Frissekliko Avis 56

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik maak inmiddels al een paar maanden gebruik van deze kliko reinigingsservice. De kliko wordt elke keer weer netjes schoon en fris opgeleverd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden! Onze kliko’s ruiken weer fris en zien er schoon uit. Altijd netjes op tijd en vriendelijk geholpen. Echt topservice!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben nu 3 maanden klant en ze leveren tot nu toe goed werk, hoorde gisteren van de buurman dat de kliko netjes was gereinigd terwijl ik op vakantie ben.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

7 juin 2026

Super tevreden!

7 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Met mijn schouder en rugklachten lukt…

Met mijn schouder en rugklachten lukt het me niet om de kliko schoon te krijgen. Gelukkig kwam frisse kliko to the rescue. Ik ben superblij met hoe snel en schoon het is. Nogmaals bedankt!

3 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met de service

Super blij met de service, alleen maar kwaliteit. Altijd fijn het snelle contact en als kers op het taart: goed resultaat

6 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Snel en fijn contact.

Snel en fijn contact! Had mij persoonlijk aangemeld voor een actie ( 1 maand gratis reiniging) waarna ik snel werd gebeld voor het maken van een afspraak. Nu ga ik de zomer weer in met schone kliko's. Bedankt.

1 juin 2026

Hele slechte ervaring met Frisse Kliko

Hele slechte ervaring met Frisse Kliko. Aan de deur een abonnement afgesloten voor maandelijkse reiniging GFT-kliko, maar in twee maanden niets geleverd. Via Whatsapp meerdere meldingen van gebrek gedaan, maar wordt meermaals niet op gereageerd. De nieuw gemaakte afspraak voor reiniging wordt niet nagekomen. Het online vragenformulier op de website werkt niet en geeft foutmeldingen.

1 juin 2026

Beste Koen,

Erg vervelend om te horen dat u een nare ervaring hebt gehad met Frisse Kliko. Dit willen wij natuurlijk graag voor u oplossen.
Wij waren inderdaad slecht bereikbaar alleen deze problemen zijn nu opgelost. Kunt u ons een whatsapp sturen met uw adres en referentie TP01 dan gaan wij het snel voor u oplossen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jullie zijn slechter dan slecht en…

Jullie zijn slechter dan slecht en verdienen niet eens 1 ster!! Zeer slechte communicatie! In maart 75 euro betaald voor een jaar lang 2x per maand reiniging van de groene container. Weg gegooid geld! We zijn benaderd aan de deur voor ingehuurde mensen om contracten binnen te halen. Mensen trap er niet in. Het bedrijf is vullis van de bovenste plank. Ze weten de leging dag en nog vragen wanneer de leging is. Het is nu juni, de bak is 1 keer geleegd. Dit zijn dure 75 euro. Bellen en niet opnemen. Geen reactie op mail enz enz!!! 😭🤮

31 mai 2026

Beste L van Amsterdam,

Onze welgemeende excuses dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad.
Graag vragen wij u een mail te sturen naar info@frissekliko.nl en dan gaan we een passende oplossing vinden.

Niet aan beginnen, onbetrouwbaar

In december 2025 contract afgesloten. 75 euro betaald. Het is nu 27 mei 2026. Laatste schoonmaak (2e keer) was 18 februari. Meerdere keren contact opgenomen via mail. Dan is de auto kapot. Dan bak neer zetten op een andere dag dan dat er geleegd wordt. Laatste contact was, u staat voor 27 mei op de planning, wist u dat niet?
Nu is het 27 mei 19.20 en weer niet schoongemaakt.
Niet aan beginnen, niet te vertrouwen.

27 mai 2026

Beste Ruud,

Onze excuses dat het zo vaak fout is gelopen bij u. Wij zijn inmiddels gestabiliseerd en gaan er van uit dat dit niet meer gaat gebeuren!

Wij zullen nog contact met u opnemen voor een passende oplossing.

Team Frisse Kliko

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus