FoodFreaks.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg tror firmaet er lukket. Fik en røgeovn i julegave med et varmelegeme som man selv skal tilpasse. Der skulle være en video der viser hvordan. Videoen virker ikke, de svarer ikke på mails og telefon... Voir plus

Really fast service (Ordered on Monday, arrived on Wednesday). The website inventory seems to be accurate and updated regularly. They are specialized and so can offer knowledgeable service. The pr... Voir plus

Først og fremmest spørger de om man er tilfreds med vare og leverance. Havde så en lille anmærkning (forventede som sådan ingenting). De svarede så igen og tilbageførte varens fulde pris. Dejlig proak... Voir plus

Go oplevelse. Modtog 2 dage efter bestilling ( bestilte om aften, derfor 2 dage) Alt levede op til forventning👍 Eneste klage var at der kun lå en af de sindssyge gode karameller 😂😂👍👍... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de barbecue

Informations provenant de diverses sources externes

Shop udstyr til madlavning på FoodFreaks.dk. Vi har et stort udvalg at vælge imellem. Når du handler hos FoodFreaks.dk er der fri fragt ved køb over 399kr.

Bien

TrustScore 4 sur 5

540 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk hurtig levering!

Fantastisk hurtig levering!
Jeg bestilte en dejkasse torsdag formiddag. Fredag middag afhentede jeg den på den nærmeste benzintank! Dejkassen fungerer perfekt - også selvom dejen lettede lidt på låget i køleskabet :-D

29 septembre 2022

Meget serviceminded og billig virksomhed

Jeg havde spørgsmål til et kommende køb og fik meget hurtig en mere end tilfredsstillende service over mail.

Og jeg modtog mine varer allerede dagen efter - til langt billigere penge, end jeg har kunnet finde andre steder.

Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

16 septembre 2022

Hurtig levering og fine vare

Hurtig levering og fine vare.
Jeg købte en prøvepakke mel, og det har været en oplevelse af de gode. Jeg har ikke prøvet tørgær før,men også det overraskede positivt.
Jeg køber helt sikkert igen.

25 septembre 2022

Manglende kundeservice, der er måske noget ??

Med risiko for at denne også bliver slettet, kan jeg kun tilslutte mig den manglende kundeservice. Fik 15kg. Manitoba mel som efter 5 uger, begyndte af mugne, tjekkede op på Fødevarestyrelsen hjemmeside for at se hvordan det stod til med smileys, der var ingen ?
Forsøgte at få en dialog via mail, tavshed. Da der var hul igennem blev jeg lovet refusion eller nyt mel. Tavshed. Men der absolut intet sket. Det er manglende kundeservice.

29 juin 2022

1 stjerne for kundeservice eller mangel…

1 stjerne for kundeservice eller mangel på samme! Har købt vare som jeg ikke er helt tilfreds med. Den virker ikke optimalt, ville gerne høre om produktet da der ikke er nogen instruktionsbog som man kan bruge til noget, og som ikke er på dansk. Mener jeg der skal være når man sælger det i DK. Men har sendt mails siden i fredags 4 gange den samme mail. Da i jo skriver man bare skal maile til jer så svare i, da man jo heller ikke kan ringe til jer. Kundeservice er ikke ret godt hos foodfreaks.
Jeg har fået en dårlig oplevelse ved at handle hos jer, og vil nok ikke gøre det igen! Jeg kan jo læse af de dårlige anmeldelser i har fået, drejer sig næsten alle om jeres kundeservice, så jeg kan ikke forstå i ikke gøre noget ved det.

21 septembre 2022