Folke Forsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en meget god oplevelse. Blev brugt meget tid på at gå forsikringerne igennem og jeg fik de ting som var gode til mig. Sparet penge er jo altid dejligt. Oscar var rigtig behagelig at tale me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

God pris.

4 mars 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig samtale og fået en god pris. Det er præcis sådan, det skal være.

Bedste forsikring

Jeg er lige overgået fra tryg og til Folke Forsikring. Jeg har en besparelse på 500 kr om måned , samt jeg er meget bedre dækket ind. Samtalen med forsikringsagenten,”Oscar”, var yders behagelig og alt blev grundigt gennemgået . Jeg fik en fantastisk ordning og glæder mig til at være deres kunde fremadrettet 🙏

3 mars 2026

Réponse de Folke Forsikring

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du både har opnået en mærkbar besparelse og en bedre dækning. Det er præcis den kombination, vi arbejder for at skabe.

Vi er også glade for, at du oplevede samtalen med Oscar som behagelig og grundig, det betyder meget for os, at man føler sig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

Vi ser frem til at have dig som kunde.

Venlig

Venlig. Ingen pres.
Tålmodig.

3 mars 2026

Hej Connie,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du oplevede rådgivningen som venlig, tålmodig og uden pres. Det er vigtigt for os, at man føler sig tryg og får den tid, man har brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedømt ud fra ønske om at blive kunde

Først vil jeg sige at jeg kun kan dømme ud fra en samtale om at blive kunde hos Folkeforsikring.
Kan se at alle anmeldelser gælder Oscar, hvilket også er den sælger jeg talte med.
Min pessimisme siger er alle anmeldelserne ægte el. Har de kun e'n sælger ?
Dernæst kommer det positive, Oscar er jo fantastisk sød og grundig og svarer på alt der bliver spurgt om og han giver sig rigtig god tid.
Men at Oscar er en fantastisk medarbejder siger jo bare ikke noget om hvordan selve selskabet er og hvordan de behandler deres kunder når uheldet er ude.
Men tilbudet de har givet mig er langt bedre end hos Tryg, udover at jeg sparer næsten 700kr om mdr. på bil og indbo, har jeg også fået en ulykkes forsikring oveni for de næsten 700kr mindre om mdr.
Så den tænker jeg da lige over den næste måned, for det lyder jo super godt.

2 mars 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for din ærlige og nuancerede anmeldelse 🙏

Vi har fuld forståelse for din skepsis, det er sundt at være kritisk, når man træffer en vigtig beslutning om forsikringer. Oscar får ofte ros, fordi han lægger stor vægt på grundighed, ærlighed og god tid til den enkelte.

Når det er sagt, handler det selvfølgelig i sidste ende om, hvordan man bliver behandlet, når man får brug for sin forsikring. Det er dér, kvaliteten virkelig skal stå sin prøve. Vi kan heldigvis sige, at de kunder, der har haft en skade hos os, har været meget tilfredse med deres skadesforløb, og det er noget, vi arbejder målrettet på hver eneste dag.

Det glæder os naturligvis, at du har fået et tilbud med både bedre dækning og en mærkbar besparelse. Tag dig endelig den tid, du har brug for til at overveje det, vi står klar, hvis du har spørgsmål undervejs.

Super super super super service

Super super super super service

28 février 2026

Hej Kim,

Tusind tak den fine anmeldelse 🙌

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en super oplevelse hos os. Den slags feedback betyder rigtig meget for hele teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

En grundig gennemgang af de faktiske…

En grundig gennemgang af de faktiske forsikringer og kun hvad man har brug for

27 février 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at du har oplevet en grundig gennemgang med fokus på det, du faktisk har brug for. Vi tror på enkel og behovsbaseret rådgivning, uden unødvendige tilvalg.

Tillid...

