Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Voir plus
L'entreprise a répondu
Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.
Beekstraat 30, 6811 DW, Arnhem, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Fijne, rustige en stijlvolle winkel. Mooie collectie en betrokken en vriendelijke service!

Réponse de Fraenck
Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed, de aangegeven maat op de website was praktisch meetbaar, product naar verwachting.

Réponse de Fraenck
Prima mondkapje, snel bezorgd met duidelijke instructies. De print is minder neutraal dan ik dacht omdat de stof van een grote rol komt en dit een ander stuk van de print is.
Speciaal hier besteld omdat het een sociale onderneming is. De prijs is daarom hoger dan bij een commercieel bedrijf, dat is prima, al vind ik deze prijs ook voor een sociale onderneming erg hoog.

Réponse de Fraenck
Netjes verpakt geleverd. De bezorging was snel! De producten zijn van goede kwaliteit.

Réponse de Fraenck
Ik heb een vaal mondkapje ontvangen. De stof is niet mooi. De verkleuring is duidelijk zichtbaar en niet zoals het zou moeten. Zeker Niet zoals de omschrijving.

Réponse de Fraenck
Wat een leuk assortiment. Ik ben erg blij met mijn mondkapje. Een monstera mondkapje, hoe 2020 wil je het hebben ? Dank jullie wel voor de snelle bezorging en de mooie afwerking

Réponse de Fraenck
Duidelijke communicatie en prima verzending. Jammer dat de elastieken niet verstelbaar zijn. Verder mooi product

Réponse de Fraenck
Ze maken hele leuke tassen bij FRAENCK.
In Arnhem ben ík geholpen door Ratna en ze nam alle ruimte om mee te denken. Ook collega’s hielpen mee denken welk etuitje ik toch had gezien op de site.
Dank je wel Ratna voor je enthousiaste positieve uitstraling.
Astrid

Réponse de Fraenck
The face mask is extremely uncomfortable due to the cheese-wire thin elastics that go around the ears. I was really disappointed and have to adapt it myself with different elastic. I want to support my local business in Arnhem and not buy mass-produced or disposable - and was hoping it would be a good mask to recommend to others. The service was good - I appreciated the webshop, speedy delivery, beautifully hand-written envelope and the guide to using - so I might still buy something else from them again.
--updated 20/Aug -- excellent service received by this company trying to rectify it. Thank you. I will probably buy from you again and hope to see different elastics on the ear straps in future :)

Réponse de Fraenck
Goed passend mondkapje. Leuk design en veel keuze. Fijn dat er twee maten zijn. Zit prettig.

Réponse de Fraenck
Laat ik om te beginnen zeggen dat het concept van Fraenck mij aanstaat. Heb al diverse malen een aankoop in de winkel Arnhem gedaan. Tot alle tevredenheid. Nu een keer via internet. Alles tot tevredenheid.

Réponse de Fraenck
Mondkapje besteld, volgende dag al binnen. Heb het pas 1x gebruikt maar zat goed, 2x op 60° gewassen en ziet er nog prima uit.

Réponse de Fraenck
prettige mails over bestelling, supersnelle bezorging, geweldige tassen: hip en supersterk.

Réponse de Fraenck
Verzending was snel. Goede kwaliteit mondkap besteld. Vond helaas de maat M wel heel groot.