Bestill nå og få den innen 3 mai stod det. Nå er det 12 mai, og ifølge trackingen, så har den nå stått stille en ukes tid på china international airport. Sikkert billig kinavare, om den i det hele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var skeptisk til start da hjemmesiden så lidt falsk ud og ingen e-mærker eller anden tilsvarende sikkerhed. Lagde dog en ordre alligevel og må sige jeg blev MEGET positiv overrasket - vanvittig hur... Voir plus
Fin webshop; ingen anmærkninger. (Dog trak leveringen lidt ud pga. vinterferien). Vi er meget tilfredse med den hundeseng og det hundetæppe, vi købte. Super-god pris i fht. andre forhandlere.
L'entreprise a répondu
Købte cream fluffy donut seng 80 cm. Hurtig levering og fair pris måske for fair pris🤷♀️, ringe kvalitet, slatten “donutseng” hvor betrækket ikke kan tages af og vaskes som beskrevet på hjemmesiden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fluffyhundeseng.dk er en danskejet webshoppen til dig, der elsker kvalitet og samtidig vil forkæle din elskede hund med kvalitets fluffyhundeseng. Fluffyhundeseng.dk så dagens lys i 2019 og er produktet af en glad hundeejers drøm om at sælge kvalitet hundesenge direkte til din dør uden fordyrene mellemled. Derfor fremstiller vi selv alle vores produkter, så vores produkter kan sælges til en rimelig og fair pris. Fluffyhundeseng.dk går ikke på kompromis med kvaliteten og designet på vores produkter i shoppen. Forvent altid god service hos Fluffyhundeseng.dk
Egensevej 23, 2770 , Kastrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Super god kvalitets hundeseng.
Hurtig levering 👍🏻

Réponse de Fluffyhundeseng
Super hurtig info og levering. Min hund elsker hans nye seng.
Dog burde pakken være pakket ind i papir istedet for plastik. Han havde svært ved selv at pakke den op. 😉🤣🥳

Réponse de Fluffyhundeseng
Really happy for my order, the size is really good, big and soft :) Delivered the next day ! I recommend this company:) 5 stars

Réponse de Fluffyhundeseng
Hurtig levering. Tæppet er godkendt af hunden og det er dejligt blødt. Også lige noget lækkert for menneskefødder.

Réponse de Fluffyhundeseng
Købte cream fluffy donut seng 80 cm.

Réponse de Fluffyhundeseng
Billigt og hurtig levering.
Varen var let at bestille, billigere end andre steder og blev hurtigt leveret.
Der var et hul i sengen jeg købte, men det blev der straks rettet op på. Rigtig god service.

Réponse de Fluffyhundeseng
Hurtig og god levering. Pris på produktet virker rigtig god og kvaliteten virker også til at være fin. Kan sagtens anbefales.

Réponse de Fluffyhundeseng
Gode senge til hunde og nemme at bestille.
God oplevelse herfra og kan varmt anbefales :)