Sökte på Interflora och hamnade på Floristsverige, vilket redan det är fult! Upptäckte det tyvärr för sent. Var en bukett till en bröllopsdag, som inte blev levererad, fanns tydligen ett ok... Voir plus
Har nu beställt från Floristerisverige två gånger. Båda gångerna har de använt en blomsterhandel på annan ort, vilket betyder 45 min bilkörning till personen som ska ha blommorna. (Detta är fantastisk... Voir plus
Väldigt besviken på deras leverans. Dom hade glömt att leverera blommorna... När jag kontaktade dom uppdagades det att dom hade missat leveransen! Jag bad dessutom en extra gång om att jag ville ha... Voir plus
La en order som skulle levereras idag till en vän som satt ensam på sin 65årsdag på annan ort. Han fick inga blommor på sin födelsedag, och jag skriver till dom och dom svarar att dom ska hämtas i but... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Fick ett mejl där de helt sonika…
Fick ett mejl där de helt sonika meddelar att min order är makulerad. Ingen anledning gavs. Superdåligt och jättetrist.
Stjärnan kan de få för att de i alla fall hörde av sig på förmiddagen så jag hann ordna blommor med ett seriöst företag.
"Tack och välkommen åter" stod det i slutet på mejlet, skulle inte tro det. Första och absolut sista gången jag anlitar Florister i Sverige.
Otroligt dålig service - bluff
Otroligt dålig service. Orden makuleras utan att informera mig och när jag ringer till butiken säger de att de inte kan leverera min order. Jag rekommenderar verkligen inte att man beställer från florister i sverige.
Leverar halv order lovar leverans vid…
Leverar halv order lovar leverans vid tre tillfällen men inget sker - varning bedrägeri!!
Dålig blombutik
Hade beställt blommor o trisslott till…
Hade beställt blommor o trisslott till min dotters födelsedag i god tid (4 dagar i förväg).
På hennes födelsedag kom inget från min beställning via Florister i Sverige.
Fick ringa flera samtal och först dagen efter levererades min beställning.
Det går knappt att få kontakt med Florister i Sverige. De hänvisar bara till butiken som skall göra jobbet.
Svarar inte på mail!
Tar inte sitt ansvar!
Aldrig mer Florister i Sverige!
Undvik Florister i Sverige om ni vill ha en seriös och professionell administratör av blombud.
Varning för detta bolag
Varning, sämsta upplevelse jag varit med om vid en nätbeställning. De annonserade om att överraska på Alla Hjärtans Dag med blommor och jag beställde till min tjej, 2 dagar innan alla hjärtans dag för att vara ute i god tid. Då skickar de 2 dagar innan alla hjärtans dag SMS till min tjej och berättar att hon skall få blommor samt frågar om de kan hänga dem på dörren. Dels så förstör de ju överraskningen med att skicka SMS och dels kunde man i beställningen ange om man ville att de skulle hängas på dörren vilket jag sagt att jag inte ville så hon skulle då själv behöva planera leveransen och kontakta dem. När jag skrev ett mail och klagade på denna hantering och sa att det inte blir någon överraskning när de skickar sms 2 dagar innan så cancellerade de min order helt. Så dels skickade de sms till min tjej 2 dagar i förväg och förstörde min överraskning och dels cancellerade de sedan ordern så hon inte fick några blommor. Där kan man tala om överraskning på Alla Hjärtan Dag. Kommer aldrig använda deras tjänst igen.
Överlägset bäst på blomsterbud
Överlägset bäst på blomsterbud. Stort urval av florister och bättre leveranskostnad än andra ebutiker av blommor. Beställt flera gånger och alltid blivit nöjd! Smidigt att betala med faktura eller kort.
Rekommenderas inte!
Buketterna som visas på hemsidan stämmer inte ett dugg överens med det floristen väljer ut och levererar. Inte ens chokladpaketet är detsamma. Ingen av parterna tar ansvar. Rekommenderar dig som potentiell kund att välja annat blombud.
Varning för detta företag!
Varning för detta företag!
Beställde blommor och choklad till en väns födelsedag. Blommorna kom en dag för sent (efter att jag klagat på att min vän inte fått dem) och chokladen jag betalat för fick hon aldrig!
Blommorna levererades ej
Blommorna levererades ej och fakturan hos Klarna ligger kvar trots påtalande till floristen Franks blommor!