🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus

Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus

Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale... Voir plus

Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk!... Voir plus

1. Spa de jour
  2. Praticien de médecine alternative
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

334 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Virkelig fed oplevelse

Virkelig fed oplevelse, dygtigt personale der giver fin intro. Rolige omgivelser og rene forhold. Kan klart anbefales som alenetid eller som kvalitetstid sammen med sin partner eller nære ven/veninde.

25 février 2025

Wonderful experience from the first…

Wonderful experience from the first minute you enter the place. Its a journey! The place was clean, amazing atmosphere and the staff was incredibly helpful. This will be my new go-to place! Thank you

1 mars 2025

Eventyrlig og rolige omgivelser

Eventyrlig og rolige omgivelser, dejlig personale som er gode til at vejlede og fortælle om behandlingerne.
Selve behandlingen var utrolig afslappende og var god for ømme led og muskler.
Jeg vil helt klart anbefale denne oplevelse til andre, jeg kommer helt sikkert igen, og de kører super gode tilbud.

21 février 2025

En skøn oplevelse

En skøn oplevelse, hvor mindfulness og afslapning var i fokus. Kan varmt anbefales.
Eneste lille minus jeg oplevede var, at jeg ikke kunne skrue ned for lyden i hørebøfferne... Ellers var alt utroligt behageligt - og skal helt sikkert opleves igen :-)
Jeg var som født på ny bagefter.

14 février 2025

Fantastisk afslapning og mental ro!

Fantastisk afslapning og mental ro!
Det er en unik oplevelse, der giver dyb afslapning og en følelse af vægtløshed. Det hjælper med at reducere stress, lindre muskelspændinger og forbedre søvn. Efter en session føler man sig genopladet, mere fokuseret og fri for spændinger. Kan varmt anbefales til alle, der trænger til en mental og fysisk pause! Vi kommer helt sikkert igen!

19 février 2025

Det var mit første float og det bliver…

Det var mit første float og det bliver ikke mit sidste.
Fuldstændig unik og virkelig afstressende.
Jeg mærkede effekten flere dage efter; især på min nattesøvn, der var dyb og uafbrudt. Skønt 🙏🏻

14 février 2025

Det var som at være tilbage i mors…

Det var som at være tilbage i mors mave: ren fred. Tre dage efter var jeg hos min osteopat, der spurgte mig, hvad jeg havde gjort ved min hud på kroppen, for den var elastisk og fin (jeg er 49). Næste gang dypper jeg ansigtet ned i vandet også :-D

Ren luksus

Det er ren luksus at ligge i dryfloat rummet og føle sig let som en fjer.
Jeg går altid afslappet ud af døren efter 45 min. Behandling. Jeg kan kun anbefale dette sted, hvis du som jeg har lidt forskellige spændinger i kroppen.
K

21 février 2025

Smertefrihed 1 time

Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være smertefri i ca. 1 time pga. en dejlig vægtløs oplevelse Hos Float Studio Nørre Farimagsgade København.
Kan varmt anbefale en tur i baljen, super lækker oplevelse.
Skal med sikkerhed ind igen og nyde en smertefri time :o) alle bør give sig selv denne oplevelse.

11 février 2025

Absolut the best floating in…

Absolut the best floating in copenhagen.
Always feeling so welcomie here.
Beautiful and clean everywhere.
A place to relax, before and after the floating.

17 février 2025

Float studio KBH

Float studio KBH
Min mand og har været til float før men Float Studio var en oplevelse. Og hvor var det fedt 🤩 Ren forkælelse for alle sanser 👌🏿Søde personaler og hyggelige omgivelser. Hjerterum er skøn tilføjelse. Tak float studio

15 février 2025