Fotofy was helaas niet positief. Mijn ervaring met Fotofy was helaas niet positief. De doorlooptijd liep flink uit en de communicatie gaf weinig duidelijkheid gedurende het proces. Het eindresul... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer slechte ervaring met Fotofy. De communicatie was traag, onduidelijk en absoluut niet professioneel. Wat vooraf werd beloofd qua doorlooptijd is bij lange na niet gehaald, waardoor mijn... Voir plus
We hebben enkele foto's door Fotofy laten nemen voor onze webshop en zijn daar tevreden over. Na de eerste foto's hebben we de mogelijkheid gehad om verzoeken in te dienen m.b.t tot de genomen fo... Voir plus
Professionele shoot Vriendelijk oprecht naar klanten toe Meedenkend Snelle service Goed prijs Als ik nog verder ga lijkt alsof ik aandeel heb maar nee mensen gewoon doen jonge serieuze proffesion... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fotofy is een online service waarmee je gemakkelijk productfoto's kan laten maken.
Coordonnées de contact
Leemansweg 29E, 6827BX, Arnhem, Pays-Bas
- 0858000260
- support@fotofy.nl
- fotofy.nl
Les gens ont aussi consulté
Ik ben erg tevreden met de samenwerking…
Ik ben erg tevreden met de samenwerking met Fotofy. Ik word altijd erg goed geholpen door Rutger en Stijn en kom hier vaak terug voor nieuwe producten.
Ze zijn professioneel en flexibel, ze doen niet moeilijk als er iets aangepast moet worden. Ik ga zeker nog meer projecten bij ze inschieten in de toekomst!
Kwaliteit en behulpzaam
De foto's en infographics zijn zeer geslaagd. Zelf hadden we dit nooit met zo'n kwaliteit kunnen maken. Ook is de klantenservice altijd beschikbaar en zijn eventuele aanpassingen zo opgepakt.
Wij werken al een geruime tijd samen…
Wij werken al een geruime tijd samen met fotofy en ervaren dit als zeer positief. Ze leveren altijd sublieme productfoto's die een positieve impact hebben op de webshop conversies.
Ik ben ontzettend tevreden met de…
Ik ben ontzettend tevreden met de service van Fotofy! Als kleine ondernemer was ik op zoek naar een betaalbare optie voor professionele productfoto's, en Fotofy heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Het proces was eenvoudig en transparant. Ik stuurde mijn producten naar Fotofy en binnen een mum van tijd ontving ik hoogwaardige foto's terug, perfect geschikt voor alle platforms. Wat ik vooral waardeerde, was dat de prijs inclusief nabewerking was, wat betekende dat ik me geen zorgen hoefde te maken over extra kosten.
De kwaliteit van de foto's was uitstekend, en het team bij Fotofy deed echt hun best om ervoor te zorgen dat mijn producten er op hun best uitzagen. Bovendien was de snelheid van levering indrukwekkend - binnen drie werkdagen had ik mijn foto's al binnen!
Wat me echt opviel, was de toewijding van Fotofy om klanttevredenheid te garanderen. Ze stonden open voor eventuele correcties en pasten foto's indien nodig aan, wat me een gevoel van vertrouwen gaf in hun diensten.En ze denken ook met je mee.
De prijzen zijn eerlijk en transparant, en ik waardeer de betaalbare opties, zoals het pakket van 5 productfoto's voor slechts €49.
Al met al kan ik Fotofy van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele productfotografie. Bedankt, Fotofy, voor het leveren van uitstekende service en het helpen van mijn bedrijf om op te vallen met prachtige foto's!
Dutchglasses
Snelle afhandeling van de productfoto's, goede communicatie en ze werken net zo lang door tot het resultaat is zoals jij als bedrijf wilt.
Super snelle levering van hoge…
Super snelle levering van hoge kwalitatieve foto's. Ik ben er enorm blij en heeft zeker een bijdrage geleverd aan hogere conversies van mijn product.
Perfecte eerste ervaring!
Ik ben nieuw met e-commerce en was een beetje wantrouwig over bepaalde websites die ik tegen kwam, tot dat ik Fotofy tegen kwam.
Via de chat gevraagd of ik telefonisch met ze in contact kon komen, gelijk een dag later werd ik gebeld op de afgesproken tijdstip.
Uitleg gekregen over de werkwijze hoe ze werken, dit beviel mij heel goed en kwam vertrouwd over.
Product per post opgestuurd naar ze, de zelfde dag dat de product in ontvangst was gekomen ook gelijk de foto's gekregen, dit had ik niet verwacht omdat er ook aangegeven werd dat het een aantal dagen kon duren.
Foto's zijn zeer professioneel gemaakt en ik ben hier zeker tevreden over!
Op hoog niveau geholpe
Op hoog niveau geholpen door dit bedrijf. Ze zijn zeer snel met reageren en eindresultaat is echt perfect. Indien je een verzoek hebt doen zo ook echt totaal niet moeilijk over. Bij hun staat de klant wel echt centraal. Petje af.
Goede foto's en erg goeie service
Goede foto's en erg goeie service, je wordt bijna direct geholpen via de live chat en elke keer is het probleem gelijk opgelost. Ga zeker vaker hun service gebruiken!
Onze ervaring was super
Onze ervaring was super! We kregen de foto's snel toegestuurd. Toen wij nog een idee aankaartte hebben ze dit meteen gedaan! Kan het elk bedrijf aanraden.
Excellent quality photos
We needed good quality photos for our website. They did a great job! Excellent quality. We can certainly recommend Fotofy
Snel en goede foto's opgeleverd…
Snel en goede foto's opgeleverd gekregen. Erg blij mee!
top!
Snelle, flexibele service! Er werd met ons meegedacht en duidelijk, transparant in werkwijze en prijzen. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Fotofy.
Fotofy gaat zeer goed en adequaat te…
Fotofy gaat zeer goed en adequaat te werk! Hoe vaak er ook iets aangepast moet worden dit is geen enkel probleem en word continu perfect uitgevoerd! Wij kwamen met een zeer lastig product en ook dit weten ze in een handomdraai te fixen!
Heel erg tevreden met de kwaliteit van…
Heel erg tevreden met de kwaliteit van de foto's en de geweldige service, bedankt!
Erg tevreden over de samenwerking met…
Erg tevreden over de samenwerking met fotofy.
Goede ervaring!
Topservice!
Was een tijdje geleden begonnen met een onderneming, alleen had ik helaas niet de juiste kennis over productfoto's en aanpassen voor de website. De heren van Fotofy bieden een geweldige service, waarbij ze je meenemen in het proces. en ik had de foto's binnen 2 dagen binnen!!! Lang verhaal kort, Topservice en zeker voor herhaling vatbaar!!!
Ze hebben goed werk geleverd met de productfoto's en infographics.
Ze hebben goed werk geleverd met de foto's en gaan op een zeer professionele manier te werk. Ook de infographics die gemaakt zijn was ik ontzettend tevreden mee. Kortom een bedrijf wat ik zeker aanraad als een productfotograaf nodig hebt, en ook als je eventueel infographics nodig hebt voor je webshop.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.