Fonus - Trollhättan Avis

TrustScore 5 sur 5

Kungsgatan 27, 46130 Trollhättan, SE

Prästen hade fångat min hustrus bakgrund på ett mycket fint sätt.

Ett mycket fint och varmt bemötande av Thomas Schmidt på Fonus i Trollhättan. Det blev ett mycket fint avsked av vår älskade Mamma. Tusen tack!

Från första kontakt genom hela processen fanns ett mycket tryggt och varmt deltagande från er representant. Jag kan inte tänka mig att man kan bli bättre lotsad genom en sådan här påfrestande proces... Voir plus

Vi är evigt tacksamma för en utomordentlig service och omhändertagande för planering av två bortgångna familjemedlemmar inom kort tid av Thomas Schmidt. Att kunna spika datum, organisera och få vackra... Voir plus

1. Entreprise de pompes funèbres

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

117 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 703 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utmärkt på alla vis

Utmärkt på alla vis. Kan verkligen rekommendera.

23 mai 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Hej Ingmarie, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus.

Mycket bra

Mycket bra bemötande och proffesionellt utförd handläggande i svåra tider.

18 avril 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Hej, tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Jag är tacksam för all stöttning och…

Jag är tacksam för all stöttning och hjälp som jag fått i samband med mina föräldrars bortgång och att ni har gjort deras begravningar och urnsättningar till ett så ljust minne som möjligt. TACK

7 avril 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Stort tack för ditt omdöme Mariette, vi blir så tacksamma av att läsa det du skriver! Verkligen fint att du tog dig tid. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Så proffsiga från första mötet till…

Så proffsiga från första mötet till begravningen, som verkligen blev minnesvärd stund!
Tack Thomas

10 février 2022

Hej Lars!
Tack för ditt fina omdöme. Så roligt att ni är nöjda med begravningen, det värmer.
Eva på Fonus

Representanten var lyhörd för våra…

Representanten var lyhörd för våra behov och önskemål. Guidade oss och gav råd på ett ödmjukt sätt

2 février 2022

Hej Ewa!
Tack för ditt fina omdöme!

Mycket bra

Om det är någon som frågar mig om er så kommer jag erbjuda dom fonus till dom

2 février 2022

Hej Birgitta!
Tack för din värmande återkoppling!

Allt bra!

Allt bra! Mycket omhändertagande. Hela familjen nöjd.

17 janvier 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Vad härligt att ni är nöjda med oss. Stort tack! Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Fonus hjälpte till att göra begravningen till en fin ceremoni.

Fonus hjälpte till att göra begravningen till en fin ceremoni. Mitt i sorgen blev detta ett vackert minne som vi bär med oss!

13 janvier 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Hej Anette, tack för att vi fick vara en del av begravningen som nu har blivit ett vackert minne för dig. Verkligt fint att höra att du är nöjd med oss. Tack än en gång. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Allt fungerade bra.

Allt fungerade bra.
Pricken över i är
Minnesboken.

10 janvier 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Hej Mikael, verkligen stort tack för ditt fina omdöme! Minnesböckerna är värdefulla minnen så det värmer att du tycker att det var pricken över i:t när allt fungerade bra. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus.

Réponse de Fonus - Trollhättan

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme Ingemo! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Underbara

Underbart bemötande

4 janvier 2022

Réponse de Fonus - Trollhättan

Hej Anna, vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Wir wurden umfassend informiert und…

Wir wurden umfassend informiert und sehr fürsorglich Begleitet. Alle aufkommenden Fragen geduldig, herzlich und umfassend beantwortet. Die Begleitung war eine grosse Stütze. Danke Thomas Schmidt Fonus Trollhättan. Claudia Dieckmann

13 décembre 2021

Réponse de Fonus - Trollhättan

Danke Claudia für deine freundlichen Worte, so froh zu hören, dass du so zufrieden mit unserer Bemühung bist. Herzliche Grüße von Ola at Fonus