Min samtale med Oskar var beroligende med godt og fuldt indblik i forsikringen. Jeg har fået en ro nu da jeg ikke forære mine penge til aktionær men at jeg har lægehjælp istedet for som er mere vigtig i den situation med et kolapset sygesystem og jeg spare 1000,- kr om året. Dette skift ang forsikring fortryder jeg ikke og den dækning jeg havde tidligere er bedre. Vil klart anbefale den til alle. Gå selv ind på Folkeforsikring.dk og læs. 5 stjerner er for lidt. Tusind tak, Oskar.

26 février 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for din meget flotte og personlige anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede samtalen med Oscar som beroligende og grundig, og at du nu føler større ro omkring dine forsikringer. Tryghed og overblik er netop det, vi ønsker at skabe.

Det er vi selvfølgelig også glade for, at du både har opnået en besparelse og en dækning, der passer bedre til dine behov.

Tak for din anbefaling og de mange stjerner – det betyder mere, end du tror.

Dejlig varm oplevelse

Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære meget af.
Tak for en rigtig god aftale hvor alt blev grundigt gået igennem og jeg tilsyneladende sparer en del penge 💸
Han fortjener et stort 5 tal med pil opad 👍

Bedste hilsener
Den jyske it dumrian 😂
Gitte

24 février 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, den fik virkelig smilet frem hos os 😄

Det betyder enormt meget at høre, at du har oplevet Oscar som både ærlig, empatisk og tålmodig. Vi gør os umage for, at alle aftaler bliver gennemgået grundigt og i øjenhøjde, og det glæder os ekstra meget, at du samtidig har opnået en god besparelse.

Tak for de 5 tal med pil opad 👍

God og empatisk rådgivning

God og empatisk rådgivning. Ærlig og grundig vejledning. God pris og rart menneske i telefonen

24 février 2026

Hej Helle,

Tusind tak for de fine ord 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både empatisk, ærlig og grundig rådgivning, og at dialogen har været behagelig. Det er vigtigt for os, at man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.

Det god komunikation

Det god komunikation, den sikkerhed man kan følge i forhold til mange andre der ringer

23 février 2026

Hej Roland,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du oplever god kommunikation og tryghed hos os. Vi ved, at der kan være mange henvendelser i branchen, og derfor gør vi os umage for at skabe gennemsigtighed og en rolig dialog.

19 février 2026

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Folkeforsikringen

Hallo!! Se her!! vil du skifte spare og snakke med folkeforsikringen så din forsikringsudgift bliver væsentligt billigere?

Så kontakt forsikringsrådgiver Oscar Christiansen som er en meget kompetent og professionel rådgiver der svarer på alle dine spørgsmål i et roligt tempo. Jeg selv kan kun anbefale Oscar Christiansen og Folkeforsikringen i det jeg lige har sparet hele 4300 årligt👍

18 février 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar, og at du har fået betydelige besparelser på dine forsikringer. Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling, og det er netop sådan, vi ønsker, at rådgivning skal være: rolig, grundig og personlig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra en meget tilfreds kunde

Jeg var kunde ved et andet forsikringsselskab, hvor jeg fandt ud af at jeg pludselig havde flere forsikringer, som jeg aldrig har ønsket eller bedt om, og da selskabet nægtede at betale tilbage, var det tid til at skifte forsikringsselskab, efter mange år ved dette store selskab, derfor bestemte jeg at vælge et mindre selskab, som ikke bare kan hvile sig på lauerbær bladene. Efter lidt søgning, valgte jeg Folkeforsikring, og det har jeg været glad for, det virker som gode mennesker, som ikke kun tænker tal og penge, men rent faktisk har real empati, og oprigtigt giver en god service, og heller ikke ringer konstant, for at høre om jeg vil det ene eller det andet, det orker jeg bare ikke, så det er rigtigt fedt, til gengæld er jeg på et halvt år, kun blevet ringet op en gang, af en rådgiver som blot ville høre, om jeg var tilfreds med mine forsikringer, i det hele taget, samtalen var meget kort, og behagelig, og det passer bare mig rigtigt godt, jeg betaler min forsikring, for at have den når jeg har brug for den, og ikke for at blive ringet op konstant af smarte sælgere. Jeg har i det lille halve år med Folkeforsikring, haft en enkelt sag, med en påkørsel, og fik en fed service, sådan skal det være Fra en meget tilfreds kunde

