Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en meget god oplevelse. Blev brugt meget tid på at gå forsikringerne igennem og jeg fik de ting som var gode til mig. Sparet penge er jo altid dejligt. Oscar var rigtig behagelig at tale me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.
Aucun historique récent de demande d’avis
Meget oplysende, forståelig og venlig kontakt med Oscar. Godt han bliver min forsikringsrådgiver. Helt til UG+

Réponse de Folke Forsikring
Flyttede mine forsikringer, fordi rådgiveren gav et godt og overskueligt overblik. Jeg fik en objektiv gennemgang af mine forsikringer, bedre dækning og en god besparelse.

Réponse de Folke Forsikring
Jeg har været en glad kunde hos Folke Forsikring i noget tid nu. De er altid hjælpsomme med spørgsmål og hurtige med deres skadeshåndtering. Kan varmt anbefales.

Réponse de Folke Forsikring
Meget kompetent og forstående.
Sammen fik vi sat et fint setup på hele husstandens forsikringer.

Réponse de Folke Forsikring
Jeg er lige meldt ind og indtil videre er det er topdollar oplevelse, og rådgiveren Oscar var super duper behagelig at snakke med, Han kan varmt anbefales af mig helt 100%. Lets see what future brings, men indtil videre en rigtig go 5 stjernet oplevelse. Jeg er glad og tilfreds. ❤️❤️❤️

Réponse de Folke Forsikring
Snakkede med en Oscar der hjalp mig igennem forløbet med at finde forsikring der passer lige til mig og langt bedre end den gamle til en bedre pris,virkelig god service..

Réponse de Folke Forsikring
Jeg fin fremragende service, og på samme tid med det, så fik jeg bedre dækninger og billigere priser af Oscar!

Réponse de Folke Forsikring
God vejledning med god tid til at forklare og fortælle. Samtidig pragmatisk i tilgangen til såvel vejledning som bistand til de valg jeg skulle træffe. Website gav et godt overblik efterfølgende. Jeg har nu samme eller bedre dækning end før og skal betale mindre i præmie. Tak for at række ud og tage jer god tid. Jeg er glad for at have skiftet. Samtidig kan jeg læse mig til, at der ikke er bøvl, når/hvis jeg får brug for min forsikring. Det er jo i sidste ende det, der tæller.

Réponse de Folke Forsikring
10 out of 10, compared to my experience with other companies. I highly recommend everything I could. From consulting to claims management.

Réponse de Folke Forsikring
Talte med forsikringsrådgiver Oscar, og må bare sige at han var super behagelig og informativ at tale med, og ikke nok med det, fandt han os de helt skarpe priser frem, der både pris og dækningsmæssigt var langt bedre end mine nuværende forsikringer.

Réponse de Folke Forsikring
Jeg syntes det var en god service af Oscar jeg syntes at han går meget up i sine kunder og er meget høflig og han er meget forstående

Réponse de Folke Forsikring
Jeg flyttede mine forsikringer til Folke Forsikring for noget tid siden, og jeg vil gerne rose deres håndtering af skader.
Jeg har nu anmeldt to skader, og alt er gået hurtigt og nemt.
10 ud af 10 sammenlignet med det, jeg har oplevet hos andre selskaber. Alt fra rådgivning til skadeshåndtering kan varmt anbefales.

Réponse de Folke Forsikring
Super behagelig service. Rigtig god dækning til ganske få penge.
Talte med Oscar, som gav mig et super godt tilbud og var meget behagelig at tale med.
Klar anbefaling!

Réponse de Folke Forsikring
Tak til Oscar en virkelig dygtigrådgiver som gav mig en grundig gennemgang af mine forsikringer der gav mig god tid til at overveje hvad der var bedst for mig og gav mig et godt tilbud for og imod og nu har jeg truffet et valg der betyder del så jeg kan spare penge og jeg bliver bedre forsikret tak

Réponse de Folke Forsikring
Very nice guy.I had bad experience with another's insurance company like:if,fdm,almbrand.I hope coz this one will be the best.For the moment Oscar is the best one and I hope you will remain forever.Was a pleasure to talk with you.Best regards Iulian

Réponse de Folke Forsikring
Oscar er altid rar at tale med da han giver sig tid til at forklare mine spørgsmål så jeg kan forstå det

Réponse de Folke Forsikring
Tak til Oskar for god service og en god gennemgang af forsikringerne
Endte med at spare nogle penge iforhold til min gamle forsikrinn

Réponse de Folke Forsikring
Fin kundeservice og dejligt med at have den direkte kontakt med min assurandør, så vi ligesom har en relation og jeg ikke er nummer 1000 og ligegyldig i køen.

Réponse de Folke Forsikring
Havde en rigtig god snak med Oskar vi fik en god snak om forsikring
Nu har jeg flyttet min forsikring til dem, da de kan gøre det til en billigere forsikring pris

Réponse de Folke Forsikring
At de havde god tid og tålmodighed