Var med LA TRAVEL på NFL tur til USA fra 26 oktober til 2 november, vi så 3 NFL kampe, og var på tur til niaraga falls, alt var super organiseret og super god guide i Ronni og fede oplæg til kampen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vil blot takke Ronnie, LA travel, Alex og Casper fra Liverpool fc fan club dk. For et helt igennem fint arrangement i.fbm. Lfc - Brentford. Ikke det bedste fodbold, men sejltur, byrundtur, fine anekd... Voir plus

Min søn og jeg havde vores første udlandske fodbolds tur, hele vejen igennem, har vi følt os trykke med Jannich og Martin ved roret, vi kan klart anbefale LA travel og deres gruppe tur med “alt” inc... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Agence d'excursions

Écrit par l'entreprise

Sport og eventrejser for private, firmaer, klubber og grupper.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fodboldrejse London Stadium

Fantastisk support af LA Travel inden afrejsen til London Stadium. Godt arrangeret hele vejen igennem. Supporten let at komme i kontakt med, hvilket øger trygheden. Jeg anbefaler alle LA Travel.

30 novembre 2025

Fantastisk tur

Fantastisk tur, og supporten fra LA travel var helt i top
Vender meget gerne tilbage
Hilsen Jeppe

23 novembre 2025

Fantastisk tur med LA Travel

Vi havde en fantastisk tur med LA Travel. Hele forløbet fungerede præcis, som det skulle, og vi følte os godt taget hånd om fra start til slut.

Allerede ved ankomsten til hotellet var alt på plads, og indtjekningen gik helt problemfrit. Dagen inden kampen tog vi ud til stadion for en rundvisning, og også her fungerede alt uden problemer. På selve kampdagen var oplevelsen lige så gnidningsfri: Vi kom let ind på stadion, billetterne var, som de skulle være, og stemningen var helt i top.

Det var tydeligt, at LA Travel havde styr på detaljerne, og hele rejsen føltes tryg, veltilrettelagt og professionelt håndteret.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en problemfri og velorganiseret sportsrejse.

21 novembre 2025

Det fungerede til UG

Det fungerede til UG, ville gerne have haft info undervejs, turen blev bestilt tidligt så en mail med du ikke er glemt😉

2 novembre 2025

Fantastisk oplevelse af NFL i Berlin

Fantastisk oplevelse af NFL i Berlin. Eneste minus var et hotel hvor mange ting var gået i stykker på værelset og ikke meget hjælp at hente i receptionen. Men det er ikke LA Travel der kan stå for det. Jeg glæder mig til at booke en ny tur næste år.

7 novembre 2025

WELTKLASSE TUR

LA Travel havde arrangeret en tur med hotel for os til FC Bayern München - BVB Dortmund, og alt var i WELTKLASSE, og kan kun anbefale LA Travel hvis man ønsker en fodboldrejse i topklasse.

18 octobre 2025

Man føler sig bare tryg.

Man føler sig bare tryg, lige fra første opkald til LA travel. Og der er bare styr på tingene. Vi havde en fantastisk tur til Liverpool hvor alt bare var som LA havde lovet os.
Kan kun anbefale at rejse med dem. 😊👍

19 septembre 2025

Manchester tur

Bureauet var med hele vejen med svar på alle ?, support var med under hele turen. Det var en fantastisk oplevelse, hotellet var fint, og meget behjælpelig med alt. Kan helt klart anbefales 👍👍👍👍👍

20 avril 2025

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed! Nemt at booke turen, hurtige og brugbare besvarelser både pr mail og tlf ved henvendelse til kundeservice. Fin tur med fly, dejligt hotel med god beliggenhed, suveræne pladser på Anfield - at solen også skinnede og Liverpool vandt gjorde kun fornøjelsen større! Vi vil afsted igen - og gerne med LA Travel 😊

2 avril 2025

Réponse de LA Travel

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du nød din fodboldrejse. Vi ser frem til din næste tur med os!

Fantastisk kundesupport

Fantastisk kundesupport og fantastisk oplevelse, der oversteg de høje forhåndsforventninger til rejsen, der udover hovedkampen på Tottenham-United bød på Championship-bold på legendariske Loftus Road, Skywalk og stadionrundtur på Tottenham Hotspur Stadium samt sightseeing i London🏟️⚽️😍 Havde mange gange i forbindelse med bestilling kontakt med medarbejderen Hanan, der ydede suveræn service og vejledning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Selve oplevelsen med Ryanair og deres evindelige forsinkelser burde trække en stjerne ned, men LA TRAVEL fortjener alligevel “fuld plade”, fordi min nevø og jeg sidder tilbage med en oplevelse for livet her en uge efter fodboldturen til England, og forbi vi hele vejen igennem blev holdt i hånden af Hanan & Co.✈️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿⚽️🙏🏼🙂

14 février 2025

Réponse de LA Travel

Din feedback betyder meget for os! Vi er glade for at høre, at du havde en vidunderlig fodboldrejse. Indtil næste gang!

Unforgettable trip

Just got home from an unforgettable trip to London to watch Arsenal play at the Emirates stadium. The experience was fantastic with early access to the stadium on match day, complimentary food and drinks and amazing seating at the stadium. The guided tour of the stadium on the day after the match was definitely worth it and i was very happy that we made the effort to go back to the stadium the day after the match.
With regard to customer support up to the trip, this was second to none, always able to get hold of some one at the office and always welcoming and positive and helpful.
I would recommend LA travel to all friends and family

31 janvier 2025

Hi Jonathan,
Thank you for taking time to share your experience. We're glad to hear you had a great trip and appreciated our customer service!
Until next time, for a new sports trip!

It was really an awful experience…

It was really an awful experience travelling with this travel agency. I gone to bansko with my family and firstly my luggage got destroyed, secondly I was asked to give extra money to them to help us get up to the hill with a transportation car, for 20 euros per person.Then, this day we got a three-hour delay and it was all because of the assistant who took the money and left. Trust me I'm talking in earnest, I want to help other people avoid this terrible experience.

5 janvier 2025

Hi John,

It looks like there may have been a mix-up in the agencies, as we don’t offer trips to Bansko or ski holidays at all. LA Travel Denmark specializes exclusively in sports trips to official competition events. You can find more details about our services here: https://www.latravel.dk/ .

To ensure accuracy, we’ve notified Trustpilot about this misunderstanding, as it doesn’t reflect the trips we provide.

If you need any further clarification, feel free to reach out.

Kind regards,
Team LA Travel

FC Barcelona vs Atlético Madrid

Super god, og effektiv service fra Hanan, som hjalp mig med at gøre det muligt at komme afsted til Barcelona mod Atlético Madrid. Fantastisk oplevelse med alle tingene på plads - lige fra fly- til kampbilletter. ⚽️🛫
Vi kunne læne os tilbage og nyde oplevesen, samtidig med følelsen af, at vi var i de tryggeste hænder.
Et kæmpe TAK herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 décembre 2024

Réponse de LA Travel

Din feedback betyder meget for os! Vi er glade for at høre, at du havde en vidunderlig fodboldtur. Indtil næste gang!

Super arr. tur til Liverpool af LA Travel

Sikke en oplevelse for min søn og jeg at se Liverpool spille på Anfield og opleve denne store klub på tæt hold. Og det blev muligt da LA Travel’s Jannich og Lasse fra LFC-fanclub tog os trygt igennem hele turen. Der var styr på det hele fra da vi mødtes i lufthavnen og til vi var retur igen. God kommunikation via oprettet Facebook-gruppe til turen og beskeder undervejs med info/små ændringer. Kæmpe ros til LA Travel og kan klart anbefales herfra. Vi kommer helt sikkert med på tur igen med LA Travel. Hilsen Walter og Jacob

4 novembre 2024

Liverpool - Leverkussen, Grupperejse

Havde en fantastisk tur til Liverpool med LA Travel, det kan klart anbefales!!
Kæmpe tak til rejseledere Jannich og Lasse for en god oplevelse, hvor der både var styr på det praktiske, men også for at skabe en god stemning i gruppen på turen.
Vi tager gerne med igen en anden gang :-)
VH. Tais og Niels

5 novembre 2024

Réponse de LA Travel

Tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du havde en skøn oplevelse. Vi glæder os til at planlægge dit næste fodboldeventyr.

Alletiders tur til Anfield

Alletiders tur til Anfield, Liverpool imod Bayer Leverkusen

5 novembre 2024

Réponse de LA Travel

Tak for de venlige ord! Vi er så glade for, at du havde en fantastisk fodboldtur. Vi er klar til din næste tur, når du er.