Jeg har altid købt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prøvede vi vari... Voir plus

Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vægt. Nu ny... Voir plus

Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind på dine ordre, betaler og vælger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og så er det blot at få hentet papkasse... Voir plus

1. Producteur de produits alimentaires
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Fabricant de produits alimentaires

Functional Nutrition sælges ikke længere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet købe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.

4,3

Varer ikke ankommet efter 1½ måned

Jeg har bestilt varer, som jeg ikke har fået. De blev sendt til pakkeshop men desværre sendt retur, da jeg ikke havde set deres besked. Jeg kontaktede dem og fik at vide at jeg kunne få den sendt igen eller refunderet. Jeg bad om at få den sendt igen.
Men... I mellemtiden har min mand bestilt nye varer, som han fik leveret. Vi mangler stadig de varer, som jeg bestilte for ca 1½ måned siden. Når vi henvender os, får vi at vide at hans pakke er blevet leveret. Vi har prøvet at forklare, at der er tale om 2 bestillinger, hvor min bestilling ikke er leveret, men det ser ikke ud til at der ikke er tid til at undersøge hvor min bestilling blev af.

12 juin 2022

Ventede OVER 1 uge på mine vare for kr…

Ventede OVER 1 uge på mine vare for kr 800,…
Og har først fået dem i dag så kan og vel ikke vurderer noget jeg ikke har smagt på ell prøvet..
Ikke helt tilfredsstillende levering synes jeg derfor Kun 3 stjerner herfra ..
Over EN UGE ER MEGET LANG TID ‼️

9 mai 2022

Fruity Iso Whey og Whey 100

Jeg har afprøvet to produkter: Fruity Iso whey (blåbær og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det første er nemt at røre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (alt for sur-sød). Det andet smager OK, men er MEGET svært at røre ud uden klumper.
Til gengæld fungerer begge godt som proteintilskud, har jeg læst mig til fra eksperter, jeg har spurgt.

26 avril 2022
Logo de Functional Nutrition

Réponse de Functional Nutrition

Hej,

Tak for din feedback!
Vi er utroligt kede af at høre, at produktet ikke virker eller lever op til forventningerne.
Hvis ikke du allerede har gjort det - vil jeg bede dig om at kontakte os på hello@functionalnutrition.dk så der kan blive kigget på sagen.

Du ønskes en dejlig dag

Team Functional