Fredensborg Køreskole Avis 298

TrustScore 5 sur 5

5,0

Det har været virkelig fedt at tage mit kørekort hos Fredensborg Køreskole. Under hver teoriaften var det altid trygt & rart og man kunne føle sig "hjemme", Dennis laver teoritimerne sjove og... Voir plus

Mega godt forløb fra start til slut. Dennis er en kørelærer der er super dygtig, samtidig med at skabe tryghed for eleverne. Jeg har haft en rigtig god oplevelse, og kan klart anbefale køreskolen.

L'entreprise a répondu

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Din lokale køreskole

5,0

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Jeg kan 100% anbefale Fredensborg…

Jeg kan 100% anbefale Fredensborg køreskole. Det har været nogle gode køretimer og teoritimer med sjov og hygge. Dennis har altid god energi, tålmodighed og vil altid hjælpe hvis man har problemer eller noget man ikke forstår.

Det har været en god oplevelse og kan 100% anbefale Fredensborg køreskole.

1 mai 2026

Mega godt forløb

1 mai 2026

Bedste køreskole derude!

Det har været virkelig fedt at tage mit kørekort hos Fredensborg Køreskole.

Under hver teoriaften var det altid trygt & rart og man kunne føle sig "hjemme", Dennis laver teoritimerne sjove og lærerige.

Det var altid trygt, rart og sjovt under hver kørelektion - Dennis er virkelig god til at forklare regler & situationer i trafikken så man nemt kan forstå det. Generelt så var det aldrig akavet i bilen da man altid kunne snakke med ham.

Jeg bestod min teori- og køreprøve i første hug.
Jeg kunne ikke have bedt om et bedre forløb!
5 ud af 5!

23 avril 2026

Dennis er en fantastisk kørelærer

Dennis er en fantastisk kørelærer. Venlig, sjov og samtidig professionel.
Han var en stor del af, at hele forløbet gik så smidigt som muligt.

Kan varmt anbefale ham!

Tusind tak, Dennis!

21 avril 2026

Jeg kan klart anbefale…

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Fredensborg køreskole. Dennis er en virkelig dygtig kørelærer. Det er nogen sjove køretimer med Dennis, og man føler sig tryg bag rattet, selv når man er ude og køre for første gang. Til de lange teoritimer gør Dennis det både interessant og hyggeligt. Det er altså virkelig lærerigt og sjovt at gå til kørekort hos Dennis og jeg kan ikke anbefale det nok.

9 avril 2026

Kære Victoria!
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er jo ingen sag at være kørelærer når man har så dygtig en elev som dig! Så godt gået!
Kør forsigtigt derude!

hurtig, grundigt og top stemning

Tog mit kørekort med Dennis og blev færdig her den 08/04/26.
og kunne ikke have ønsket det skulle være et andet sted.
Dennis er super dygtig, fleksibel og derudover vildt god stemning. Kan klart anbefale til alle der skal have kørekort i området.
5/5

8 avril 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tak for de flotte ord Hugo!!! Så godt gået af dig!
Vi ses derude!!

Dennis vedvirkelig hvad han har gang i…

Dennis vedvirkelig hvad han har gang i han køre et helt fantastic program, han kan også være meget flexible med tiderene, og vis man gøre en god indsats kan jeg næsten guarantee et bestået kørekort

5 mars 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tak for den fine anmeldelse :)

Super kørelærer og hurtigt kørekort

Jeg kan helt klart anbefale kørelærer Dennis! Hans undervisning var både informativ og samtidig sjov. Han formår at forklare tingene på en klar og engagerende måde, så man virkelig føler sig tryg bag rattet. Samtidig var forløbet effektivt, hvor jeg fik mit kørekort på kun 6 uger! Hvis du leder efter en god køreskole i området, er Fredensborg Køreskole et rigtigt godt valg.

26 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de fine ord Mads - det har været en fornøjelse!!!

Bedste køreskole!!!

Bedste køreskole!!!! Kan 100% anbefale hvis du ville have kørekort hurtigt og have det mega sjovt imens du gør det 😁 🚗💨

5 mars 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Og vi har det mega sjovt!!! Super godt gået Helena - kør nu forsigtigt derude!!!

Alt er godt ved køreskolen

Alt er godt ved køreskolen. Teoritimerne er ikke kedelige men modsat sjove og hyggelige, det samme med køretimerne.
ANBEFALES til dem der ville have kørekort hurtigt og bestå på første gang 🔥

27 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tak Mo! Det har været nogle hyggelige timer! Kør forsigtigt derude!!!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har kun haft køretimer med Dennis, og det har været en virkelig fed oplevelse.

Dennis er den sjoveste og mest ambitiøse kørelærer, man glæder sig faktisk til hver køretime. Samtidig går han virkelig op i, at man bliver en stjerne billigt.

25 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Freddy!!! det har været en fornøjelse at få dig i mål! Kør forsigtigt derude!

Kæmpe anbefaling!

Jeg vil helt klart anbefale Fredensborg køreskole!
Jeg fik mit kørekort på 6 uger!
Du kan altså forvente et effektivt og godt forløb med hyggelige og sjove teori- og køretimer.
Jeg er mega tilfreds med, at jeg valgte at tage kørekort her.🤩

24 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Hvad skal der på...... der skal fart på!!!! Tillykke med det Naia - og det kan kun lykkes på så kort tid når man har så dygtige elever! Kør forsigtigt derude!!!

Perfekt køreskole

Kan klart anbefale Dennis - Ekstremt god kørelærer og fik kørekortet på kun 6 uger

23 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Det er stærkt gået Gusse!!! Så skal der bare bankes nogle kilometer af i forden....!!!

Fantastisk kørelærer!

Fantastisk kørelærer!
Jeg har virkelig lært meget og bestod på kun 6 uger!
Vil helt klart anbefale at vælge Dennis som kærelærer!

20 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Jamen det går jo stærkt når i er så seje!!!! Det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil! Hold nu fast i de gode vaner!!!

Jeg vil klart anbefale at tage kørekort…

Jeg vil klart anbefale at tage kørekort hos Dennis!
Jeg skiftede til Dennis, da jeg kun manglede køreprøven, og det er jeg meget glad for!
Han er super hyggelig, sjov og effektiv og der har kun været god stemning i bilen. Han er god til at forklare hvordan man skal gøre i forskellige situationer, når man er ude at køre, så man føler sig tryk og ikke bliver stresset.
Så igen en klar anbefaling her fra!!

19 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål Solveig! Super godt gået!!

Fantastisk og professionelt.

Fantastisk og professionelt.
Dennis er dygtig og kompetent til sit arbejde.
Jeg generhverve mit kørekort med fuld tilfredshed og kan på det varmeste anbefale Fredensborg køreskole

10 février 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tak for de fine ord Frederik! Det gik jo lige som det skulle!!!

Kæmpe anbefaling

Dennis er en virkelig dygtig og tålmodig kørelærer – og mega sjov. Han forklarer tingene klart, skaber en tryg stemning og gør køretimerne både lærerige og hyggelige. Kæmpe anbefaling!

26 janvier 2026

Réponse de Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de flotte ord Oscar!!!! Kør forsigtigt derude!!

Fantastisk oplevelse hos Fredensborg…

Fantastisk oplevelse hos Fredensborg Køreskole. Dygtige og tålmodige kørelærere, tryg stemning og virkelig god undervisning hele vejen igennem. Kan klart anbefales til alle.

8 janvier 2026

Tusind tak!!!!!