FunAndChic Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået den bedste service og oplevelse ved Klaudia. Hun både sendte billeder til mig, svarede hurtigt på mail og alt var bare en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg shopper her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille en bamse. Min datters yndlings bamse, da den gamle er væk lige pt😱 10 min senere er pakken pakket og afventer forsendelse. Klokken er 23.30 en mandag. ! Service 10/10 Betjenten 10/10... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ejer meget service minded. Skrev og ringede da varen var forsinket og gav et afslag i prisen. Det hele endte lykkeligt da varen alligevel ankom til tiden og fødselaren blev glad. Fint indpakket. V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Vi får dit barn til at smile. Fun and Chic er en dansk virksomhed, der sælger naturrelaterede søde og bløde bamser i højeste kvalitet til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige slags tøjdyr, fra globale virksomheder som f.eks Wild Republic, Living Nature, Aurora, Uni-Toys.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt som forventet

Varen som forventet og levering til tiden

2 septembre 2025

Réponse de FunAndChic

Hej Jesper, Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen kom til tiden.
Vi håber, du får stor glæde af dit køb! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Handler gerne her igen ..

God købsoplevelse. Hurtig og nem handel og vare var som forventet.

27 juillet 2025

Réponse de FunAndChic

Hej Tina! Tusind tak for din fine feedback 🙏 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at varen levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen igen! 😍

Hurtig levering. God service

Bamsen var fin og levede op til forventningerne.

21 juillet 2025

Hej Helga,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at bamsen levede op til dine forventninger 🧸🥰

De bedste hilsner, Klaudia

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en sød personlig…

Hurtig levering og en sød personlig hilsen, kan varmt anbefales.

5 juillet 2025

Réponse de FunAndChic

Hej Inge! Tak for din fine anmeldelse! ❤️ Vi er rigtig glade for, at du satte pris på den hurtige levering og den personlige hilsen. Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget! 🌟🥰 De bedste hilsner, Klaudia

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt en meget god købsoplevelse på…

Alt i alt en meget god købsoplevelse på trods af en lidt mærkelig “vibe” på jeres hjemmeside. God information undervejs og hurtig levering

4 juin 2025

Réponse de FunAndChic

Hej Janni, Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du havde en god købsoplevelse, og at informationen samt leveringen levede op til dine forventninger.  Mvh, Klaudia

Noté 5 sur 5 étoiles

Everything went quickly and smoothly.

Everything went quickly and smoothly.
My grandson is very happy, with his dragon teddy bear :-)

27 avril 2025

Réponse de FunAndChic

Hi Stine, Thank you so much for your nice feedback! 🥰 We're thrilled to hear that everything went smoothly and that your grandson is happy with his dragon teddy bear — that makes our day! 😊

Alt uden problemer

Sød bamse, hurtig levering :) Absolut fint at handle der :)

4 mars 2025

Réponse de FunAndChic

Hej Emma Katrine! Tak for din søde feedback! 😊 Vi er glade for, at bamsen faldt i god jord, og at leveringen gik hurtigt. Du er altid velkommen igen! 🐻 Mvh, Klaudia

Virkelig godt

Meget god oplevelse, bestilte en bamse til fødselsdagsgave, og den var hurtig om at levere, problemfrit, og indeholdte en personlig hilsen fra ejeren. Kan godt anbefales.

1 avril 2025

Hej Daniel!! Tak for den søde feedback! 👍
Vi er superglade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at bamsen nåede frem hurtigt og uden problemer. Det betyder meget, at du sætter pris på den personlige hilsen – vi gør os umage for at gøre hver gave lidt mere særlig. Tak fordi du vil anbefale os! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig afsendelse og god indpakning :)

23 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de FunAndChic

Hej Sandra! Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service 😊 Mvh, Klaudia

Fint indpakket.
Vil meget gerne handle der igen. 👍

7 janvier 2025

Kære Trine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ☺️ Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at varen nåede frem til tiden og gjorde fødselaren glad. Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores kundeservice og er glade for, at vi kunne hjælpe.

Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden! 😊

De bedste hilsner, Klaudia

godt vareudvalg

godt vareudvalg - særligt glad for Wild Republic

5 novembre 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Anja, Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med Wild Republic produkter 🧸 Mvh, Klaudia

31 octobre 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Elisabeth, Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering 😊 Mvh, Klaudia

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde og flotte bamser i god kvalitet

Købte en due bamse til en veninde, som er vild med duer. Hun blev rigtig glad for den og bamsen i sig selv er af god kvalitet med flotte detaljer. Vil klart overveje denne webshop igen, hvis jeg skal give en bamse som gave. :)

1 novembre 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Monika! Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din veninde blev glad for duen, og at du er tilfreds med kvaliteten og detaljerne. Det betyder meget for os at kunne tilbyde produkter, der skaber glæde. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos os, næste gang du skal finde den perfekte gave. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Very personal and friendly…

Very personal and friendly customer service! Very fast delivery!

13 septembre 2024

Réponse de FunAndChic

Dear Samir! Thank you very much for your nice comment 😊 We are glad to hear that you are satisfied with our service and fast shipping. Best regards, Klaudia

God og venlig kundeservice

God og venlig kundeservice, hurtige svar, min pakke ankom under 48 timer efter jeg havde bestilt den.

8 août 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Rebekka, tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Din mening er meget vigtig for os. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service og leveringstid. Mvh, Klaudia

Mega god levering

Mega god levering

17 août 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Nadia! Tusind tak for din anmeldelse 😍 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service 😊 Mvh, Klaudia

Noté 5 sur 5 étoiles

Very fast shipment and great service.

Very fast shipment and great service.

1 août 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Oddvør, Tusind tak for din anmeldelse 😊Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Mvh, Klaudia

Super oplevelse

Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne derfra igen.

29 juin 2024

Réponse de FunAndChic

Hej Noah, Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af ​​vores produkter og service. Mvh, Klaudia

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus