Otroligt trevligt bemötande från början till slut! Så gulliga och trevliga och lösningsinriktade. Vi hade flyttstäd. Städtjejen som vi hade verkade vara ny och hon hade inte städat allt som vi ö... Voir plus
Jag flyttade från Stockholm till Småland Flytt med packning samt slutstädning i Stockholm Allt fungerade helt perfekt jättebra folk från ordermottagare till flyttkillar Rekommenderas a... Voir plus
Viktig information – Förväxling med andra bolag! Flytt & Städ Sverige AB är inte kopplat till andra företag med liknande namn. Vissa negativa omdömen här gäller andra bolag, vilket lett till förväxling. 📍 Vi finns i Norrköping och har varit aktiva i över 9 år. 🌐 www.flytt-stad.se 📞 support@flytt-stad.se Tack för att du dubbelkollar innan du lämnar ett omdöme!
Norrköping , 602 23, Koppargatan 3, Suède
A répondu à 56 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Oseriöst företag och otroligt oprofessionellt bemötande från personal. Beställde flytt av bohag i samband med en flytt mellan två portar. Personalen lämnade kvar 1/3 av bohaget och hänvisade till att allt inte fick plats i transportbilen. Detta framgick inte i avtalet. Jag blir uppringd av Monika Karlsson som arbetar på kontoret i Karlskrona samt av en påstådd chef som inte presenterar sig. I samtalet uppger jag att jag kommer bestrida fakturan då företaget inte håller sin del av avtalet. Blir då bemött med skrik, hot om att lämna allt i lägenheten och avvika samt hot om Kronofogden. Har sedan dess försökt komma i kontakt med företaget. Även där är bemötandet oprofessionellt och man vill att jag ska betala en del av fakturan, men via swish och lovar att fakturan som finns kommer krediteras i efterhand. Mycket oseriöst och jag skulle INTE rekommendera någon att anlita det här företaget.

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Själva flytten utfördes den 2 april och gjordes med ett utmärkt resultat. Killarna arbetade hårt och jag var mycket nöjd. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om städningen.
De bokade tiden till söndag kl. 09:00 men dök upp först kl. 11:00. Trots att jag hade förberett genom att tömma alla skåp och själv avfrosta frysen, började personalen klaga efter bara en stund. De sprayade fläkt och spis, men påstod sedan att det krävdes "extra spraying" och specialstädning för att få bort fettet, och krävde mer betalt utöver den fasta offerten.
När jag inte gick med på detta avbröt de städningen helt efter bara en timme och gick. Efter att de lämnat lägenheten (med kemikalier kvar på ytorna) tog det mig mindre än 15 minuter att få fläkten helt ren och 10 minuter för spisen. Det rörde sig alltså om en helt normal flyttstädning som de försökte mjölka på extra pengar.
Det mest oseriösa är att de nu vägrar betala tillbaka hela summan för städet enligt offerten, utan försöker göra egna avdrag i efterhand. Tur att man kan räkna själv och har dokumenterat allt med bilder.

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
En ev de smidigaste flyttarna jag har haft. Personalen arbetade snabbt men noggrant, packade allt ordentligt och hjälpte till att placera möblerna i den nya bostaden. Inga skador, inga förseningar.
Flyt ten var snabb och effektiv, och teamet var otroligt hjälpsamt. De tog tid på sig att säkerställa att inget skadades under transporten och var mycket noggranna. Jag är väldigt nöjd med servicen och skulle använda dem igen vid behov.
Den bästa flyttupplevelsen jag har haft! De var extremt effektiva, men också mycket vänliga och hjälpsamma. De lyssnade på mina önskemål och såg till att allt gick enligt plan. Förrådet de erbjuder för förvaring var också mycket rent och säkert. Toppenservice!
Jag blev verkligen imponerad av hur organiserade och försiktiga teamet var. De packade allt säkert, märkte lådorna tydligt och gjorde uppackningen enkel. Förvaringslösningen var också väldigt smidig och gav mig trygghet.
Jag kan inte nog uttrycka hur nöjd jag är med denna flyttfirma. De var punktliga, professionella och såg till att allt blev packat och transporterat säkert. Jag uppskattade särskilt hur de hanterade mina känsliga föremål.
Sjukt besviken på detta företag.
Vi kom överens om ett pris när fakturan kommer är den 5000kr dyrare en överenskommelse. Unvik detta förslag.

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Bluffföretag!! Hur är det att efter städningen så vart det värre än innan.
Otrolig oprofessionell personal som vart väldigt otrevliga och utförde ett katastrofalt jobb.
Skulle inte rekommendera detta företag till min värsta fiende!

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Bestktningsmannen sa vid första besiktningen att det var det värsta han sett. Efter omstädning var det värre. Fett droppade från fläkten ned på spisen. Företaget gjorde rätt för sig och betalade tillbaka 2/3 av faktura beloppet.
Jag flyttade från Stockholm till Småland
Flytt med packning samt slutstädning i Stockholm
Allt fungerade helt perfekt jättebra folk från ordermottagare till flyttkillar
Rekommenderas alla dagar i veckan
Superseriös aktör på en svårorienterad marknad
Behöver ni flytta behöver ni inte leta längre än till Flytt och städ
Vi hade flyttstäd. Städtjejen som vi hade verkade vara ny och hon hade inte städat allt som vi önskat. Städningen var inte perfekt, men helt ok och när jag påpekade några saker vi var missnöjd med så kom dom ut igen och gjorde förbättringar.
Det bästa kundbemötandet jag nånsin fått.
Flyttbilen packas och sen drar dom på frukost i 1½ timme mitt i en flytt. det är inte ok. får ringa kontoret som ringer bilen och dom är på väg tbx till mig.
Tur detta va sista flytten

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Sämsta flyttstäd jag varit med om. Inte ens i närheten av halvgjort.
Skulle aldrig rekommendera deras flyttstäd

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Sjukt otrevlig kundtjänst, dålig service, ANSTÄLL SNÄLLA INTE DETTA BOLAG FÖR ERT EGNA BÄSTA.
Dock var den lilla söta tösen i telfon väldigt gullig och snäll, tror hon hette manda eller något. Guldstjärna till henne.
ANNARS UNDER ALL KRITIK

Réponse : Flytt & Städ Sverige AB
Flytt & Städ Sverige AB (org.nr 559032-1138) misslyckades med flyttstädningen inte bara en gång – utan fyra gånger. Efter fjärde försöket var badrumsgolvet och kaklet fortfarande smutsiga. En av deras städerskor förstörde dessutom väggen i köket genom att skvätta såpavatten hejvilt, trots tydliga instruktioner om att väggfärgen var ömtålig.
När vi kom in i lägenheten var gardinerna fortfarande ihopknutna efter städningen och torktumlare, tvättmaskin, ugn samt ytor ovanför skåpen var fortfarande dammiga och smutsiga – trots att jag betalat extra för bl.a. rengöring av torktumlare och tvättmaskin. Städningen var inte fackmannamässigt utförd.
Så som jag och min köpare blivit behandlade under reklamationsprocessen är det värsta jag har varit med om. Företaget ljög, dröjde med svar och slutade till sist att svara helt. De vägrar ersätta min köpare för väggskadan (trots bildbevis) och vägrar ersätta mig det som krävs för att uppfylla resten av avtalet. Ärendet är därför anmält till ARN.
Jag bokade denna firma ca 3 månader innan flyttdagen. 3 dagar innan mejlade firman och meddelade att dom inte kan flytta längre. Detta var en vecka innan vi måste vara utflyttade ur huset. Dom gav ingen hjälp att hitta ny firma eller kompensation. Även flyttstad var bokat genom denna firma, även denna blev avbokat då. Otroligt oprofessionella och urusla på sitt jobb. Gör er själva en tjänst och anlita inte detta bolag.