1. Entreprise de nettoyage de vitres

Écrit par l'entreprise

Om Fremtidens Polering ApS ✅ Professionel service indenfor: Vinduespudsning (ind- og udvendigt) Fliserens og facaderens Både til private og erhverv 🧼 Vi tilbyder både: Traditionel polering med skraber Rentvandsvask med HotWarter-anlæg – opvarmet, demineraliseret vand – effektiv og 100 % kemifri metode – efterlader ingen striber eller kalkrester 🪨 Fliserens med højtryksrens: Fjerner mos, alger og snavs Forlænger belægningens levetid Mulighed for efterfølgende imprægnering 🌱 Miljøvenlige og skånsomme løsninger: Vi prioriterer rengøring uden unødvendige kemikalier Fokus på bæredygtighed og effektive resultater 📍 Lokal forankring: Starter i hele Randers Kommune, inkl. landsbyer Udvider gradvist til nærliggende områder 🤝 Vores kerneværdier: Høj kvalitet og stabilitet Gennemsigtige priser Tæt og troværdig kundedialog 💬 Slogan: "Fremtidens Polering ApS – rene løsninger, helt enkelt."

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Fremtiden Polering. De er både professionelle, punktlige og utrolig grundige i deres arbejde. Vores vinduer har aldrig været så rene, og man kan virkelig se, at der bliver lagt stolthed i det arbejde, de udfører.

Kommunikationen var nem hele vejen igennem, og aftalerne blev overholdt til punkt og prikke. Det er tydeligt, at det er et firma, der går op i kvalitet og god service.

Kan varmt anbefale Fremtiden Polering til alle, der ønsker flotte resultater og en pålidelig service. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

2 janvier 2026

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan varmt anbefale dette vinduespudsningsfirma!
Super professionelt fra start til slut. Aftalerne bliver overholdt, resultaterne er i top og prisen er billig. -Virkelig noget jeg vil fortsætte med at prioritere at få gjort, og især med en hverdag med to små børn.
Derudover en super venlig og imødekommende mand som var forbi os, og han efterlod det hele pænt og ryddeligt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed hos fremtidenpolering 👍🏼

10 mars 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Mega flot arbejde og virkelig god service. Resultatet var bedre end forventet, og alt spillede fra start til slut. Kan klart anbefales.

22 janvier 2026

5 stjerner til Fremtiden Polering

Jeg har fået pudset mine vinduer af Fremtiden Polering. Jeg er yderst tilfreds deres service og ikke mindst resultatet. Jeg har nu lavet en aftale, at de kommer fast fremover. Helt bestemt 5 stjerner herfra.

20 octobre 2025

Virkelig god service

Virkelig god service! Skinnende vinduer hver gang de har været forbi! Kan varmt anbefales ❗️❗️

20 septembre 2025

Rene vinduer, hver gang!

Har haft fornøjelsen af rene vinduer siden jeg benyttede dem første gang. En aftale er en aftale og servicen er sublim, hver gang. Jeg anbefaler dem til alle, der ønsker en pålidelig vinduespudser.

18 juillet 2025

Super fin service! :)

Super fin service!
God kundeservice, hvor man som kunde føler sig hørt, og mødt med et smil.

De levere en høj kvalitet, helt sikkert nogen jeg kommer til at bruge igen :)

1 août 2025

Fantastisk vinduespudser .

Fantastisk vinduespudser .
Vi har fået pudset vinduer af dette nye firma, og vi er utrolig tilfredse! Servicen er i top – venlige, professionelle og virkelig omhyggelige med deres arbejde. De overholder alle aftaler til punkt og prikke, kommer til tiden og leverer et flot resultat hver gang.
Stabilitet og kvalitet hele vejen igennem. Det er en fornøjelse at samarbejde med et firma, man kan stole på.
Kan varmt anbefales – helt klart 5 stjerner!

4 août 2025

God service

God service, en ny virksomhed der har rengøringen på plads, holder aftaler samt er perfektionister.
Kan klart anbefales.

2 août 2025