Folke Forsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle skifte fra alka og ville høre hvad de kunne gøre for mig. Under hele samtalen var Oscar super hjælpsom, spurte altid indtil om jeg forstod hvad han sagde og om jeg var med til at gå videre.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med Oscar en meget sød og hjælpsom mand og selv om jeg ikke forstod tingene var han rolig og forklaret mig tingene på en rigtig dejlig måde jeg følte mig ihvertfald set og hørt på en god måde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres Oscar, er en utrolig god, ærlig, empatisk og ikke mindst tillidsfuld person. Han havde en dejlig personlighed samt ikke mindst en meget stor tålmodighed, noget andre virkelig kunne lære me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oskar hos Folke Forskning ydede en fantastisk service og hjalp mig med at finde en rigtig god forsikringsløsning. Han var professionel, imødekommende og grundig. Jeg kan varmt anbefale ham.

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Her finder du gode forsikringer til skarpe priser – enkelt og gennemskueligt. Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg. Vi arbejder hver dag for at gøre forsikring let at forstå, nemt at vælge og trygt at være en del af. Vi tilbyder solide dækninger til fair priser og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer præcis til dig og din hverdag. Ingen skjulte gebyrer, ingen unødvendige produkter – kun ærlig rådgivning og ordentlige forsikringer. Vores mål er, at du får en god oplevelse fra første kontakt og føler dig godt hjulpet hele vejen. Det er derfor, så mange vælger os til – og bliver hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

106 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Ove,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig mødt med både tid og tålmodighed. Tak fordi du deler din oplevelse – og for den tillid du viser os.

Vi står altid klar, hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål.

Super sød fyr

Super sød fyr , der kontaktede mig .
Vi fik en rigtig god løsning og han hjalp med det hele.

26 novembre 2025

Hej Bettina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse – og dejligt at høre, at du føler dig godt hjulpet hele vejen.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for yderligere hjælp fremover.

Tak fordi du valgte os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig samtale med Oscar.

Super behagelig samtale med Oscar.
Fik følelsen af, at jeg blev lyttet til i hvad jeg ønske af dækning i mine forsikringer og hvad der var vigtigt for mig.
Kun varme anbefalinger her fra mig.

10 novembre 2025

Kære Carina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Oscar 🙏
Det betyder meget for os at høre, at du følte dig lyttet til, og at vi fandt den dækning, der passer bedst til dine behov.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere hjælp.

Bedste rådgiver, må være Oscar

Jeg har haft de bedste dialoger med Oscar han var super dygtig til at finde lige nøjagtig det jeg skulle bruge uden at oversælge og bruge alle mulige termer men ikke forstår.
klart bedste rådgiver, kan klart anbefale Oscar 10 stjerner til ham.

7 novembre 2025

Hej David,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar, og at han har kunnet hjælpe dig med at finde præcis den løsning, der passede til dig – uden unødvendig forsikringsjargon.

Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling, og vi glæder os til at have dig som kunde mange år frem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har flyttet alle mine forsikringer til…

Har flyttet alle mine forsikringer til Folke Forsikring. Talte med Oscar, som var venlig, imødekommende og professionel. Stor anbefaling herfra.

31 octobre 2025

Hej Sebastian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden til os!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar, og at du følte dig godt behandlet gennem hele processen. Vi værdsætter virkelig din anbefaling og ser frem til et godt samarbejde.

Super god service

Oscar var meget oplysende omkring betingelser og dækning.
Bla kunne min nuværende rejse forsikring opsiges, idet jeg kunne få den samme dækning via min indbo forsikring

31 octobre 2025

Hej Ditte,

Tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar, og at hans rådgivning gjorde det nemt at finde den rigtige dækning. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en rigtig god snak med Oscar

Havde en rigtig god snak med Oscar. Kan godt lide den personlige kontakt, kun en person man kan henvende sig til. Købte alle relevante forsikninger

Hej Ejnar,

Mange tak for din positive tilbagemelding!
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med Oscar, og at du værdsætter den personlige kontakt. Tak for din tillid til os.

Professionel og personlig rådgivning

Professionel og personlig rådgivning. De tager sig god tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg føler mig tryg her. Kan varmt anbefales.

Hej Tobias,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse!
Vi er super glade for at høre, at du føler dig tryg, og at vores rådgivere har taget sig tid til at besvare dine spørgsmål. Din anbefaling betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige talt med en rigtig sød og…

Jeg har lige talt med en rigtig sød og behagelig mand fra Folkeforsikring, som tog sig tid til at forklare alt grundigt uden at virke påtrængende. Han var ærlig, venlig og fokuseret på at finde en løsning, der faktisk kunne gøre mine forsikringer billigere end der, hvor jeg har dem i dag. Det var en rigtig god oplevelse – sjældent man møder sådan en service! Tak for hjælpen 🙏😊

Hej Amin,

Mange tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god samtale med vores rådgiver, og at du følte dig godt informeret og tryg. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedre dækning og lavere pris – tak til Oscar fra Forsia

Jeg har netop skiftet forsikring fra mit tidligere selskab til Folkeforsikring/Forsia. Oprindeligt ringede jeg blot for at få besvaret nogle spørgsmål, men efter en virkelig god samtale med Oscar, som leverede en fremragende kundeservice, blev jeg overbevist om, at det var tid til at flytte min bilforsikring til Forsia. Nu er jeg meget bedre dækket ind – og samtidig sparer jeg en del hvert år sammenlignet med andre selskaber. Jeg er yderst tilfreds og kan på det varmeste anbefale at tage en snak med Oscar Christiansen, hvis man vil have ærlig og kompetent rådgivning om sine forsikringsbehov.

6 octobre 2025

Kære Maisson,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – og at Oscar har givet dig tryg og kompetent rådgivning. Vi sætter stor pris på, at du har valgt os som dit nye forsikringsselskab, og vi ser frem til at hjælpe dig mange år fremover.

Utroligt imødekommende service

Utroligt imødekommende service

Selvom svært It-udfordret kom vi i mål, og økonomisk fordelagtigt

Ikke sidste forsikring jeg tegner

9 octobre 2025

Hej Jens,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har oplevet vores service som imødekommende, og at vi sammen fandt en god og økonomisk løsning – også selvom teknikken udfordrede lidt undervejs.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine fineste anbefalinger både af Oscar…

Mine fineste anbefalinger både af Oscar & forsikrings gennemgangen 🙂

3 octobre 2025

Kære Bolette,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at Oscar og forsikringsgennemgangen har levet op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Folke forsikring.

Kan varmt anbefale Folke forsikring.
De er grundige i deres gennemgang af dine forsikringer og har bestemt nogle muligheder man ikke bliver oplyst om andre steder.
De gennem går de med småt.
Føler mig godt dækket ind hos dem
Kan fremhæve Oscar som et grundigt, varmt og imødekommende menneske med forståelse for at finde den forsikring der passer dig og ikke bare sælge et ligegyldigt produkt

3 octobre 2025

Kære Louisa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt dækket ind, og at Oscar har givet dig en grundig og tryg rådgivning. Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tillid til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt og med alle fakta på…

Professionelt og med alle fakta på plads – ingen skjulte ting. Jeg føler mig fuldstændig tryg ved at have skiftet til Folke Forsikring.

2 octobre 2025

Hej Sander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgiver. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Super behagelig rådgiver

Super behagelig rådgiver, som jeg vil ringe til i fremtiden, når jeg skal have ændret noget i mine forsikringer

1 octobre 2025

Hej Chris,

Hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du delte din oplevelse – vi er glade for, at du har haft en behagelig samtale med vores rådgiver, og vi står altid klar, når du får brug for hjælp igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke og rare medarbejdere hos Folke…

Flinke og rare medarbejdere hos Folke Forsikring og professionel dialog med rådgiver, 👍🏼
Det har været en super hyggelig oplivers

1 octobre 2025

Kære Ann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏

Det glæder os, at du har haft en god og professionel oplevelse med vores rådgiver, og at du følte dig godt taget imod. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig med dine forsikringer.

Great

Great very detailed explanation trough phone about insurance, really friendly great costumer service

29 septembre 2025

Dear Tomas,

Thank you so much for your kind review! 🙏

We’re thrilled to hear that you had a clear and detailed explanation over the phone and that you enjoyed our friendly customer service. We look forward to continuing to assist you with your insurance needs.

Best regards,

Super god oplevelse!

Jeg snakkede med en meget begavet og super flink herre Oscar, som hjalp mig ned til mindste detalje med at gennemgå mine forsikringer. Nu er jeg på vej til Folkeforsikring som kunde og har endda opnået både besparelse og væsentlig bedre dækning.

26 septembre 2025

Kære Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Oscar, og at I sammen har fundet både bedre dækning og en besparelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde og til at hjælpe dig godt videre med dine forsikringer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er helt nyt for mig at være…

Det er helt nyt for mig at være forsikret Folke Forsikring, men har allerede haft brug for det i forbindelse med en vandskade.
Det har været behagelige folk lige fra forsikrings agenten til de der tog sig af skaden.
Der er kun tilfredshed og anbefaler det gerne til andre.

25 septembre 2025

Hej Bodil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os rigtig meget at høre, at du allerede har haft en god oplevelse med både rådgivning og skadebehandling – og at du føler dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at være der for dig, hvis du får brug for os igen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus