FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk) Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Alle informationer forud var korrekte og alt fra jeres side fungerede fint. Standarden på hotellet vidste vi var dårligt, men ok overnatningshotel og 2,3 km til Anfield var fint. Eneste skår i glæde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi bar 6 stk i reisefølge og alt fungerte veldig bra. Flybilletter og hotell ble booket veldig raskt etter bestilling og reisedokumentene kom tidlig. Hotellet hadde god standard til å være Storbritann... Voir plus

Meget fin service fra første samtale - alting klappede og hurtigt svar, hvis der opstod tvivl. Kan varmt anbefales som arrangør. Eneste sten i skoen var hotellet NYX Leonardo. Vil man bo der - i behag... Voir plus

nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Voir plus

1. Agence de tourisme sportif

Écrit par l'entreprise

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

581 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

108 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tur til liverpool-vestham

Vi havde købt den store pakke
Da vi gerne ville have styr på de forskellige billetter og selve rejsen

Der var ikke noget at sætte en fenger på
Fik løbende mail når der var ændring

Vil klart bruge fodboldpakker igen

5 mars 2026

Super service

Peter og fodboldpakker har leveret god, hurtig og effektiv service. Jeg har før selv arrangeret en tur, og det her er MEGET nemmere, det betaler jeg glædeligt lidt ekstra for i fremtiden. Derudover havde vi en af 6 rejsende der ikke kunne deltage alligevel, og selvom det ikke var muligt at returnere den ene billet grundet de mange bevægende dele, så sendte Peter 5 billetter til metroen afsted, selvom han ikke havde behøvet det. Super god stil, og god service

10 ud af 10

/Jakob

6 mars 2026

Absolut nummer 1

Det er når der er lidt bøvl at en virksomhed for alvor viser hvilket stof de er gjort af. Vi var uheldige med en aflyst flyver - men Fodboldpakker løste alle problemerne og vi kom afsted og fik en rigtig god oplevelse. Skal 100 rejse med dem igen.

7 mars 2025

Oprigtigt, en virkelig god oplevelse!

Vi er lige kommet hjem fra London og har hele vejen igennem, været en rigtig god oplevelse. Efter bestilling blev jeg ringet op, for at sikre alt var som det skulle være. Siden da er informationerne kommet i god og passende flow ift afrejse. Man bliver klædt godt på til turen, føler sig velinformeret undervejs og bliver påmindet om de vigtige ting, som f.eks. visum, i god tid. Jeg har skrevet lidt med Kasper undervejs, der har været virkelig hjælpsom, når der har været spørgsmål. De er hurtigt til at reagere og udøver virkelig god service.
Der er ej en finger at sætte på selve turen! Hotel, fly, fodboldkampen osv osv, det spillede bare. Der var nogle problemer med de kort vi havde tilkøbt til den offentlige transport i London, som dog er blevet løst yderst tilfredsstillende. Jeg vil derfor anbefale Fodboldpakker til alle der ønsker en virkelig nem og overskuelig tur. Man kan mærke dem bag firmaet er glade for det de laver, og gerne gør noget særligt for, at din tur bliver upåklagelig. Der bliver virkelig taget hånd om det hele og man kan med ro og mag, slappe af og lade de dygtige medarbejdere gøre hvad de gør bedst.
Det har været alle pengene værd!

23 février 2026

Tottenham vs Arsenal

Jeg var i London for at se Tottenham Hotspur mod Arsenal sammen med min dreng. Inden rejsen var jeg i tvivl om, hvor jeg skulle bestille den, for normalt plejer jeg selv at stå for det hele fra fly til kampbilletter, men denne gang ville jeg prøve noget nyt. Det viste sig, at Fodboldpakker.dk var mere grundige og hjælpsomme, end jeg selv havde været. De fik sammensat en virkelig god pakke til os med premium sæder og det hele. Billetterne kom fire dage før kampen, og kunne nemt gemmes i Wallet. Flyinfo var forklaret så enkelt, at alle kunne følge med. Hele vejen igennem var mails og informationer klare og lette at gå til, så man hele tiden vidste, hvad næste skridt var. Det gav en tryg og virkelig god oplevelse fra start til slut, og det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger jer.

22 février 2026

En rigtig god far-søn tur til…

En rigtig god far-søn tur til Manchester for at se City spille på Etihad!
God kommunikation
Billetterne kom til tiden
Mulighed for fleksible til og fravalg i ens pakke
Jeg anbefaler dette produkt

11 janvier 2026

Vi købte en fuld pakke med tur til…

Vi købte en fuld pakke med tur til Anfield og bet365 stadium i Stoke!

Hotellet, som hørte med basis var Knowsley Inn & Lounge, som i beskrivelsen stod at det var 10km ude fra Liverpool. Vi tog både bussen og en uber og det tog godt og vel en time med bussen fra hotellet til Liverpool Bus Station og 40 minutter med en uber til centrum.
Så vi synes at det var lige pyntet nok at skrive 10 km ude fra Liverpool, da det overhovedet ikke giver et indtryk af alt den tid og de penge , som er blevet brugt på transport.

Derimod så opgraderede vi vores billetter til Anfield, så vi fik billetter på langsiden med adgang til beat lounge 3 timer før kampstart. Ikke den vilde oplevelse, da der slet ikke var nogen siddepladser og maden var elendig. Kold burgerbolle med et overstegt kyllingebryst med lidt sød chili sovs
Pladserne var tilpas gode, men man sad meget tæt stadig. Om det var 2000kr for opgraderingen værd? Ja, den kan diskuteres.

Alt i alt havde vi en dejlig tur - men vi kunne godt havde fået lidt mere forklaring på nogle af disse ‘små detaljer’

Mvh Birkedal

14 février 2026

Kan varmt anbefale fodboldpakker.dk

Kan varmt anbefale fodboldpakker.dk, vi fandt to af de pakker der var der allerede og spurgte om vi kunne få en pakke med alle kampene, inden længe havde vi en pakke med 3 kampe på 4 dage. Nemt og hurtigt, havde en fantastisk tur, uden nogle problemer med rejse, ophold eller kampene.

7 février 2026