14 février 2026

Kære Nick,

Tusind tak for din meget ærlige og udførlige anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig godt behandlet hos os – og at du oplever både nærvær, respekt og ro omkring dine forsikringer. Vi tror netop på ordentlighed, gennemsigtighed og på, at god rådgivning ikke handler om at presse, men om at være til stede, når der er brug for det.

Det glæder os også, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din skade. Det er netop dér, man for alvor mærker værdien af sin forsikring.

Tak for tilliden – vi sætter stor pris på at have dig som kunde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin behandling med god forståelse…

Meget fin behandling med god forståelse og tålmodighed. Og prisen er tilmed absolut fin.

13 février 2026

Hej Richard,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en god og tålmodig behandling – og at prisen også lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god rådgivning fra Oscar hos…

Rigtig god rådgivning fra Oscar hos Folke Forsikring.

Han har været grundig, tålmodig og taget sig tid til at gennemgå alle detaljer i vores forsikringer, så vi kunne træffe beslutningen på et oplyst grundlag. Der blev svaret ærligt på spørgsmål – også de kritiske – og vi følte os ikke presset undervejs.

Hele processen har været overskuelig og professionel.

Kan klart anbefales.

13 février 2026

Hej Mathias,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse 🙏

Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet grundig, ærlig og tålmodig rådgivning fra Oscar – og at I har følt jer trygge og velinformerede hele vejen igennem. Det er præcis sådan, vi ønsker, at processen skal være.

Tak for jeres anbefaling og for tilliden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik halveret mine udgift på mine…

Fik halveret mine udgift på mine forsikringer, og en rejseforsikring på hele verden.

11 février 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det er fantastisk at høre, at vi har hjulpet med at fået halveret dine udgifter på forsikringerne og samtidig fået en rejseforsikring, der dækker hele verden.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du er tilfreds med oplevelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel rådgivning med reel besparelse

Jeg talte med Oscar, som var både utrolig venlig, imødekommende og professionel. Han gennemgik grundigt de tilbud, jeg allerede havde modtaget, og gav mig kompetent og ærlig rådgivning hele vejen igennem.

Han sørgede for, at jeg både kunne spare penge og samtidig få mere værdi for dem – hvilket jeg virkelig sætter stor pris på. Man føler sig tryg og godt vejledt i hans hænder.

Jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Klart 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

12 février 2026

Hej Alina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord 🙏

Det glæder os enormt, at du har haft en tryg og tilfredsstillende oplevelse med Oscar, og at du både oplevede besparelse og ekstra værdi gennem rådgivningen.

Vi sætter stor pris på din tillid og de 5 stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi talte med Oscar og fik glimrende…

Vi talte med Oscar og fik glimrende rådgivning og gode priser

10 février 2026

Réponse de Folke Forsikring

Tusind tak for jeres fine anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at I oplevede glimrende rådgivning og gode priser hos Oscar. Vi lægger stor vægt på at give grundig og ærlig vejledning, så I føler jer trygge i jeres valg.

Tak fordi I valgte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, god til at forklare hvordan man er dækket ind.
Alt i alt en god oplevelse.

9 février 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores forklaringer har været klare og hjælpsomme.

Vi sætter stor pris på din tillid, og du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Bedste hilsner,

Top klasse oplevelse

Top klasse oplevelse, super god service, store besparelser og en monster hyggelig samtale!
Kan kun anbefale Oscar, han ved hvad han snakker om😍

5 février 2026

Hej Dunia,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at du både oplevede topklasse service, gode besparelser og en hyggelig samtale. Oscar sætter stor pris på anbefalingen.

Bedste hilsner,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus