Frederik VI's Hotel Avis 25

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jeg var der med mit arbejde. Vi have 1,5 dage, så vi fik både overnatning, frokost, aftensmad og morgenmad. Alt personalet var venligt og imødekommende. I sær værten ved aftenens mad var god, hun h... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lige fra køb af spot deal, opringning til hotel vedr. booking, fødselsdagsflag mv., fungerede alt perfekt. Alle, lige fra reception, tjenere, rengøring, havemand mv. var simpelthen så søde og servic... Voir plus

L'entreprise a répondu

Min kone og jeg har sammen et vennepar haft 1 overnatning på hotellet. Da vi ankom, blev mødt af en venlig receptionist. Vi blev indlogeret i hyggelige rene værelser i god stand. Vi fik eftermiddags... Voir plus

Opholdet var fint - havremælk eller andet laktosefrit kunne være rart i kaffemaskinen. Glemte et par sko som hotellet tilbød at sende for 170 kr, lige i overkanten når DAO og andre kan klare det for... Voir plus

1. Hôtel

Écrit par l'entreprise

Om vores hotel i Odense Vi er fulde af energi, engagement, smil og højt serviceniveau – alle os på Frederik VI’s Hotel er her fordi vi har valgt at være her og fordi vi elsker det vi gør som et team. Vi ønsker at være her for dig og dine gæster, og sørge for jeres oplevelse blive noget særligt. I hjertet af Danmark Med sin beliggenhed i Odense – i hjertet af Danmark – og i naturskønne omgivelser med et atmosfærefyldt indre er Frederik VI’s Hotel et attraktivt hotel og konferencecenter. Vi er stolte af, at så mange gæster kommer tilbage – både med konference og en privat fest. Dét har stor værdi for os! Og dét er netop et af vores mål – at vores gæster har lyst til at komme tilbage. For så ved vi at vi gør det rigtige. Hotel og konferencecenter I mere end 195 år har der været hotel og konferencecenter i de smukke bygninger i Korup. Udadtil ses den flotte hvide facadebygning, som tager en tilbage til den gamle kongelige privilegerede kro som altid har ligget ved landevejen. Men bag facaden åbner sig en moderne verden med store lyse lokaler og værelser, som rummer så meget mere en blot et kongeligt visit. Her er der plads til møder, konferencer, overnatning og fest – og personerne bag facaden står klar til at yde deres bedste for alle vores gæster med et smil. Kom og tag med på rejsen igennem huset sammen med os. Vi glæder os til at se dig.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

25 avis

Dårlig oplevelse

Indeklima på værelset var så dårlig at vi stort set ikke fik sovet. Antenne signal til fjernsyn dårligt. Der kom så lidt vand ud af bruseren, så man næsten ikke kunne vaske shampooen ud af håret. Det er ringe, man betaler trods alt alligevel 1000 kr. for en overnatning!!!

19 octobre 2021

Havde 2 overnatninger på dette…

Havde 2 overnatninger på dette fremragende hotel.
God service hele vejen igennem.
Dejligt værelse masser af plads og lækkert rum.
Personalet var smilende og imødekommende kan kun rose og anbefale hotellet.
Vi kommer helt sikkert igen

3 août 2020

Den højeste karakter gives kun.....,

Vi har netop holdt vores bryllup på Frederik d. 6. hotel. Og det var den mest fantastiske oplevelse. Hotel og restaurant havde styr på alt - og det har de haft lige fra planlægningen startede op og til vi kørte hjem i søndags 😊 En særlig tak til Lise Lotte. Uden dig var vi slet ikke nået i mål 😊5 stjerner er slet slet ikke nok..

26 août 2019

Lækker oplevelse

Vi havde fornøjelsen af at overnatte på dette lækre hotel som har indbydende rene og lyse værelser, spa område til afslapning og et unikt højt serviceniveau.
Maden i restauranten var fremragende og tjener Kim var et forgangsbillede for det fag med sit høje niveau og brede viden.
Personalet generelt var utrolig søde, hjælpsomme og imødekommende hvis man søgte svar, hjælp ect.
Et dejligt hotel som er beliggende tæt på by, motorvej og hvor man får nattero, god mad og møder glade medarbejdere.

4 décembre 2016

Hyggeligt

Min kæreste og jeg, har overnattet på dette hyggelige hotel ☺ Det ligger 15 Min centrum I bil.
Der er dejligt og stille ☺ varælset var enkelt, men Vi havde alt hvad vi skulle bruge.
De har et spa bad til to med forskellige funktioner , som er værd at bruge ☺
Alle medarbejderne er rigtig søde og hjælpsomme!
Kan ikke anbefales til nogen der vil være på et hotel hvor der sker en masse.

1 février 2016