Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste. God og nem kontakt. Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly,... Voir plus
Reisen var godt organisert, hotellet var litt slitt, men fungerte greit. Hadde oppgradert til hospitaliti billetter, var en skuffende opplevelse og ikke å anbefale. Fikk sitte helt inntil, bortesuppor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig respons på henvendelse, og hurtig og effektiv gennemførelse af rejseplaner ved aflyst fly, samt i det hele taget en god service. Resultatet af kampen i Milano kan I ikke gøre noget ved :-), me... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.
Beatevej 27, 4. sal, 2500, Valby, Danemark
- info@fodboldpakker.dk
- www.fodboldpakker.dk
Alt fungerede helt perfekt
Alt fungerede helt perfekt
Har brugt fodbold pakker før og gør det gerne igen
Super service
Super service, og hurtig service - vores hotel var ikke der hotellet påstod, så vi fik hurtigt ombooket til nyt
Veldig bra.
Super oplevelse med Fodboldpakker.dk
Kan kun anbefale at bruge Fodboldpakker.dk. Lige været på en kanon tur med sønnen til London og se 2 gode kampe i Premier League. Alt var super arrangeret og kørte på bedste vis. Inden turen var der løbende kontakt og alle spørgsmål jeg havde blev besvaret hurtigt og fyldestgørende. Så kun positive tilbagemeldinger herfra og vil ikke tøve med at bruge Fodboldpakker.dk igen til den næste tur.
god service ved booking
nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var ikke noget problem da fodboldpakker.dk ændrede vores flybilletter, uden at vi selv skulle gøre ydereligere. under hele bestillingen har vi fået hjælp på mail og telefon et par gange bl.a til en ekstra kamp mellem QPR - Bristol City. Vi boede på hotel adagio i strafford, et lidt specielt hotel men med fuld valuta for pengene, især når du får værelse på 15 etage med udsigt over byen.
kan kun anbefale fodboldpakker videre:-)
Erik Grosen
Kan absolut anbefales
Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste.
God og nem kontakt.
Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly, hotel og stadionbilletter.
Alt forløb fejlfrit.
På trods af vores hold tabte, havde vi en fantastisk tur.
Kan absolut anbefales.
Helt fantastisk service på alle punkter…
Helt fantastisk service på alle punkter !!
De er med dig hele vejen og altid tilstede !!
Det bedste valg er her!
Fed oplevelse til Barcelona, godt planlagt og god service
Fed oplevelse til Barcelona, godt planlagt og god service og let at få fat i🤗🤗
Hurtig og effektiv ekspedition.
Resultatet af kampen i Milano kan I ikke gøre noget ved :-), men et hotel lidt tættere på San Siro eller bymidten havde været mere optimalt.
Dejlig nemt og alt ok
Kæmpe ros til fodboldpakker
Kæmpe ros til fodboldpakker, super service hele vejen igennem, hurtige svar på spørgsmål, og generelt god service :)
Kæmpe anbefaling til fodboldpakker.dk
Kæmpe anbefaling til fodboldpakker.dk
Jeg skulle arrangere denne fodboldrejse til mig og min søn. Det hele virkelige lidt uoverskueligt med hotel, fly og fodboldbilletter som skulle bookes hver for sig.
Vi havde den bedste tur og alt spillede med den pakke som jeg fik købt her.
Serviceminded og i god tid med info
Teamet var meget serviceminded overfor alle de spørgsmål vi havde og ift at løse mindre problemer. Informationer, billetter osv. kom i tilstrækkelig tid mht at have alt på plads inden afrejse.
Intet jeg kan klage over
Intet jeg kan klage over, alt forløb som det skulle og der var ingen udfordringer.
Alt i alt en perfekt oplevelse og jeg følte mig godt informeret undervejs.
Fikk svar på alt jeg lurte på og rask…
Fikk svar på alt jeg lurte på og rask oppfølging. Ordrebekreftelsen var veldig oversiktlig og veldig gode priser.
Tur til liverpool-vestham
Vi havde købt den store pakke
Da vi gerne ville have styr på de forskellige billetter og selve rejsen
Der var ikke noget at sætte en fenger på
Fik løbende mail når der var ændring
Vil klart bruge fodboldpakker igen
Fodboldpakker levede op til mine…
Fodboldpakker levede op til mine forventninger.
Ingen problemer med billetter eller andet, på min tur til Leeds, kun resultatat, som fodboldpakker jo ikke kan gøre noget ved.
Birger Flannov.
Super service
Peter og fodboldpakker har leveret god, hurtig og effektiv service. Jeg har før selv arrangeret en tur, og det her er MEGET nemmere, det betaler jeg glædeligt lidt ekstra for i fremtiden. Derudover havde vi en af 6 rejsende der ikke kunne deltage alligevel, og selvom det ikke var muligt at returnere den ene billet grundet de mange bevægende dele, så sendte Peter 5 billetter til metroen afsted, selvom han ikke havde behøvet det. Super god stil, og god service
10 ud af 10
/Jakob