Bestilte 28/6, har lige modtaget i dag, 19/7.....ringe kvalitet, ikke samme længde som bestilt...efter at have læst andres bøvl med returnering opgiver jeg fra start...men køber i hvert fald ikke derf... Voir plus
Nydelige billeder på hjemmesiden, man bliver fristet. Desværre er kvaliteten noget tvivlsomt, når varen modtages. Deres retur politik er under lavmålet. Varen skal returneres til Kina som koste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er desværre kommet til at bestille noget, inden jeg havde læst deres anmeldelser. Har nu bedt om at få ordren annulleret. Der kan desværre kun mailes til dem. Kan kun råde til at læse anmeldelser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvor ville jeg ønske at jeg havde læst anmeldelserne inden jeg handlede på Freja København. Har købt en hør skjorte som aldrig har set skyggen af hør. Det er rent “plastik “(kunststof) Der er ingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Bestil ikke på Freja Copenhagen
Bestil ikke på Freja Copenhagen. Bestilte en bluse den 21.06.26, de trak pengene den 23.06.26 og i dag den 04.07.26 har jeg stadig ikke modtaget blusen, det er bare for lang tid. Spændende hvordan blusen ser ud når eller hvis den kommer. Blev lovet 50 procent på mit køb hvis hej lavede en positiv Trust Pilot anmeldelse, men det fik jeg selfølgelig heller ikke fået. Så kan IKKE anbefale Freya Copenhagen. Vh Ann

Fup og fidus
Fup og fidus
Klart og tydeligt noget man gør for at tjene penge, uden omtanke for de snyder og bedrager folk….
Varen du får er kineser varer og sikkert både lavet af børn og indeholder forbudte kemikalier

lovet leveringstid 1-3 dage
lovet leveringstid 1-3 dage, det tog så lige 14 dage. Købte en Tankini, fin pasform på foto, men var slet ikke klædelig og absolut ikke en Tankini. Returporto til Kina var stor, og ja, nu får jeg så nogle procenter tllbage, da jeg ikke vil betale returporto. Helt til grin at jeg så kan give varen til en jeg holder af. Har ingen jeg holder så meget af, at de skal have min vare. Dorthe Hansen

Réponse de Freya Kobenhavn
jeg bestilte en kjole og det er ikke en…
jeg bestilte en kjole og det er ikke en dansk butik men en kina ting alla temu køb aldrig der fra

Returvarer bliver dyr. Minimum kr. 311,- +15%
Nydelige billeder på hjemmesiden, man bliver fristet.
Desværre er kvaliteten noget tvivlsomt, når varen modtages.
Deres retur politik er under lavmålet.
Varen skal returneres til Kina som koster med PostNord kr.311,- for 1kg.
Dertil opkræves 15% i gebyr for inspektion af returvaren.
Glem alt om at handle der med den returpolitik.

Réponse de Freya Kobenhavn
Solgt som hør – modtog 95% polyester. Undgå denne shop.
Jeg bestilte 3 herreskjorter, der var markedsført og afbilledet som hør ("Elegant og raffineret herreskjorte i hør", "åndbart linstof"). Det jeg modtog var ifølge varens egen vaskemærkat 95% polyester og 5% spandex – et helt andet materiale end det, jeg købte og betalte for (ordre #DK2516178, 663 kr). Forretningen svarer ikke på henvendelser. Shoppen fremstår som dansk ("Copenhagen"), men er reelt det belgiske selskab AB Com BV i Bruxelles og sender fra Kina. Jeg har dokumentation (produktside, vaskemærkat og billeder af den modtagne vare) og har gjort indsigelse hos min bank. Køb ikke her.

Réponse de Freya Kobenhavn
DÅRLIG OG RINGE KVALITET!
Advarsel - Bestil IKKE derfra!!
Og de har gjort returnering MEGET besværlig!
Kvaliteten svarer ikke til beskrivelse!

Réponse de Freya Kobenhavn
Bestilte 15/6 modtaget den 14 dage…
Bestilte 15/6 modtaget den 14 dage efter, tror sku de bestiller det på Temu og pakker det så i egen poser, med den tid det tager at levere det, og så tillader man sig også at hæve pengene med det samme, skal aldrig købe noget der igen

Réponse de Freya Kobenhavn
Det er kinesisk !! og varerne kommer efter…
Det er kinesisk og varerne kommer efter meget lang tid. Elendig kvalitet. Jeg har forsøgt at sende varerne retur men, måtte betale mange penge for at sende til Kina. Og pakken er stanset i tolden, og jeg har ikke fået mine penge retur. Hold jer langt væk.

