Folke Forsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en meget god oplevelse. Blev brugt meget tid på at gå forsikringerne igennem og jeg fik de ting som var gode til mig. Sparet penge er jo altid dejligt. Oscar var rigtig behagelig at tale me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget oplysende

Meget oplysende, forståelig og venlig kontakt med Oscar. Godt han bliver min forsikringsrådgiver. Helt til UG+

4 février 2026

Hej Karin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og forståelig oplevelse med Oscar. Vi ser frem til et godt samarbejde fremover 🙌

Flyttede mine forsikringer

Flyttede mine forsikringer, fordi rådgiveren gav et godt og overskueligt overblik. Jeg fik en objektiv gennemgang af mine forsikringer, bedre dækning og en god besparelse.

1 février 2026

Hej Amir,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede en grundig og overskuelig rådgivning, og at det både gav bedre dækning og en besparelse. Det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været en glad kunde hos Folke…

Jeg har været en glad kunde hos Folke Forsikring i noget tid nu. De er altid hjælpsomme med spørgsmål og hurtige med deres skadeshåndtering. Kan varmt anbefales.

31 janvier 2026

Kære Julia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores service og skadeshåndtering. Vi sætter stor pris på din tillid og din anbefaling.

Meget kompetent og forstående

Meget kompetent og forstående.
Sammen fik vi sat et fint setup på hele husstandens forsikringer.

27 janvier 2026

Kære Jens Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget, at du oplevede rådgivningen som både kompetent og forstående, og at vi sammen fik sammensat et godt forsikringssetup for hele husstanden.

Du er altid velkommen, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer fremover.

De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny kunde, netop meldt ind.

Jeg er lige meldt ind og indtil videre er det er topdollar oplevelse, og rådgiveren Oscar var super duper behagelig at snakke med, Han kan varmt anbefales af mig helt 100%. Lets see what future brings, men indtil videre en rigtig go 5 stjernet oplevelse. Jeg er glad og tilfreds. ❤️❤️❤️

21 janvier 2026

Hej Joshua,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte ord 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at din start hos os har været en top oplevelse, og at Oscar har givet dig en tryg og behagelig rådgivning, det betyder meget for os.

Vi ser frem til at følge dig fremover og gøre vores bedste for, at den gode oplevelse fortsætter. Tak for tilliden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med en Oscar der hjalp mig…

Snakkede med en Oscar der hjalp mig igennem forløbet med at finde forsikring der passer lige til mig og langt bedre end den gamle til en bedre pris,virkelig god service..

15 janvier 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os. Det er skønt at høre, at Oscar kunne hjælpe dig hele vejen og finde en forsikringsløsning, der passer til dig og samtidig til en bedre pris.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 😊

Jeg fin fremragende service

Jeg fin fremragende service, og på samme tid med det, så fik jeg bedre dækninger og billigere priser af Oscar!

14 janvier 2026

Hej Victor,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede fremragende service, og at vi samtidig kunne give dig både bedre dækninger og billigere priser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

God dækning og lavere præmie

God vejledning med god tid til at forklare og fortælle. Samtidig pragmatisk i tilgangen til såvel vejledning som bistand til de valg jeg skulle træffe. Website gav et godt overblik efterfølgende. Jeg har nu samme eller bedre dækning end før og skal betale mindre i præmie. Tak for at række ud og tage jer god tid. Jeg er glad for at have skiftet. Samtidig kan jeg læse mig til, at der ikke er bøvl, når/hvis jeg får brug for min forsikring. Det er jo i sidste ende det, der tæller.

13 janvier 2026

Hej Anni,

Tusind tak for din meget grundige og positive anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god vejledning, en pragmatisk tilgang og god tid til at træffe de rigtige valg.

Vi er også glade for, at du har fået samme eller bedre dækning til en lavere præmie – det er præcis det, vi stræber efter. At du samtidig føler dig tryg ved processen, hvis du en dag får brug for din forsikring, betyder ekstra meget for os, da det netop er dér, det hele skal fungere.

Tak fordi du valgte os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spørgsmål eller brug for sparring fremover.

10 out of 10

10 out of 10, compared to my experience with other companies. I highly recommend everything I could. From consulting to claims management.

9 janvier 2026

Hi Florian,

Thank you so much for your 10 out of 10 review!
We’re truly happy to hear that your experience with us has been such a positive one — especially compared to other companies. Knowing that you’re satisfied with everything from consultation to claims management really means a lot to us.

Thank you for your recommendation and for choosing us. We’re always here if you need anything!

Best regards,

Talte med forsikringsrådgiver Oscar

Talte med forsikringsrådgiver Oscar, og må bare sige at han var super behagelig og informativ at tale med, og ikke nok med det, fandt han os de helt skarpe priser frem, der både pris og dækningsmæssigt var langt bedre end mine nuværende forsikringer.

17 décembre 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med Oscar.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at vi kunne hjælpe dig med en løsning, der er bedre end dine tidligere forsikringer – både prismæssigt og dækningsmæssigt.

Vi ser frem til samarbejdet med dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg syntes det var en god service af…

Jeg syntes det var en god service af Oscar jeg syntes at han går meget up i sine kunder og er meget høflig og han er meget forstående

16 décembre 2025

Hej Lucas,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar. Vi giver rosen videre – det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt mødt og forstået.

10 ud af 10 sammenlignet med andre

Jeg flyttede mine forsikringer til Folke Forsikring for noget tid siden, og jeg vil gerne rose deres håndtering af skader.
Jeg har nu anmeldt to skader, og alt er gået hurtigt og nemt.

10 ud af 10 sammenlignet med det, jeg har oplevet hos andre selskaber. Alt fra rådgivning til skadeshåndtering kan varmt anbefales.

15 décembre 2025

Hej Tila,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser med både rådgivning og skadeshåndtering – og at det er gået hurtigt og nemt. Tak fordi du valgte Folke Forsikring.

Bedste hilsner

Super behagelig service

Super behagelig service. Rigtig god dækning til ganske få penge.
Talte med Oscar, som gav mig et super godt tilbud og var meget behagelig at tale med.
Klar anbefaling!

15 décembre 2025

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har haft en super behagelig oplevelse og er tilfreds med både dækning og pris. Vi giver naturligvis rosen videre til Oscar. Tak for anbefalingen!

Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Oscar en virkelig…

Tak til Oscar en virkelig dygtigrådgiver som gav mig en grundig gennemgang af mine forsikringer der gav mig god tid til at overveje hvad der var bedst for mig og gav mig et godt tilbud for og imod og nu har jeg truffet et valg der betyder del så jeg kan spare penge og jeg bliver bedre forsikret tak

3 décembre 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at Oscar har givet dig en grundig og tryg gennemgang af dine forsikringer. Det er vigtigt for os, at du får den tid og vejledning, du har brug for, så du kan træffe det valg, der passer bedst til dig. Hvor er det dejligt, at du både kan spare penge og samtidig være bedre forsikret. Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Very nice guy.I had bad experience with…

Very nice guy.I had bad experience with another's insurance company like:if,fdm,almbrand.I hope coz this one will be the best.For the moment Oscar is the best one and I hope you will remain forever.Was a pleasure to talk with you.Best regards Iulian

2 décembre 2025

Dear Iulian,

Thank you so much for your kind review!
We’re really happy to hear that you’ve had a positive experience with us, especially after the challenges you faced with other insurance companies. We look forward to having good partnership with you. Thank you for taking the time to share your experience.

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Oscar er altid rar at tale med da han…

Oscar er altid rar at tale med da han giver sig tid til at forklare mine spørgsmål så jeg kan forstå det

2 décembre 2025

Hej Steen,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du altid føler dig godt taget imod, og at Oscar formår at skabe ro og overblik ved at forklare tingene grundigt. Vi er rigtig glade for, at du føler dig tryg i dialogen med os – det er præcis sådan, det skal være.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Oskar for god service og en god…

Tak til Oskar for god service og en god gennemgang af forsikringerne

Endte med at spare nogle penge iforhold til min gamle forsikrinn

1 décembre 2025

Hej Shuaib,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for at kunne hjælpe dig og samtidig spare dig penge på dine forsikringer.

Du er altid velkommen, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Folke forsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin kundeservice og dejligt med at have…

Fin kundeservice og dejligt med at have den direkte kontakt med min assurandør, så vi ligesom har en relation og jeg ikke er nummer 1000 og ligegyldig i køen.

28 novembre 2025

Kære Erik,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du sætter pris på vores kundeservice og den personlige kontakt.

Hos Folke Forsikring gør vi nemlig en dyd ud af, at du aldrig skal føle dig som “nummer 1000 i køen”, men som en kunde vi kender og har en god relation til.

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en rigtig god snak med Oskar vi…

Havde en rigtig god snak med Oskar vi fik en god snak om forsikring
Nu har jeg flyttet min forsikring til dem, da de kan gøre det til en billigere forsikring pris

27 novembre 2025

Kære Diana,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord!
Det glæder os, at du havde en rigtig god snak med vores rådgiver, og at vi kunne hjælpe dig med en løsning, der både passer til dine behov og til en bedre pris.

Vi er glade for, at du har valgt at flytte dine forsikringer til os – det sætter vi stor pris på.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Hej Ove,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig mødt med både tid og tålmodighed. Tak fordi du deler din oplevelse – og for den tillid du viser os.

Vi står altid klar, hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål.

De bedste hilsner

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus