Hvis i vælger Alexa vil i ikke fortryde det. sjældent har jeg oplevet en blanding af professionalisme, god service, passion for arbejde og ærlighed. Hun har virkelig hjertet i det her og giver dig i... Voir plus

Helt vildt god service og virkelig meget værdi for pengene. Jeg kommer her fast hver måned, og oplevelsen er altid i top. Kan især varmt anbefales, hvis du har skæg. At få renset og rettet skægge... Voir plus

FANTASTISK OPLEVELSE🤩 Hej derude Jeg giver salonen 5/5 stjerner. Især Deniz, som er en yderst dygtig barber. Han har styr pa sit arbejde og leverer Danmarks flotteste hårklipninger, især fad... Voir plus

Beard trim with Alexa who always delivers top quality service, result and company. Keep coming back as often as possible for great haircuts, beardtrims and facials. Over 3 years now I believe 😁

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse 😊😊

Fantastisk oplevelse 😊😊
Min kæreste gav mig oplevelsen og må sige at Steven virkelig får en til at slappe af og nyde det . Nu kommer jeg fast go får ordnet mit skæg 😊😊😊😊😊😊tak til jer og ses snart igen

16 juillet 2024

Catastrophe!!!

been yesterday to cut my hair
signature pack 699 dkk
i had to go again to cut my hair today again no faded properly a lot of lines and so on.
even the beard was so bad made🤦‍♂️
for that amount of money for sure is not worth it.

5 juillet 2024

Jeg er kommet her i en del år…

Jeg er kommet her i en del år efterhånden og er forsat glad ved det. De klipper mit lidt besværlige hår super godt, stemningen er god og frisørerne er altid i godt humør!

Kan klart anbefales!

7 juin 2024

Lidt mere end bare en frisørsalon

Måske lidt mere end bare en frisørsalon fuld af energi. Man føler sig hjemme fra første skridt inden i salonen. Generelt snaksaglige og venlige frisører hele vejen rundt.

jeg går altid med et smil på læben, også selfølgelig flot hår når man besøger Deniz og Co. Og det er nok til 5 stjerner fra mig

19 avril 2024

FANTASTISK OPLEVELSE🤩

FANTASTISK OPLEVELSE🤩
Hej derude
Jeg giver salonen 5/5 stjerner.
Især Deniz, som er en yderst dygtig barber.
Han har styr pa sit arbejde og leverer
Danmarks flotteste hårklipninger, især fades. Udover det flotte arbejde, så er der ydermere en utrolig lækker stemning inde i salonen… Klar anbefaling herfra.

Mvh
En rigtig glad kunde🤩

15 avril 2024

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg fik fornøjelsen af at få en hårklipning af Deniz! - meget meget tilfreds med resultatet. Super stemning derinde, og jeg kommer HELT KLART igen!

13 avril 2024

FratresM barbershop - Frisør Deniz

FratresM barbershop, med Deniz ved roret, er en absolut perle i frisørverdenen. Deniz er ikke blot en dygtig frisør, men en sand kunstner med saksen. Hans evne til at skabe præcis det look, du ønsker, er bemærkelsesværdig. Atmosfæren på FratresM er afslappet og indbydende, hvilket gør hele oplevelsen behagelig fra start til slut. Udover Deniz' ekspertise, er personalet venligt og imødekommende, og det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde. Hvis du leder efter en barberoplevelse, der kombinerer talent, professionalisme og en god stemning, så er FratresM barbershop det rette sted for dig.

15 avril 2024

Helt igennem fantastisk oplevelse!!

Helt igennem fantastisk oplevelse hos Fratesm på Vesterbrogade! Jeg har fået ordnet både hår og skæg af Steven. Hvad får i for pengene? I får ekstrem høj kvalitet, grundighed, præcision samt god og afslappende stemning. Steven er meget imødekommende og virkelig en der mestre sit håndværk! I må ikke lade jer skræmme af prisen for det er i min optik alle pengene værd og mere til!
Vi ses igen næste måned.

3 avril 2024

Matcher prisen kvaliteten?

Ærlig talt. 400kr for en klipning (aner ikke noget om skægtrimning hos jer) - som kunne være gjort bedre hos en frisør til 120kr på 30 minutter.
Men frisøren var da sød og imødekommende samt butikken har god stemning.
Æv

16 décembre 2023

Dygtigste frisør i landet.

Jeg har aldrig haft så god en frisøroplevelse, som den jeg havde i går hos Fratresm, hvor Kasim førte saksen. Fremragende håndværk og på alle måder en meget, meget kompetent og faglig skarp frisør og skægplejer. Jeg kan love jer for, at jeg kommer retur en gang om måneden, efter jeg har fundet Fratresm.

25 avril 2023

Fed stemning, god service og klasse klip!

Få af os, lever med en kronisk betingelse af at ligner noget der er løgn, når vires hård ikke sidder lige i skabet. Det er en træls lidelse, men der er håb.

Jeg har støvsuget de fleste københavnske barnershops i mange år, uden held, men hos Frates M på Vesterbrogade, fandt jeg doktoren til min lidelse: Nu ser håret da i det mindste fresh ud - så må resten af kroppen på følge med.

De har god service, genkender en, ved hvad der skal ske og så er der bare god musik og stemning i hele shoppen.

Jeg er kommet der gennem ca. 3 år nu og jeg kommer ikke til at skifte!

Stor anbefaling herfra.

/Morten

25 avril 2023

Godt humør og professionelle medarbejdere

Det er altså blevet rigtig svært med tiden at finde et sted hvor man skal klippes eller trimme skægget og så gå ud af butikken glad og tilfreds.
Det kan man her i butikken, altid glæde mennesker, god humør og godt håndværk.
Jeg vil varmt anbefale stedet til alle mænd der har respekt for det hår de har tilbage på hovedet.
... og det er rigtig nok, der er super travlt og det kan godt betale sig at booke i god tid.

12 avril 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit