Virkelig relevant og informativ vejledning inden køb af 5 billetter til Anfield. Hurtige svartider, og løbende info. op til afrejse. Billetter til tiden og præcis hvad vi havde bedt om. Kan varmt anbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt klappede som aftalt. Rigtig god kommunikation før, under og efter kampen. Og så en skøn opgradering på Camp Nou :)
alt var som aftalt. fik hurtigt svar på alle relevante spørgsmål
L'entreprise a répondu
Første gang på fodboldtur men helt sikkert ikke sidste. Vi tog til Anfield og så Liverpool mod Brentford. Topfodbold og kanon stemning på og omkring stadion. Vi fik nogle fantastiske pladser. Thomas’... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos FODBOLD-EVENT brænder vi for at skabe uforglemmelige fodboldoplevelser. Med mange års erfaring fra rejsebranchen og et dedikeret hold, sørger vi for personlig service fra første kontakt til du er hjemme igen. Vi skræddersyer hver rejse, så du får præcis den kamp, den stemning og den oplevelse, du drømmer om – hvad enten det er et klassisk derby, Champions League-magien eller en hel weekend i fodboldens tegn. Vi tror på troværdighed og tryghed i rejsen. Derfor er vi medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 3398), så du kan booke med ro i maven. Hos os får du ikke blot billetter og hotel – du får en samlet oplevelse, hvor detaljerne er gennemtænkte, og hvor vi altid står klar til at hjælpe. FODBOLD-EVENT – din garanti for store øjeblikke, skræddersyede fodboldrejser og service i verdensklasse.
Klintebakken 28, 6933, Kibæk, Danemark
Lige kommet hjem efter den vildeste oplevelse på Anfield, med en solid sejr i et merseyside derby.
Jeg kontaktede fodbold-events, da sådanne billetter ellers var umuligt at skaffe. Efter er hurtigt svar fra dem fik jeg mulighed for at købe nogle af de bedste billetter på stadion. De kunne ovenikøbet svare på alle relevante spørgsmål omkring det praktiske ved at gå på station, samt give ekstra fif. Jeg vil helt sikkert henvende mig her igen hvis jeg skal på fodbold rejse igen!!

Réponse de Fodbold-Event
Fem gutter have en super tur til Milano til Inter-Roma. Der var styr på kommunakation samt levering af billetter samt fin hjælp til indvartering. Fodbold-Event er 1. valg næste gang turen går ud i Europa til fodbold.

Réponse de Fodbold-Event
fodbold-event.dk leverede en fantastisk oplevelse med super service og god kommunikation

Réponse de Fodbold-Event
Fodboldtur for 10 medarbejder til London inkl (fedt) hotel.
Det styrede I maks. Tak for at gøre det så nemt at få en kanon oplevelse.
Eneste problem: de vil afsted igen, so we will be back😉

Réponse de Fodbold-Event
Helt igennem en perfekt oplevelse. Rigtig god pris, professionel rådgivning, lækkert og perfekt beliggende hotel, super pladser på stadion og fin back-up undervejs. Vi kommer helt sikkert tilbage til Kim og Thomas fra Fodbold-event.dk næste gang vi skal på fodboldtur.

Réponse de Fodbold-Event
Vi var en gruppe på 7 personer, der bestilte billetter til Lazio-AC Milan.
Super god kontakt hele vejen igennem, der gav en tryghed i et ellers ofte "betændt" marked.

Réponse de Fodbold-Event
Min søn på 12 år og jeg har lige været en tur i Barcelona og se Barca mod Sevilla. Det var en fantastisk oplevelse og Thomas fra fodbold-event havde booket hotel og fodbold billetter og det fungerede perfekt. Han var også meget behjælpelig med forskellige spørgsmål jeg havde omkring Barcelona. 👍 jeg har kun godt at sige om ham. (Så det ef stor ros når det er fra en thybo. 😉)
Hilsen Allan

Réponse de Fodbold-Event
Rigtig, rigtig god service, information og rådgivning, der giver ro i maven og en god oplevelse.
Vi har lige været afsted på en vel planlagt tur, med hotel og billetter præcis som ønsket.
Fodbold-event kan klart anbefales til fodbold/sportsrejser!

Réponse de Fodbold-Event
Et super dygtigt og erfarent team, der ved hvad de taler om. Kan stærkt anbefales. 👍

Réponse de Fodbold-Event
Helt igennem en perfekt oplevelse. Professionel rådgivning, med gode fif til alt - lige fra hvilken pub vi skulle på inden kamp, til de bedste pladser på stadion og valg af hotel. Vi kommer helt sikkert tilbage til Fodbold-event.dk næste gang vi skal på fodboldtur.

Réponse de Fodbold-Event
En savoir plus sur les différents types d'avis.