FrisseklikoAvis

4,2

Op aanraden van de buren een abonnement genomen. De container is nu elke keer grondig schoon – geen maden of nare luchtjes meer. Het enige wat ik mis is een vaste dag, maar de voorafgaande mail werkt... Voir plus

Omdat mijn buurvrouw wat ouder is en niet zo handig met het internet , schrijf ik deze review! Doordat ze wat ouder is gaat het schoonhouden van de kliko haar niet zo goed meer af , om die reden... Voir plus

Ik maak inmiddels al een paar maanden gebruik van deze kliko reinigingsservice. De kliko wordt elke keer weer netjes schoon en fris opgeleverd.

Ik ben nu 3 maanden klant en ze leveren tot nu toe goed werk, hoorde gisteren van de buurman dat de kliko netjes was gereinigd terwijl ik op vakantie ben.

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Topservice en reiniging

Ik had niet verwacht dat de service zo goed zou zijn. Ook hoe grondig mijn kliko elke keer weer wordt gereinigd, verdient een compliment. Zeker een aanrader!

9 juin 2026

NIET AANBEGINNEN!

Sinds ik betaald heb eind december vorig jaar, is mijn bak welgeteld 1 keer gereinigd. Ik krijg geen reactie op mail en telefonisch wordt er nooit opgenomen, en verwijst een antwoordservice naar whatsapp, waar vervolgens geen nummer voor wordt gegeven. Ook op de site is deze niet te vinden. NIET AANBEGINNEN!

11 juin 2026

Zeer tevreden met de service !

Doordat ze wat ouder is gaat het schoonhouden van de kliko haar niet zo goed meer af , om die reden is ze gestart met de Frissekliko service en het is natuurlijk lekker makkelijk en ik begreep niet te duur .
Namens mijn buurvrouw wil ik zeggen dat ze heel blij is met de service en een zorg minder !
Ga zo door met het goede werk!
MvG

1 juin 2026

Kliko reinigingservice

28 mai 2026

zeer tevreden

7 juin 2026

Super tevreden!

Super tevreden! Onze kliko’s ruiken weer fris en zien er schoon uit. Altijd netjes op tijd en vriendelijk geholpen. Echt topservice!

7 juin 2026

Met mijn schouder en rugklachten lukt…

Met mijn schouder en rugklachten lukt het me niet om de kliko schoon te krijgen. Gelukkig kwam frisse kliko to the rescue. Ik ben superblij met hoe snel en schoon het is. Nogmaals bedankt!

3 juin 2026

Super blij met de service

Super blij met de service, alleen maar kwaliteit. Altijd fijn het snelle contact en als kers op het taart: goed resultaat

6 juin 2026

Snel en fijn contact.

Snel en fijn contact! Had mij persoonlijk aangemeld voor een actie ( 1 maand gratis reiniging) waarna ik snel werd gebeld voor het maken van een afspraak. Nu ga ik de zomer weer in met schone kliko's. Bedankt.

1 juin 2026