Réponse de Freya Kobenhavn
INGEN STJERNER! Køb ALDRIG varer herfra.
INGEN STJERNER!! KØB ALDRIG VARER HERFRA!!!
Jeg har haft den dårligste oplevelse ved at købe kjoler fra Freya-København!!
Kjolerne svarede på ingen måde til forventningerne, er i meget dårlig kvalitet og har meget dårlig pasform.
Føler mig virkelig snydt!!
Desværre havde jeg ikke tjekket Trustpilot - så dumt! For heraf fremgår det jo tydeligt, at man IKKE skal handle her.
Ved tjek før bestilling fremgik det, at varer blev sendt fra Belgien.
Det var så Kina 🤬, og her opstår så problemstillingen med returnering.
De fratrækker 15% i gebyr for at modtage returnering, og det vil koste dkk 583,00 at sende varer retur med Postnord.
Ufatteligt at et firma vil være det bekendt 😡
Jeg kan kun på det kraftigste fraråde alle at handle via Freya-København /
Freya Kobenhavn / Freya Copenhavn.

Firmaet er ikke dansk
Firmaet lyder dansk, men er det ikke
Jeg bestilte et par sko den 15 Juni 2026 og har ikke modtaget pakken endnu
Der er nu gået 14 dage og har ikke modtaget mine sko endnu 🤯
Jeg har nu modtaget skoene og de ligner overhovedet ikke de sko jeg har bestilt, de er ikke 330 kr værd
Køb ikke fra denne hjemmeside

KØB IKKE FRA DEM!!
Jeg tjekkede desværre ikke trustpilot!!!!
Absurd dårlig kvalitet, hjernedød returneringsmuligheder.
Køb ikke herfra!!
Står med en ordre på ca 930kr.
Stoffet ville jeg på en god dag sy muleposer af, men er bange for at de faktisk ikke ville holde længe.
Returneringen til KINA vil koste mig 269kr - herudover tager de 15% i genopfyldningsgebyr dvs ca 140kr.
Så jeg skal satse ekstra ca 409 kr på at returnere mine varer og potentielt få mine resterende 527kr retur…
Altså have 1463kr ude og flyve - for potentielt af få returneret mine resterende 527kr.
Virkelig en fed fidus de har fundet.
Det er meget sjældent jeg giver dårlige anmeldelser, men det kan kun styres af bagmænd med nul samvittighed!

En snyder!
Temu kvalitet og det er helt sikkert ikke en dansk virksomhed, kun dansk navn. Man kan hellere ikke returnere uden at betale toll mm. En snyder!

Svindelside
Svindelside! Falsk reklame, varen svarer ikke til beskrivelsen. Helt igennem snyd og bedrag, det burde ikke være muligt.

Åhhh nej
Åhhh nej - skulle have læst trust pilot !!! Samme forfærdelige oplevelse. Helt enig i alle kommentarer - produkterne er dårligere kvalitet end Temu. KØB ikke!! Enig i kommentaren om at virksomheden burde anmeldes for svindel.

KØB IKKE DERES PRODUKTER
KØB IKKE DERES PRODUKTER! Jeg har bestilt en kjole til DDK 520,- som overhovedet ikke lever op til beskrivelse af produktet. Farven er langt fra som i annoncen og både kvalitet og materiale anslår jeg må være fra Temu. Jeg har modtaget noget der minder om et stykke krøllet nylon i virkelig dårlig pasform. Ganske ubrugeligt! Når jeg nu læser anmeldelserne igennem, kan jeg også se, at det bliver umuligt at returnere, ligesom alle får det samme autosvar fra en chatbot.

Temu er bedre😂
Temu er bedre😂. Tøjet så så flot ud på hjemmesiden, glemte at tjekke trustpilot, lige til at smide ud🙈

Réponse de Freya Kobenhavn
Skulle have læst på trust pilot først
Skulle have læst på trust pilot først, bukserne er ikke i nærheden, af det, der er afbilledet, for at sende det retur, er de snu nok. Det skal sendes tilbage til Asien, hvilket starter på omkring 280,- plus det løse, så bliver dyre end det jeg har givet for bukserne.

Nul stjerner
Nul stjerner, har aldrig været udsat for så dårlig en service, eller mangel på samme, skriver man en mail til dem, ja så svare de ikke..anden og tredje gang, ja de svare stadig ikke, det er fuldstændig umuligt at kontakte dem😡 KØB ALDRIG hos det SVINDLER firma … ALDRIG ALDRIG ALDRIG

Hold jer væk
Normalt læser jeg trustpilot, før jeg handler hos et nyt firma. Desværre gjorde jeg det ikke denne gang, det ville have sparet mig for både varer, jeg ikke kan bruge og ærgrelse over at føle mig mere end snydt.
Hjemmesiden er utrolig flot,nem at finde rundt i og alt er på dansk, så jeg- lidt naivt- så ingen røde lygter.
Nu har jeg så fået mine varer. Et par bukser størrelse l med en lårvidde på 72cm og en kvalitet, der ikke på nogen måde svarer til prisen. De er smidt ud
En casual top i størrelse l, som sidder så stramt, at jeg ikke kan bruge den. Stofkvaliteten samme som bukserne. Den er også røget ud.
Man bliver klog af skade. men sjældent rig, Et enkelt råd til dem, der læser dette. Hold jer langt væk fra dette firma. Det kan ikke engang betale sig at returnere varen Fragten er alt for dyr.😒
Der er langt til Kina😂