Flyselskapet var arrogant nok til å tilby en voucher som ikke var nok til en baguett på Gardermoen og ga blank avisning til vårt krav om erstatning. Flyhjelp kjørte saken og vi fikk erstatning tilbak... Voir plus
Jeg sendte inn opplysninger/fylte ut skjema til flyhjelp når mitt fly ble kansellert og flyhjelp kjørte saken og jeg fikk erstatning tilbakebetalt. Det tar litt tid å få saken gjennom, min tok 4 mån... Voir plus
Flyhjelp er en seriøs og solid aktør som hjelper når flyselskapene ikke ønsker eller vil gi kompensasjon ved innstillinger, forsinkelser og lignende. Ting kan ta tid men Flyhjelp gjør en utrolig g... Voir plus
L'entreprise a répondu
www.lentoapu.fi
Flyhjelp - Bringing justice to travelers
Écrit par l'entreprise

- Ingen utgifter
- Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
- Høy utbetaling
- Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
- Full erstatning
- Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
- God kundeservice
- Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.
Holmbladsgade 133, 2300, København S , Danemark
- service@flyhjelp.no
- flyhjelp.no
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Flyhjelp gjør en veldig god jobb
Ting kan ta tid men Flyhjelp gjør en utrolig god innsats. I mitt tilfelle tok det nesten to år, men når saken ble vunnet i rettssystemet er ventetiden helt greit
Takk for en utrolig innsats .
Arne fra Skien

Réponse de Flyhjelp
Utrolig flinke og fikk hjelp med…
Utrolig flinke og fikk hjelp med engang! Synes heller ikke at det tok så lang tid!

Anbefales på det sterkeste
Anbefales på det sterkeste. Ingen ting å tape. Med fylgjer har jeg heldigvis vant saken. Tusen takk for flott arbeid. Dere er flinke.

Réponse de Flyhjelp
Veldig god oppfølging og prosess
Veldig god oppfølging og tydelig prosess. Fikk gjennomslag på krav til slutt og er veldig takknemlig for god hjelp! Anbefales

Rask behandling
Rask behandling, rask utbetaling. Veldig bra service og info underveis

Réponse de Flyhjelp
Var skeptisk til om jeg skulle bruke…
Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele veien på prosessen med flyselskapet mitt, og de vant saken! En fantastisk service, fikk pengene mine på konto innen et døgn. De tar et gebyr, men for den jobben de gjør så er det verdt det. Hadde nok ikke kommet så langt uten dem! Og blir absolutt å bruke de igjen hvis det skulle bli behov for det.

Réponse de Flyhjelp
Veldig enkel tjeneste å bruke
Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på.
Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mitt skulle bli forsinket. Bare om jeg hadde visst om dette tidligere...

Réponse de Flyhjelp
Veldig flinke til å oppdatere saken
Veldig flinke til å oppdatere saken. Rask og god service. 😀

Réponse de Flyhjelp
Bra oppfølging og informasjon jevnlig
Bra oppfølging og informasjon jevnlig. Og selvom prosessen tok tid, så fikk jeg penger til slutt.

Réponse de Flyhjelp
Etter flere måneder med avslag og ikke…
Etter flere måneder med avslag og ikke noe svar av Air France, løste flyhjelp saken på bare et par uker. Veldig fornøyd.

Réponse de Flyhjelp
Enkelt og lett forståelig.
Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når penger vil komme. Helt supert for enn som hater å klage, men som misset avtaler og fikk merutgifter pga forsinkelser,

Réponse de Flyhjelp
Vårt fly ble kansellert og vi gikk i…
Vårt fly ble kansellert og vi gikk i uvisshet om hvordan vi skulle komme oss hjem. Reisedagen ble helt ødelagt. Flyhjelp kom jeg tilfeldigvis over på Facebook. Var litt usikker på dette, men kravet gikk gjennom.

Kjempe god service
Kjempe god service, fra dem sendte krav til SAS tok det 7 uker og penger på konto. Det var hele tiden info under den tiden hvordan saken var. Anbefaler dem👍👍👍

Réponse de Flyhjelp
Fikk 10 ganger så mye igjen.
Hjelpen vi fikk gjor til at vi gikk 10x så mye igjen enn hva vi fikk direkte i appen til flyselskapet. Så anbefaler absolutt. Enkelt å registrere og enkelt å forholde seg til!

Over all forventning
Over all forventning. Tok lang tid å en avslutning på saken men jammen gikk det ikke veien😊

Anbefales
Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsinkelser. Jeg tviler på at jeg hadde klart det samme på egenhånd uten flyhjelp sin bistand. At flyhjelp tar en andel av beløpet kun i saker de vinner er logisk, men også bra, for det gir de en egen motivasjon til å vinne om det er en rettighet og krav der. Og bra at skulle man tape koster det ikke noe for deg og meg.

Dyktig faglige folk
Dyktig faglige folk, ingenting negativt å finne. Alt i alt veldig bra

Har brukt Flyhjelp flere ganger
Har brukt Flyhjelp flere ganger, jeg, og er alltid GODT fornøyd❣️