🚨 Advarsel til potentielle kunder og samarbejdspartnere! Denne virksomhed, Float Studio, som tidligere havde afdelinger i Aarhus og København, gik konkurs i april 2025. Som følge af dette... Voir plus

Havde en dejlig oplevelse, Konen og jeg tog par kabinen, super hyggeligt og godt for forholdet. Jeg har siden 1997 haft konstant smerter i min ryg efter en ulykke og prøvede for første gang at være... Voir plus

Absolut en første og bestemt ikke sidste gang. Fra det øjeblik man træder ind his Float Studio ( kbh) bliver man mødt af en ro og varme - totalt skønne omgivelser - rart og imødekommende personale... Voir plus

Som førstegang (men absolut ikke sidste!)gangs floater, var intro meget tryg, rolig og informativ. Omgivelserne inviterer med det samme til ro! Selve float-oplevelsen, var intet mindre end fantastisk!... Voir plus

1. Spa de jour
  2. Praticien de médecine alternative
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder behandlinger med flydeterapi, som modvirker stress, angst, depression og kroniske smerter. Floating er også et fantastisk redskab til personlig udvikling. Vi er danmarks første floatcenter med placering i hjertet af Aarhus og København,

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

334 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Float studio

Float studio, er for mig helt perfekt for mine nakke komplikationer, et af de eneste steder jeg ÆGTE finder en indre ro og kan få slappet af i hele kroppen. Kun gode oplevelser herfra 🙏🙏

30 mars 2025

Jeg har nu prøver float 3 gange i KBH

Jeg har nu prøver float 3 gange i KBH - én gang float og to gange dry float og det er virkelig fantastisk.
Jeg falder bedst til ro i dry float, min krop kommer helt i ro og mine rygsmerter bliver mindre i takt med at tiden går og efterfølgende har jeg det bare dejligt i krop og sind. Kan klart anbefales.

30 mars 2025

Ville ikke anbefale dette sted

Ville ikke anbefale dette sted, bestilte en float for 2 og måtte vente 11 uger, da der er lang vente tid, får en mail 3 timer inden at vores behandling er aflyst, vi får tilbudt en gratis omgang dry float for 2. som undskyld, men fordi jeg ønsker mine penge retur for jeg ikke nogen “ dry float for 2” jeg er seriøst skuffet over denne behandling, og ville ikke anbefale dette sted til nogen! Og efter jeg skriver mail til dem ang. problemet svare de ikke på mine mails.. hold jer langt væk fra dette sted, og køb aldrig deres gavekort, for der er ingen tider at få, og når i så endelig finder en tid flere måneder efter så aflyser de med kun 3 timer varsling, fedt at planlægge børnefri aften med barnepige, og undskyldningen for aflysningen var at de har personale mangel, seriøst så må butik chef eller leder træde til!!! 😡😡😡

29 mars 2025

God og afslappende oplevelse

Float Studio i Århus er et virkelig rart og roligt sted at være. Deres søde personale tager godt imod og forklarer, hvad der skal ske, og er gode til at hjælpe, hvis man har spørgsmål til noget. De tager sig også god tid til at snakke om oplevelsen, når man er færdig.

29 mars 2025

Et mega dejligt og behageligt sted

Et mega dejligt og behageligt sted!
Vi havde valgt Luksus-par-float! - man forsvinder virkeligt hen til en anden verden!
Virkeligt dejlig oplevelse, skal helt sikkert tilbage igen!

15 mars 2025

Anbefaling af Float Studio

Anbefaling af Float Studio

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Float Studio! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af en rolig og behagelig atmosfære. Personalet var imødekommende og professionelle og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret, inden jeg gik ind i float-tanken.

Selve flydeoplevelsen var utroligt afslappende – en unik måde at koble helt fra stress og hverdagens travlhed. Stilheden og vægtløsheden hjalp mig med at slippe spændinger i kroppen, og jeg følte mig forfrisket og mentalt genopladet bagefter.

Jeg kan varmt anbefale Float Studio til alle, der har brug for en pause og en dyb følelse af afslapning!

13 mars 2025

Jeg var lidt skeptisk på forhånd

Jeg var lidt skeptisk på forhånd - det lød måske lidt kedeligt at ligge dér og flyde i en time tid... Men jeg må sige, at jeg blev "omvendt". Det var virkelig en god oplevelse, og den dér følelse af total afslapning varede i flere dage. Jeg ville elske at gøre det jævnligt :-)

4 mars 2025

I have been a member of the Copenhagen…

I have been a member of the Copenhagen float studio for over 3 years now, and I cannot recommend it highly enough. The cleanliness, care and attention to detail is unmatched. The staff are worth their weight in gold.
All round beautiful experience!

28 février 2025

Fantastisk oplevelse

At komme ind hos float er lidt som at komme i himlen. Servicen er fantastisk og man føler sig virkelig taget sig af på varmeste vis.
Der mangler ikke noget og hele oplevelsen er selvforkælelse i højeste grad.
Selve float oplevelsen er noget af det lækreste. Jeg har de gange jeg har prøvet det slappet så meget af at jeg er gået derfra og følt mig helt nyfødt.
De varmeste anbefalinger herfra.

2 mars 2025

Følelsen bagefter var fantastisk

Utrolig god service. Jeg følte mig meget velkommen og synes jeg blev klædt godt på informationmæssigt. Det er lang tid siden jeg har følt mig så afslappet og veltilpas. Det er absolut ikke sidste gang jeg benytter Float i Aarhus.

1 mars 2025

Skønt !

Helt fantastisk oplevelse, lækkert, rent, venligt personale, hele pakken!

28 février 2025