🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus

Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus

Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale... Voir plus

Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk!... Voir plus

1. Spa de jour
  2. Praticien de médecine alternative
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

334 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

My First time trying to float

My First time trying to float, Aarhus.
The experience was very satisfying, you are greeted by the lovely receptionist who talks you through the whole process, you feel relaxed from the moment you walk in.
All in all a lovely experience.

8 février 2025

Havde booket en par float til to som…

Havde booket en par float til to som aldrig havde prøvet det før, og vi var begge vilde med det🫶🏻 Hovedet bliver tømt og vi gik begge derfra med fornyet energi, og når man har kroniske smerter i ryggen er det så dejligt at være fri for smerter en hel time, så vi kommer helt sikkert igen❤️

8 février 2025

Skøn oplevelse

Har du endnu ikke prøvet at floate, så skynd at at booke en tid hos Floatstudio. 1 time hvor du kommer helt ned i gear og glemmer alt om stress og jag❤️
Skøn rolig atmosfære, venligt og imødekommende personale.
Har været der for 4 gang i dag og glæder mig allerede til jeg skal igen❣️

14 février 2025

Meget tryg, behagelig og sjov oplevelse

Det var behageligt og trygt fra jeg kom til jeg gik. Jeg fik en grundig instruktion til float tanken og selvom jeg har lidt klaustrofobi var det ikke et problem. Låget kan stå åbent. Selve float oplevelsen var virkelig god og det er en sjov oplevelse af være nærmest vægtløs.Man er meget afslappet bagefter og det hjælper også på stive muskler. jeg kommer helt sikker igen.

5 février 2025

Virkelig rar behandling

Virkelig rar behandling. God service og man føler sig velkommen og tilpads med god atmosfære. Selve boat floating var noget sepcialt men det var en god følelse. skal helt klart prøve det igen.

4 février 2025

Tryk genstart

Min mand og jeg har oplevet Floatstudios luksus par-float i Aarhus en håndfuld gange i løbet af de sidste par år. Det er en usammenlignelig oplevelse. Floating er i sig selv fantastisk og Floatstudio skaber perfekte rammer; ro, smuk indretning, glimrende service og rene/ velduftende omgivelser. Vi vil helt sikkert fortsætte med at genstarte hos Floatstudio i Aarhus.

2 février 2025

Serenity and friendlness

Beautifully and serenely decorated, clean in every room, plus friendly and wonderful service to boot. Only problem - they’ve become so popular one has to book ahead! Well done and thank you!

25 janvier 2025

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse. Afstressende og vidunderlig session, hvor du flyder rundt i saltvandet og hele kroppen falder til ro og bare er.
Omgivelserne er super hyggelige og vedkommende. Dufte, lyde, bøger, engle kort med mere. Og skønt og imødekommende personale.
Prøvede først en gang og endte med at købe 10 turs kort lige efter.

29 janvier 2025

Fantastisk oplevelse fra a - z :)

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Altid en venlig modtagelse, søde og hjælpsomme medarbejdere, den behagelige vente-lounge, og derefter float - som bare giver afstressning, afslapning, ro, nærvær og bare skønt! derefter falde helt til ro i loungen efter float, med the og bløde puder, og så farvel til de venlige medarbejdere. Har indtil videre prøvet det tre gange i København - og hver gang er fantastisk - og alle burde give sig selv denne oplevelse!

24 janvier 2025

Vidunderligt at der findes dette…

Vidunderligt at der findes dette åndehul midt i byen! Jeg havde givet et gavekort til en første-gangs-floater, og var også selv med, og vi havde begge en virkelig dejlig oplevelse. Skønne stemningsfulde lokaler. Vi kommer helt sikkert igen.

23 janvier 2025

Allerede når man ankommer spreder roen…

Allerede når man ankommer spreder roen sig i kroppen fordi personalet er rolige og venlige.
Selve behandlingen er jo delvist ens eget sind der skal kontrolleres men alt i alt afslappende.
Hjerte rummet bagefter: fantastisk - har ikke lyst til at forlade det

22 janvier 2025

Det her kan jeg varmt anbefale

Det her kan jeg varmt anbefale.
Nu har jeg prøvet både tør-floating og alm. Float og begge dele er så afslappende og trygt.
Jeg kommer ind med hovedet fuld af tanker og anspændthed i kroppen og går ud derfra fuldstændig afslappet, varm og nulstillet. Det er bedre end massage.
Det er noget jeg vil give mig selv i gave 1. gang om måneden og ønske mig til min fødselsdag.

26 janvier 2025

Levede op til alle mine forventninger🙏🏽

Levede op til alle mine forventninger🙏🏽
Havde en rigtig god oplevelse i Kbh, hvor jeg blev hjulpet godt på vej af en sød vært, som informerede mig om floatet fra A-Z og beredvilligt svarede på alle mine spørgsmål.

Jeg havde forestillet mig, at det ville blive klaustrofobisk at lukke mig selv inde i karret, men da jeg lå der kunne jeg ikke få lukket låget hurtigt nok…det føltes bare super trygt og meget MEGET behageligt.

Et tiltrængt mini-retræte i stilhed med mig selv. Gik derfra med et smil på læben og ro i sindet.

Virkelig skønt!

15 janvier 2025

Problem solved

Update: Problem solved - booking code only works if typed manually. In my case it only worked on a computer and not on my phone.
I am glad it still works because I really loved the experience :)
Super disappointed...
I bought a voucher in august 2024 for 20 sessions for dry floating. I have plenty of sessions left on that booking code I received, but now the systems says that my booking code is invalid.
I tried calling on several days and no one is answering the phone. I sent an email today, and I hope I will receive an answer soon.

23 janvier 2025

Skøn oase midt i den travle by

Float-oplevelsen fra ankomst til afgang i afdelingen i København var virkelig skøn 😊 Personalet var meget venligt og hjælpsomt og gav god introduktion til stedet. Selve floatet var virkelig dejligt og føltes, som om man fik en kæmpe krammer af vandet. Opholdet i loungen bagefter var meget hyggeligt og afslappende.
Stedet er en skøn, lille oase midt i den travle storby 🤩

13 janvier 2025