I Fredensborg køreskole får man en Nice oplevelse med meget rummelighed samt en god evne til at få bestilt diverse i god tid hvilket også kan give et kort forløb. Super fed oplevelse herfra🤩
Lisez les avis des autres
⭐⭐⭐⭐⭐ Klart den bedste køreskole! Super god og ,grineren kørelærer Dennis the “GOAT”, som forklarer tingene på en måde man faktisk forstår. Det hele gik hurtigt og effektivt køretimer følte som ren... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kæmpe anbefaling herfra! Dennis er uden tvivl den sjoveste kørelærer, jeg kunne have ønsket mig – men lad dig ikke narre, han er også top seriøs, når det gælder. Timerne var fyldt med grin, gode forkl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan helt klart anbefale kørelærer Dennis! Hans undervisning var både informativ og samtidig sjov. Han formår at forklare tingene på en klar og engagerende måde, så man virkelig føler sig tryg bag... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Din lokale køreskole
Coordonnées de contact
Helsingørsvej 47, Danstrup, Fredensborg, 3480, Danemark
- dennis@fredensborgkoreskole.dk
- fredensborgkoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Varmeste kørelære
Teori timerne var sjove og lærerige. Derudover var Dennis en kanon kørelærer, som gjorde køretimerne sjove. Jeg er glad for at jeg valgte Fredensborg køreskole
Super fed kørelærer - kan kun anbefales!

Den bedste køreskole
At gå til kørekort hos Fredensborg Køreskole har været super fedt. Det var både sjovt og lærerigt. Dennis er seriøst den bedste kørelærer. Kan kun anbefale Fredensborg Køreskole.

Réponse de Fredensborg Køreskole
Min tid i Fredensborg Køreskole var en…
Min tid i Fredensborg Køreskole var en sand rutsjebanetur. Men jeg havde ikke klaret mig igennem den rutsjebanetur uden Dennis. Hans tålmodighed og omsorg formindskede min frygt for hver køretime der gik og fik mig til at arbejde hårdere.
Jeg vil gerne se tilbage på min tid i Fredensborg Køreskole med glæde. Dennis er en dygtig lærer som ved hvad han taler om. Men han er også sjov og det samme er hans undervisning. Så start i Fredensborg Køreskole. Du vil ikke fortryde det.

Bedste køreskole
Virkelig god kørelærer, der gør det sjovt at køre bil.
Det er hundred procent den bedste køreskole i Danmark

My man Dennis
Hos Fredensborg køreskole kan man forvente et godt seriøst forløb. Her kan man have det sjovt og samtidigt have et lærerigt forløb. Dennis er en god mand og han gør bare sin ting.

Fantastisk forløb!
Jeg har haft en super god oplevelse hos Fredensborg Køreskole! Dennis var super dygtig til at lære en tingene hurtigt og effektivt. Han sørgede for, at jeg følte mig tryg og klar til både teori og køreprøven – og jeg bestod begge dele i første forsøg! Dennis' evne til at gøre hele processen overskuelig og kort betød, at jeg hurtigt stod med kortet i hånden. Jeg kan varmt anbefale Fredensborg Køreskole.

Réponse de Fredensborg Køreskole
Dennis lokker med slik - og er rigtig god til det han laver.
Dennis er en rigtig god og tålmodig kørelærer, der tilpasser sin undervisning og tilgang til dén elev han underviser. Vi har siden 2023 haft 2 børn igennem maskinen, og de er meget forskellige (børnene), men fik begge både teori- og køreprøve i hus i første hug. Og så er der slik og sodavand hos Dennis, når man lærer teorien. Det er SÅ problematisk i disse woke tider, men også FEDT at det stadig er muligt :-). Vi sender vores bedste anbefalinger efter Fredensborg Køreskole og hilser fra ungerne, der ikke gider skrive på trustpilot (cringe :-)).

