Folke Forsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en meget god oplevelse. Blev brugt meget tid på at gå forsikringerne igennem og jeg fik de ting som var gode til mig. Sparet penge er jo altid dejligt. Oscar var rigtig behagelig at tale me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og professionel behandling

Et meget seriøst forsikringsselskab hvor professionel service samt kundernes sikkerhed bliver prioriteret i allerhøjeste grad.
Man føler sig velkommen i Folke Forsikring.

10 septembre 2025

Hej Suzanne,

Tusind tak for de flotte ord 🙏 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever os som både seriøse og professionelle – og at du føler dig velkommen hos Folke Forsikring. Vi arbejder hver dag på at sætte kundernes tryghed og sikkerhed først, så det glæder os enormt, at det mærkes.

Vi ser frem til at fortsætte med at være din trygge partner mange år fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er normalt ikke meget for at skifte…

Jeg er normalt ikke meget for at skifte forsikring, men efter snakken med Oscar, gav det bare mening. Gennemsigtigt og professionelt

1 août 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi ved godt, at det kan føles som et stort skridt at skifte forsikring, så det gør os ekstra glade at høre, at samtalen med Oscar gjorde det trygt og meningsfuldt for dig. Gennemsigtighed og professionalisme er lige præcis det, vi ønsker at stå for, så det betyder meget at få den feedback.

Velkommen til Folke Forsikring. Vi glæder os til at have dig med mange år fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke og rare medarbejdere hos Folke…

Flinke og rare medarbejdere hos Folke Forsikring. God og professionel dialog med rådgiver, glad ny kunde 👍🏼

9 septembre 2025

Hej Marcus,

Tusind tak for de pæne ord 🙏 Det glæder os at høre, at du har oplevet vores medarbejdere som både flinke og rare, og at dialogen med vores rådgiver har været god og professionel. Det er fantastisk at byde dig velkommen som ny kunde – vi ser frem til at skabe tryghed for dig mange år fremover.

God rådgivning hos Folke Forsikring

God rådgivning hos Folke Forsikring. Jeg talte med Oscar, som gennemgik mine forsikringer og gav mig et klart overblik over de dækninger, jeg havde. Han fandt en rigtig god løsning til os, som vi valgte at gå med. 10/10 service

21 août 2025

Kære Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det er en fornøjelse at høre, at du har fået god rådgivning og et klart overblik over dine dækninger. Vi er glade for, at vi fandt en løsning, der passede til jer – og at du oplevede servicen som 10/10!

Vi ser frem til at være der for jer fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skiftede til Folke Forsikring og har ikke fortrudt det et sekund

Ikke alene fik jeg en væsentligt bedre dækning end hos mit tidligere selskab, men jeg endte også med at spare en god sum penge årligt. Det hele blev håndteret professionelt og effektivt, og servicen har fra start været både imødekommende og hjælpsom. Det er rart at føle sig ordentligt dækket – og samtidig mærke, at man bliver taget seriøst som kunde. Klar anbefaling herfra!

5 août 2025

Kære Sebastian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os virkelig at høre, at du både føler dig godt dækket ind og oplever, at servicen har været imødekommende og hjælpsom fra starten.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – og vi ser frem til at fortsætte med at give dig den tryghed og service, du fortjener.

5 - Stjerner

Oscar fra Folke Forsikring hjalp min familie og mig med at flytte vores forsikringer. Vi endte med at spare knap 4.000 kr. om året og endda med bedre dækning.
Professionel service hele vejen igennem.

1 août 2025

Hej August,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at I både har opnået bedre dækning og en årlig besparelse – og at I har været tilfredse med den service, jeg har leveret.

Det betyder meget for os, at vi har kunnet hjælpe dig og din familie godt på plads.
Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I får brug for hjælp igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oscar er flink og har sparet os for…

Oscar er flink og har sparet os for mange penge

5 août 2025

Hej Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at jeg både har været hjælpsom og har sikret jer en god besparelse.

Vi sætter stor pris på din feedback!

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning, endte med en stor årlig besparelse for samme dækning. Kan kun anbefales

4 août 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har fået god rådgivning og samtidig opnået en stor besparelse – uden at gå på kompromis med dækningen.

Vi er glade for, at du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Oscar er en virkelig dygtig rådgiver

Oscar er en virkelig dygtig rådgiver, der tar dig fra A-Z, finder de steder hvor man kan spare og finder de steder, hvor man er enten over eller under forsikret, så det passer til ens behov. 👍🏼👍🏼👍🏼

4 août 2025

Hej Elias,

Tusind tak for de flotte ord og din grundige feedback!
Det glæder mig virkelig at høre, at jeg har givet dig en tryg og grundig rådgivning hele vejen fra A til Z – præcis som vi stræber efter.

Vi er stolte af at kunne tilbyde løsninger, der både passer til behov og giver besparelser.
Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Gode besparelser!

Oscar hjalp mig med at spare 4.000 kr. på mine forsikringer - mere kan man ikke bede om! Klar anbefaling.

29 juillet 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at vi kunne finde en besparelse på 4.000 kr.!
Jeg sætter stor pris på din anbefaling og er glad for, at du er tilfreds med forløbet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus