Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oskar hos Folke Forskning ydede en fantastisk service og hjalp mig med at finde en rigtig god forsikringsløsning. Han var professionel, imødekommende og grundig. Jeg kan varmt anbefale ham.
L'entreprise a répondu
Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.
Aucun historique récent de demande d’avis
At de havde god tid og tålmodighed

Réponse de Folke Forsikring
Super sød fyr , der kontaktede mig .
Vi fik en rigtig god løsning og han hjalp med det hele.

Réponse de Folke Forsikring
Super behagelig samtale med Oscar.
Fik følelsen af, at jeg blev lyttet til i hvad jeg ønske af dækning i mine forsikringer og hvad der var vigtigt for mig.
Kun varme anbefalinger her fra mig.

Réponse de Folke Forsikring
Jeg har haft de bedste dialoger med Oscar han var super dygtig til at finde lige nøjagtig det jeg skulle bruge uden at oversælge og bruge alle mulige termer men ikke forstår.
klart bedste rådgiver, kan klart anbefale Oscar 10 stjerner til ham.

Réponse de Folke Forsikring
Har flyttet alle mine forsikringer til Folke Forsikring. Talte med Oscar, som var venlig, imødekommende og professionel. Stor anbefaling herfra.

Réponse de Folke Forsikring
Oscar var meget oplysende omkring betingelser og dækning.
Bla kunne min nuværende rejse forsikring opsiges, idet jeg kunne få den samme dækning via min indbo forsikring

Réponse de Folke Forsikring
Havde en rigtig god snak med Oscar. Kan godt lide den personlige kontakt, kun en person man kan henvende sig til. Købte alle relevante forsikninger

Réponse de Folke Forsikring
Professionel og personlig rådgivning. De tager sig god tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg føler mig tryg her. Kan varmt anbefales.

Réponse de Folke Forsikring
Jeg har lige talt med en rigtig sød og behagelig mand fra Folkeforsikring, som tog sig tid til at forklare alt grundigt uden at virke påtrængende. Han var ærlig, venlig og fokuseret på at finde en løsning, der faktisk kunne gøre mine forsikringer billigere end der, hvor jeg har dem i dag. Det var en rigtig god oplevelse – sjældent man møder sådan en service! Tak for hjælpen 🙏😊

Réponse de Folke Forsikring
Jeg har netop skiftet forsikring fra mit tidligere selskab til Folkeforsikring/Forsia. Oprindeligt ringede jeg blot for at få besvaret nogle spørgsmål, men efter en virkelig god samtale med Oscar, som leverede en fremragende kundeservice, blev jeg overbevist om, at det var tid til at flytte min bilforsikring til Forsia. Nu er jeg meget bedre dækket ind – og samtidig sparer jeg en del hvert år sammenlignet med andre selskaber. Jeg er yderst tilfreds og kan på det varmeste anbefale at tage en snak med Oscar Christiansen, hvis man vil have ærlig og kompetent rådgivning om sine forsikringsbehov.

Utroligt imødekommende service
Selvom svært It-udfordret kom vi i mål, og økonomisk fordelagtigt
Ikke sidste forsikring jeg tegner

Réponse de Folke Forsikring
Oscar fra Folkeforsikring giver grundig oplysning og vejledning.

Mine fineste anbefalinger både af Oscar & forsikrings gennemgangen 🙂

Réponse de Folke Forsikring
Kan varmt anbefale Folke forsikring.
De er grundige i deres gennemgang af dine forsikringer og har bestemt nogle muligheder man ikke bliver oplyst om andre steder.
De gennem går de med småt.
Føler mig godt dækket ind hos dem
Kan fremhæve Oscar som et grundigt, varmt og imødekommende menneske med forståelse for at finde den forsikring der passer dig og ikke bare sælge et ligegyldigt produkt

Réponse de Folke Forsikring
Professionelt og med alle fakta på plads – ingen skjulte ting. Jeg føler mig fuldstændig tryg ved at have skiftet til Folke Forsikring.

Réponse de Folke Forsikring
Super behagelig rådgiver, som jeg vil ringe til i fremtiden, når jeg skal have ændret noget i mine forsikringer

Réponse de Folke Forsikring
Flinke og rare medarbejdere hos Folke Forsikring og professionel dialog med rådgiver, 👍🏼
Det har været en super hyggelig oplivers

Réponse de Folke Forsikring
Great very detailed explanation trough phone about insurance, really friendly great costumer service

Réponse de Folke Forsikring
Jeg snakkede med en meget begavet og super flink herre Oscar, som hjalp mig ned til mindste detalje med at gennemgå mine forsikringer. Nu er jeg på vej til Folkeforsikring som kunde og har endda opnået både besparelse og væsentlig bedre dækning.

Réponse de Folke Forsikring
Det er helt nyt for mig at være forsikret Folke Forsikring, men har allerede haft brug for det i forbindelse med en vandskade.
Det har været behagelige folk lige fra forsikrings agenten til de der tog sig af skaden.
Der er kun tilfredshed og anbefaler det gerne til andre.