FoodFreaks.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Really fast service (Ordered on Monday, arrived on Wednesday). The website inventory seems to be accurate and updated regularly. They are specialized and so can offer knowledgeable service. The pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først og fremmest spørger de om man er tilfreds med vare og leverance. Havde så en lille anmærkning (forventede som sådan ingenting). De svarede så igen og tilbageførte varens fulde pris. Dejlig proak... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Go oplevelse. Modtog 2 dage efter bestilling ( bestilte om aften, derfor 2 dage) Alt levede op til forventning👍 Eneste klage var at der kun lå en af de sindssyge gode karameller 😂😂👍👍... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de barbecue

Informations provenant de diverses sources externes

Shop udstyr til madlavning på FoodFreaks.dk. Vi har et stort udvalg at vælge imellem. Når du handler hos FoodFreaks.dk er der fri fragt ved køb over 399kr.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg tror firmaet er lukket

Jeg tror firmaet er lukket. Fik en røgeovn i julegave med et varmelegeme som man selv skal tilpasse. Der skulle være en video der viser hvordan. Videoen virker ikke, de svarer ikke på mails og telefonerne virker ikke. De burde lukke deres website.

1 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mangler fortsat mine var trods mange…

Mangler fortsat mine var trods mange mails og ingen svar.
Jeg handle ved foodfreak 11/3-2021 og mangler fortsat at få leveret min vare som er købt og betalt. 1 x Traeger Ranger To Go Bag, Betræk DKK 699,00

Jesper Rasmussen jeg håber du får noget godt ud af de 699kr du har snydt mig for. Jeg giver op nu og må ankende du vinder.

27 février 2023

Ingen reaktion fra kundeservice

Handlede Caputo mel hvor de så havde tilbud på Caputo Manitoba pga dato og købte lidt mindre end normalt 3kg samt 5kg Caputo Super Nuvola, 2kg Caputo Semolena og 2kg Caputo Intergrale alt til normal pris det viser sig så at Caputo Intergrale har 2ugers holdbarhed og informere ikke om det lige som de gjorde med Manitoba melet som havde 30dage tilbage.

Jeg skriver en email men hører intet retur modtager dog to mails kort tid efter hvor man kan anmelde sin oplevelse over Trustpilot og en hvor man kan anmelde produkter man har købt.

Anmeldelse til Trustpilot bliver aldrig videreført fra Foodfreaks til Trustpilot (den var negativ) og kun de positive anmeldelser på mel varianter bliver synlige de negative bliver filtreret fra eller kort sagt censureret fra til Foodfreaks fordel så en virkelig troværdig virksomhed (sarkasme kan forekomme).

Skriver at man kan komme i kontakt med kundeservice fra 8 til 22 eller skrive til deres mail, mails besvares ikke og telefon tages ikke eller virker ikke.

De læser tydeligt både anmeldelser og emails men er ligeglade når først de har modtaget deres penge ved bestilling alt efter bestilling er bare besværligt .

Som dokumentation så de ikke bare kan få slettet denne anmeldelse:
Ordrenummer: 34258 og ønskes det er der også billed dokumentation.

29-01-2023

Ja så kom der pludselig en hilsen fra Trustpilot hvor FoodFreaks ønsker flere oplysninger da de ikke kan forstå min anmeldelse dvs. 4mdr efter de er blevet kontaktet med mail, anmeldelse på deres direkte trustpilot link de sender ud samt de produkt anmeldelser der blev givet i en tilsvarende direkte mail fra FoodFreaks hvor det negative ikke kom frem men sørme om det positive står på deres hjemmeside nu så de er helt sikkert bekendte med problemet og har de oplysninger den mangler samt de oplysninger de søger nu står allerede i anmeldelsen her på Trustpilot.

Nå men de har fået det de ønskede men mon ikke de forsøger at få slettet denne anmeldelse.

16 octobre 2022

Ingen kundeservice hos FoodFreaks

Jeg købte i august måned en breadpan, og der opstod problemer med varen allerede ved ibrugtagning. Efter 2 forsøg skrev jeg til FoodFreaks for at høre, om jeg gjorde noget galt, eller om der evt. kan være en fejl på varen. Jeg har sendt 3 mails samt en besked på Messenger, og jeg har ikke modtaget svar på mine henvendelser. Jeg har også ringet til FoodFreaks på der nummer, der står angivet her på TustPilot, men nummeret eksisterer ikke! Kundeservice er IKKE eksisterende hos FoodFreaks, og jeg vil ikke anbefale, at man handler der!

7 novembre 2022

Dårlig kundeservice.

Ordren var mangelfuld, og det blev der selvgølgelig sendt henvisning itl kundeservise for. Har nu sendt 4 mails uden svar. Ærgerlig oplevelse.

31 octobre 2022

Foodfreaks er ligeglade

Jeg købte en røgeovn hos FoodFreaks som var beskadiget ved ankomsten.
Jeg dokumenterede skaderne og foreslog en løsning så ventede og ventede og ventede og ventede jeg.
Så kom der et svar fra Jesper som frisk i det accepterede løsningen og lovede at den straks ville blive effektueret.
Nu har jeg ventet og ventet og ventet. Jeg har skrevet men intet svar fået.
Måske er Jesper bedst i medvind, og rigtig svag i kundepleje. Mit spørgsmål er, kender I andre gode hjemmesider hvor man kan købe mel, mozzarella og flåede tomater? Så lad mig det venligst vide!

30 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fik alt hva man…

Hurtig levering og fik alt hva man bestilte, så ikke sidste gang man handler hos dem.

Det eneste minus, de er ikke så gode til og svare på mails. Sendte en i mandags og har ikke hørt fra dem. Men det er også en lille bagatel.

7 octobre 2022

Kundeservice - nej!

Kan ikke anbefale at handle her. Ordrebekræftelse kommer godt nok, men så er det også sagt - herefter svares der ikke på mail. Vil man være en seriøs webshop - så svarer man altså på henvendelser fra kunderne. Ingen mulighed for telefonkontakt heller. Så nu håber jeg bare at min annullering af ordre går igennem.

27 octobre 2022

Ingen kundeservice !!!!

Gode varer og nemt at bestille på hjemmesiden. Men kundeservice er ikke tilstede. Jeg mangler en vare som jeg har betalt for, trods flere henvendelser vender de aldrig tilbage. Det oplyste tlf nr eksisterer ikke. De skriver man er velkommen til at sende en mail vedr fejl, men den virker åbenbart kun ved bestilling og betaling. Kan bestemt ikke anbefales

25 octobre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus