They do not accept retours for the igienic reasons. My example : a pair of headphones, over ear (not in ear.. which i understand), with microphone. Product was only opened, checked the quality, not us... Voir plus
Lisez les avis des autres
Experienta mea cu forit.ro a fost una placuta, am comandat un set de cartuse pentru o imprimanta Cannon si am ales sa le ridic de la sediu. Cand am ajuns, nu erau acolo, aparent din cauza unei greseli... Voir plus
Neserioși! Cel puțin staff-ul tehnic și managementul. Nu am avut cu cine să mai discut pentru că nu mai raspunde nimeni la telefon după ce serviciile au fost prestate. Au trecut deja 3 luni. PS. U... Voir plus
Foarte prost, mi-am comandat un mouse wireless, se vedea clar ca nu este nou si nu merge cum trebuie, avea foarte mare lag, intreruperi si fata de produsul normal care avea doar review uri bune, pe ac... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'informatique
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Magasin d'accessoires informatiques
- Ordinateur et accessoires
- Fabricant de matériel informatique
- Magasin d'électronique
Informations provenant de diverses sources externes
Calculatoare, audio,foto,imprimante,consumabile, multifunctionale,laptopuri.
Coordonnées de contact
Roumanie
- forit.ro
Les gens ont aussi consulté
NU RECOMAND. CITESTE INAINTE DE A COMANDA DE PE FORIT.RO.
Am comandat de la ei componente pentru un PC in valoare totala de 4474Ron (Comanda #13074).
In ziua care preceda primirea coletului am fost sunat sa fiu anuntat ca un produs din comanda nu este pe stoc (desi in momentul comenzii era pe stoc) si ca ar tb sa primesc pachetul peste inca 3 zile.
Placa de baza din comanda nu avea nici un sigiliu si se vedeau clar urme de amprente pe cipuri.
Momentan placa de baza functioneaza dar cu o eroare (nu am putut sa o returnez pentru ca nu pot ramane fara PC pana trimit ei alta - aceasta nu mai era pe stoc).
Printre componente a fost si o placa video care nu functiona corect (temperaturi foarte ridicate si erori peste erori - practic bloca tot sistemul dupa cateva minute de folosire).
Am sunat sa anunt ca doresc sa returnez placa si dupa ce un reprezentant forit.ro efectiv a urlat la mine in telefon am reusit sa optin informatiile pentru retur.
Am ambalat placa exact cum am primit-o (fara nici un defect la ambalaj sau ceva lipsa) si am trimis-o inapoi prin curier pe banii mei.
Dupa cateva saptamani si ceva insistente am primit banii in cont dar surpiza ..... cu 115 RON mai putin care cica ar fi o PENALIZARE aplicate de ei pentru ca am dezlipit sigiliul (acesta fiind o bucatica de scotch de cativa cm).
Am sunat inapoi si am primit o replica ca "De unde stim ca nu ai stricat-o tu". Dupa explicatiile lor din banii aia o sa se aplice un sigiliu nou si o sa fie revanduta (desi nu functioneaza).
Comand de pe internet de la inceputurile e-mag-ului si asa ceva nu am auzit. Urmeaza o plangere la OPC si revin cu update-uri.
Concluzia .. nu comandati de pe forit.ro .. daca un produs nu functioneaza si cumva .. telepatic .. nu va puteti da seama de acest lucru fara sa desfaceti "sigiliul" o sa fiti penalizati.
Dubios
Am vrut sa cumpar de la ei dar mi-a sarit un ochi o chestie:
poti returna produsul in 10 zile doar daca le dai mail in maxim 24 de ore.
Pe scurt exista o lege insa pentru ei nu se aplica, mi se pare scandalos si o chestie petru protectia consumatorului..
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.