Broodbakmachine ziet stevig en mooi uit. Pfas-vrij is natuurlijk super. Alvorens machine geleverd werd, kreeg ik al ‘leesvoer’ om me voor te bereiden. Nu is fase van experimenteren met support o... Voir plus

Lisez les avis des autres
Ik was op zoek naar een nieuwe broodbakmachine. Op de website en you tube kon ik veel info vooraf krijgen. Besteld, razendsnel binnen en al diverse soorten brood gebakken. Werkt heel gebruiksvriendeli... Voir plus
Wij zochten een broodbakmachine van hoge kwaliteit met een programma voor zuurdesembrood. De machine voldoet aan de verwachtingen. Op een vraag via Whatsapp werd snel en adequaat gereageerd. Van hart... Voir plus
1. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen vóór aanschaf. 2. Vlotte levering met heldere info via t&t. 3. Ervaring na enkele weken gebruik (gem. 4 broden/week): top! Eenvoudig proces, duidelijk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fornello brengt het ambacht van versgebakken brood terug thuis in jouw keuken. Wij geloven dat zelf bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Geen kneden, geen gedoe, geen rij voor de bakker. Met onze broodbakmachines bak je, precies zoals jij het wilt. Je weet exact wat erin gaat: geen onnodige toevoegingen, gewoon echte ingrediënten. Gezondheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze bakpannen PFAS-vrij en onafhankelijk getest, zodat je met een gerust hart kunt bakken voor jezelf en je gezin. Maar Fornello is meer dan een apparaat. Het is een community. In onze Facebook-groep delen thuisbakkers uit Nederland en België elke dag hun broden, recepten en tips. En in het Keukenlab vind je alles om het meeste uit je Fornello te halen: van handleidingen en video's tot inspiratie. We staan achter wat we maken. Daarom krijg je 2 jaar garantie en mag je je Fornello 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Dan sturen we het zonder gedoe terug. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Want zelf maken is leuker als je het samen doet.
Onze belofte aan jou
2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen

Coordonnées de contact
Lindenlaan 36, 3737RD, Groenekan, Pays-Bas
- +31346715865
- support@fornello.eu
- fornello.eu
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Het is een perfecte broodbakmachine
Het is een perfecte broodbakmachine! De bakpan zit goed stevig vast, zodat deze tijdens het kneden, niet piept en kraakt en bonkt. Dit was wel het geval, bij een ander merk, die behoorlijk aan de prijs was! Er komt prachtig en luchtig brood, uit de machine.
De Fornello Supremo besteld en was na 2…
De Fornello Supremo besteld en was na 2 dagen al in huis. Afgelopen 14 dagen een tiental volkoren broden gebakken en daarbij de in het bijgeleverde receptenboekje aangegeven hoeveelheden ongeveer aangehouden. De boter weggelaten en 30 % van het volkorenmeel vervangen door tarwebloem. Vanaf de eerste keer was het brood prima in orde gebakken, het deeg heel goed ontwikkeld en mooi van kleur. De bruining op middenstand geeft naar mijn beleving een beetje dunne korst dus daarna op donker gezet. Dat was beter maar de korst mag van mij nog iets dikker. Wel een heerlijk broodje. Een keer rozijnen middels de dispenser toegevoegd, ook dit was prima gelukt.
De broodpan voelt wel een beetje kwetsbaar aan. De praktijk zal uitwijzen of dat een probleem gaat worden. Nu is het brood vooralsnog prima uit de pan te storten. De coating werkt dus. Voor het bakken de pan en aandrijfas van de kneedhaak een beetje ingevet met zonnebloemolie.
Makkelijk goed brood maken
Machine staat stabiel. Makkelijke programma's en duidelijke recepten. Keramiek beetje invetten en geen plak. Makkelijk schoon te maken
Ik heb een broodbakmachine gekocht en…
Ik heb een broodbakmachine gekocht van Fornello en het brood blijft plakken in in de bakpan je krijgt het brood er niet normaal uit. Dan mail je klantenservice die je echt niet serieus neemt. dien net of hún product goed is terwijl het vanaf het eerste moment al vast plakt nog nooit problemen gehad met een broodbakmachine bak al 20 jaar zeggen eerst de verhoudingen niet goed daarna in vetten maar hun bakblik is een grote ramp koop nooit een Fornello broodbakmachine
Beste broodbakmachine.
Twee weken geleden heb ik een tweede Fornello Supremo gekocht voor ons vakantiehuis. De verzending naar Frankrijk is zonder problemen verlopen en in de tussentijd ben ik d.m.v. mails op de hoogte gehouden van de status en met informatie over de machine. De programmakeuze, waaronder zuurdesembrood, en de Pfas-vrije pan hebben voor mij in eerste instantie de doorslag gegeven. Daarom zonder twijfel weer voor de Fornello gekozen. De machine is heel gemakkelijk te bedienen en het is heerlijk om met de geur van vers gebakken brood wakker te worden. Gisteren voor het eerst yoghurt gemaakt en ook deze is goed gelukt. Het vernieuwde receptenboek is veel uitgebreider geworden. Voor ieder programma een recept met hoeveelheden voor de verschillende gewichten. Kortom, een aanrader!