Super professionelt og effektivt
Vores datter - Esther - tog sit kørekort på 2 måneder. Hun var meget glad for forløbet.
Bedste anbefaling af Dennis herfra 🙂

Anbefaling
Fredensborg køreskole kan varmt anbefales. Dennis gør køre- og teoritimer til et sjovt og trygt sted at være. Han er effektiv med prøvebooking og tager højde for hvert individs udfordringer. Jeg var med Dennis i Aabenraa til køreprøve. En helt vild sjov, hyggelig og god tur med smut forbi fleggaard som afslutning. Dennis er meget i øjenhøjde med sine elever og jeg har derfor nydt i min tid i køreskolen:)

Helt igennem god oplevelse ⭐️
1000 tak Dennis!
For en helt igennem god oplevelse med generhverv af kørekort.
Fantastisk smittende godt humør, solid opbakning og stor effektivitet i forhold til prøver. Igen tak og kæmpe anbefaling herfra 🤩

Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, kan kun anbefales! Dennis er en utrolig dygtig kørelærer, som fik mig i gennem både teori og praktisk prøve uden at skulle gøre noget af det to gange. Dennis har altid højt humør, der smitter sindssygt meget, men samtidig er han ekstremt dedikeret om sig arbejde, for ikke at udelukke hans effektivitet og grundighed. Derudover er han fleksibel og forstående for planlægning af køretimer. Jeg kommer sådan til at savne hans teori- og køretimer, og jeg har været så glad for den tid vi har haft.

Jeg er meget taknemmelig
Jeg er meget taknemmelig! Tusind Tak Dennis! Det har været rigtig sjovt at køre med dig som kørelære! Dennis er meget tålmodig, motiverer sine elever og vise altid forståelse og opmuntre sine elever. Han var præcis og effektiv. Jeg har ikke været sammen med Dennis siden starten og det har været en lang rejse til at få mit kørekort og Dennis gav mig selvtillid til, at jeg vil få det. I dag fik jeg mit kørekort, så jeg varmt anbefales Fredensborg Køreskole og Dennis som kørelærer!!

Réponse de Fredensborg Køreskole
Fantastisk god og lærerig undervisning.
Fantastisk god og lærerig undervisning.
Dejlig kontakt og nærvær med sin Kørelære og massere af støtte igennem hele forløbet.

Réponse de Fredensborg Køreskole
Super godt og hurtigt forløb
Super godt og hurtigt forløb, dennis er en sjov og god kørerelærer.

Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse, kan varmt anbefales.

Réponse de Fredensborg Køreskole
Fantastisk køreskole med super service!
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Fredensborg køreskole. Efter en aflysning af min tid, var Dennis hurtig til at finde en ny tid til mig, hvilket jeg virkelig satte pris på. Dennis fleksibilitet og forståelse for mine behov gjorde hele forskellen.
Min kørelærer, Dennis, har været yderst dygtig og professionel. Samtidig er han et rart og sjovt menneske, hvilket gjorde køretimerne til en fornøjelse. Jeg følte mig altid tryg og godt tilpas under undervisningen, og hans pædagogiske tilgang gjorde det nemt at lære.
Jeg kan varmt anbefale Fredensborg køreskole til alle, der ønsker en god og effektiv køreskoleoplevelse. Tak for en fantastisk rejse mod mit kørekort! 🚗✨

Stor anbefaling herfra
Virkelig dejligt sted at tage kørekort, Dennis er en super god og dygtig kørerlærer. Forløbet var dejlig struktureret og godt planlagt, og teori og køretimerne har både været lærerige og super sjove, kæmpe anbefaling

Kan varmt anbefales!
Dennis er enormt imødekommende, effektiv og god til at tilpasse sig elevens individuelle behov.
Jeg bestod teori- og køreprøve i første hug og det føltes let som en leg.
Kan varmt anbefales!

Réponse de Fredensborg Køreskole
Fedeste køreskole og fedeste forløb
Bedste kørelærer i hele Danmark. Tålmodig selv når jeg misser køretimer og er virkelig god til at lære en at køre. Bestod både køreprøve og teoriprøve på første forsøg takket være Dennis. Kan klart anbefales😁

Kan virkelig anbefales…
Kan varmt anbefale Dennis og hans køreskole. Der styr på det hele

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.