Jeg har fået den bedste service og oplevelse ved Klaudia. Hun både sendte billeder til mig, svarede hurtigt på mail og alt var bare en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg shopper her.
L'entreprise a répondu
Bestille en bamse. Min datters yndlings bamse, da den gamle er væk lige pt😱 10 min senere er pakken pakket og afventer forsendelse. Klokken er 23.30 en mandag. ! Service 10/10 Betjenten 10/10... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ejer meget service minded. Skrev og ringede da varen var forsinket og gav et afslag i prisen. Det hele endte lykkeligt da varen alligevel ankom til tiden og fødselaren blev glad. Fint indpakket. V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi får dit barn til at smile. Fun and Chic er en dansk virksomhed, der sælger naturrelaterede søde og bløde bamser i højeste kvalitet til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige slags tøjdyr, fra globale virksomheder som f.eks Wild Republic, Living Nature, Aurora, Uni-Toys.
Kildevej 12, 4470, Svebølle, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de FunAndChic
Bestille en bamse. Min datters yndlings bamse, da den gamle er væk lige pt😱
Service 10/10
Betjenten 10/10
Produkter 20/10❤️🙏

Réponse de FunAndChic
Hurtig levering og god personlig kontakt. Fine og lidt anderledes ting end man ser alle andre steder.

Réponse de FunAndChic
Den bedste service. 👍 og hurtig levering
Der var en fejl i min bamse og da jeg skrev, var der ingen mistro overhovedet og de sendt en ny uden beregning 👍👍
Så hvis jeg kunne give flere ⭐️⭐️ fik de det.
Kun positivt herfra og tak for god service 😊 ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Réponse de FunAndChic
Det er første gang jeg skriver en anmeldelse på trustpilot - og det er der en helt særlig grund til: Funandchik er simpelthen en fantastisk virksomhed! Jeg var lidt betænkelig ved at købe der, da jeg slet ikke kendte hjemmesiden, og før er blevet vildledt af andre hjemmesider. Men alle mine betænkeligheder blev manet fuldstændig til jorden.
Min søn ønskede sig en Bisonokse bamse - og det er jo ikke lige til at finde i butikker. Jeg fand en hos Funandchik der var utrolig naturtro og så ud til at være i god kvalitet - oven i købet til en ret god pris.
Jeg bestilte den om aftenen - og samme aften modtog jeg en besked om at ordren var modtaget og behandlet, og at den ville komme om 1-3 hverdage.
Leveringen kom til tiden og bamsen levede fuldstændig op til mine forhåbninger. Den var naturtro og i rigtig god kvalitet. Der var oven i købet en karamel med til min søn, en rabatkode til brug ved fremtidige køb, og en personlig hilsen.
Jeg vil varmt anbefale alle at finde deres drømme bamse eller andre produkter hos Funandchik, de er fuldstændig til at stole på, har top klasse service, kvalitets produkter og man fornemmer en personligt investeret og passioneret person/ team bag virksomheden.
Så handel hos dem og støt deres virksomhed - det er win-win!

Réponse de FunAndChic
Jeg kendte ikke hjemmesiden, så var lidt spændt, men blev meget glædeligt overrasket over den fine service med hurtig levering og fine bamser 🧸

Réponse de FunAndChic
Very quickly delivery and well packed, so no worries that the ordered equipment would get damaged.

Réponse de FunAndChic
Hurtig levering ! Perfekt produkt.
Et personligt håndskrevet tekst til mig, som gør noget ekstra.
Kan kun anbefale det.
Glædelig jul og godt nytår.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse 👍
Havde købt de mest nuttede bamser, der levede fuldt op til det, der var lovet (og mere til)
Fik en håndskrevet personlig hilsen og et lille stykke slik. Wow 👍👍👍
Opdagede den ene bamse ikke virkede, så jeg skrev til dem onsdag kl 19.30, allerede kl 20.00 svarede de. De byttede den uden bøvl og jeg modtog den fredag formiddag. 👌så hurtigere kan det ikke gøres.
Det er ikke den første gang jeg handler her.
Den bedste service jeg til dags dato har oplevet.
Man føler, at de stoler på en og man skal ikke forsvare sig fra start.
Så hvis der var 10 stjerner, så fik de dem.
⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de FunAndChic
Størrer service skal man lede længe efter, kun ros herfra

Réponse de FunAndChic
Hurtig levering og venlige personer bag, der tjekker op på leveringen 😃👍🏻

Réponse de FunAndChic
En savoir plus sur les différents types d'avis.