13 juli besteld en betaald
13 juli besteld en betaald. Tot op heden nog steeds niet ontvangen.
Mail gestuurd waar geen antwoord wordt op gegeven. Via what’app wordt er enkel gezegd dat er een”case” aangemaakt werd. Op jullie site wordt vermeld levering na 1 a 2 dagen na verzending. Artikel werd verzonden op 13 juli.
Super fijne kookpot
Super fijne kookpot, gemakkelijk in de bediening en functioneert heel goed
Snelle levering en fijne apparaten!
Snelle levering en een makkelijk te gebruiken snijmachine. Wel iets kleiner dan gedacht, maat voldoet. Hiervoor de broodmachine gekocht. Vanaf het eerste brood een succes. Alleen loopt de tijd uit bij de selectie voor de donkere korst. We houden al rekening met 20 minuten extra. Al net al 2 geweldige apparaten!
Prima Fornello broodsnijmachine
Prima broodsnijmachine. Doet wat hij doen moet, snijdt fantastisch. Makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken. Kortom, een aanrader!
Aanrader!!!
Leuk broodbakmachine! Mijn eerste baksel, desembrood, was heel erg lekker! :))
Geweldig product
Na diverse mislukte pogingen om zelf brood te bakken in de oven, ben ik op zoek gegaan naar een broodbakmachine. Zo kwam ik op de website van Fornello terecht. Ik woon momenteel in Italië, maar ook daar werd de Fornello keurig geleverd.
De eerste paar keer ging het bakken van een speltbrood niet helemaal goed, maar met de ondersteuning en adviezen van Isabel is het nu gelukt.
Ik ben zeer tevreden over de broodbakmachine en zeker ook over de klantenservice.
Degelijke broodbakmachine met super…
Degelijke broodbakmachine met super veel mogelijkheden.
Lekker knapperig brood.
Heel tevreden
Mijn Fornello werd supersnel geleverd samen met een heldere uitleg, zodat ik gelijk aan de slag kon.
Ik ben er blij mee. De machine heeft een mooie uitstraling en doet gewoon wat hij moet doen.
Ik bak bijna dagelijks een broodje en ook de yoghurt is mijn favoriet.
Een nadeel vind ik dat de signaal piepjes erg luid zijn. En je moet goed opletten bij je programmakeuze, want je kunt niet terugbladeren in het menu.
Top! Prima apparaat, prima aankoopproces.
1. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen vóór aanschaf.
2. Vlotte levering met heldere info via t&t.
3. Ervaring na enkele weken gebruik (gem. 4 broden/week): top!
Eenvoudig proces, duidelijke manual en prima resultaat.
4. Strafpunt voor mezelf: 1x de fout gemaakt door eerst het meel in het bakblik te doen en daarna het water (was de procedure in mijn vorige machine). Resultaat: een nagenoeg ongemengde massa klef “brooddeeg” op een bodem van droog meel. Een gewaarschuwd mens ………!5. Eindconclusie: een 9,5 afgerond naar boven = *****.
Het is een prachtige
Het is een prachtige, degelijke machine, die bovendien geen bombarie is e dus handig te plaatsen in de keuken of een kast.
We bakken schitterend brood, maar een eigen wens over de luchtigheid of juist compactheid van het brood moet je zelf ontdekken. Dat geldt ook voor de gebruikte meelsamenstelling en hoeveelheid water,
Kortom een echt Hollands apparaat. Je eet wat je hebt.
Duidelijke informatie op de website…
Duidelijke informatie op de website voorafgaand aan de aankoop. IN afwachting van de levering telkens korte berichten met alvast de noodzakelijke informatie. Bij ontvangst een volledig pakket met heel duidelijke instructies. Apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken, geeft een prima resultaat (inmiddels mijn 3e brood tot volle tevredenheid gebakken) en is makkelijk schoon te maken. Ik zie mezelf niet zo snel weer brood bij de bakker halen.
Voortreffelijk!
De broodbakmachine werd snel geleverd.
We hebben verschillende soorten brood gebakken, witbrood met gist, zoonebrood met gist, krentenbrood en all-in cranberries en noten. Allemaal goed gelukt en bijzonder smakelijk.
Aanschaf
Aanschaf, communicatie en verzending perfect.
Goede omlijsting met informatie.
Apparaat werkt prima!
It took 5 days to get the delivery
It took 5 days to get the delivery. Even after our 3rd trial our glutenfree bread wasn't satisfactory.
Thank you for the sympathetic approach.
Gebruik het nu een half jaar en nog…
Gebruik het nu een half jaar en nog steeds tevreden.
Eventuele minpuntje, tijdens mengen toch nogal lawaaierig, geluidsisolatie in de machine zou mogen . En het verschil tussen medium of hard (dark) is niet merkbaar bij volkoren brood.
Maar het brood is super. Goed toestel voor zijn prijs , dochter heeft er ook een aangeschaft :-)
L’expérience Trustpilot