VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT!!!!
Lad dig ikke narre af de gode anmeldelser og anbefalinger på sociale medier – Flos Pizza lever slet ikke op til forventningerne...
I dag bestilte jeg deres kendte pastrami-pizza og bad tydeligt ejeren om at tilføje pesto og hvidløgsdressing. Han bekræftede min bestilling og sagde, at pizzaen ville være klar om 10 minutter. Jeg ventede spændt, men da jeg kom hjem, opdagede jeg, at pizzaen ikke var lavet, som jeg havde bestilt den.
Skuffet ringede jeg til restauranten for at gøre opmærksom på fejlen – på en høflig måde. Ejeren, som ikke taler flydende dansk (hvilket er helt fint), nægtede desværre at tage ansvar for fejlen eller tilbyde en løsning. I stedet lagde han på midt ansigt.
For at få en løsning måtte min bror ringe til stedet. Han oplevede præcis det samme – ejeren nægtede at anerkende fejlen, og min bror måtte gå hårdt til for at få den rette service. Til sidst fik jeg en ny pizza, men den var mere en rucola-pizza end en pastrami-pizza, selvom den denne gang indeholdt dressing og pesto (endte alligevel aldrig med at spise den). Jeg har også mistanke om, at ejeren muligvis er sigøjner, hvilket kunne forklare den dårlige kundeservice og den manglende vilje til at rette op på fejl. Uanset hvad er det tydeligt, at stedet hverken har styr på kvalitet eller kundehåndtering.
Jeg deler denne oplevelse som en advarsel til andre – stedet lever hverken op til sine anmeldelser eller til forventningerne om god mad og service. Der findes langt bedre pizzeriaer, hvor både kvalitet og kundeservice er i top. Jeg håber ærligt talt, at Flos Pizza snart lukker ned, og på jeres forståelse.
2 février 2025
Avis spontané