Надійна платформа для медичних потреб.
Оцінка: 5 зірок ⭐⭐⭐⭐⭐
Доброго дня!Мене звати Яна,і я робила збільшення грудей в Стамбулі за допомогою Платформи Bookimed, якій хочу висловити слова подяки.
Я надзвичайно задоволена медичною консультацією, яку отримала через цю міжнародну платформу. Від самого початку все проходило професійно, швидко та надійно. Спілкування було зрозумілим, доброзичливим і доступним моєю рідною мовою, що дало мені впевненість і спокій.
Особливо хочу відзначити компетентність персоналу які не лише продемонстрували глибокі медичні знання, а й уважно поставилися до всіх моїх запитань і переживань. Рекомендації були чіткими, обґрунтованими та практичними, і я відчувала себе в надійних руках, незважаючи на фізичну відстань.
Технічна сторона — запис на консультацію, передача документів, відеозв’язок — також працювала бездоганно. Щиро рекомендую цю платформу всім, хто шукає якісну медичну консультацію або другу думку на міжнародному рівні.
Особливу подяку перекладачу Варварі яка підтримувала і була 24/7 зі мною.
Щиро дякую за чудову підтримку!
Звичайно клініці Istanbul Aesthetic Plastic Surgery Center i лікарю Ergin Er
який на мою думку зробив чудову роботу ,якою я просто в захваті, персоналу які були на вищому рівні.Всім велике спасибі.
З повагою
Jana Magyar