt tilpas. Det er også en fantastisk gave til sig selv med en times stilhed i behagelige omgivelser.
Meget venligt personale
Meget venligt personale, og rigtig omhyggelig introduktion. Rolige og hyggelige omgivelser. Rent og pænt. Selve foatoplevelsen var skøn. Lækkert med afslapning og te i lounge området bagefter.
Følte sig velkommen i København.
Følte sig velkommen i København.
Rart at kunne sidde forskellige steder og læse inden float.
Parfloat var dejligt, det endte med at manden faldt i søvn.☺️
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.