Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Laadstation besteld voor eerder gekocht Fysic telefoon. De verkeerde lader ontvangen. Blijkt de benodigde lader niet meer leverbaar. Retour sturen niet gelukt. Het retour label was verlopen. Klantens... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ideale seniorentelefoon, gekocht voor me schoonvader omdat hij zijn vorige Fysic telefoon kwijt is geraakt. Makkelijke bediening en kan prima een stootje hebben. Twee knoppen voor snel keuze, op... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Nieuw model GSM (F10)gekocht voor buurvrouw om oude te vervangen (G2). Positief: werd zeer snel opgestuurd. Negatief: er was geen batterij los meegeleverd ook niet in het toestel. Mail gestuurd, maar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat ik al geruime tijd een telefoon van Fijsic in mijn bezit heb en door een storing bij KPN ( gebroken glasvezelkabel )mijn toestel ruim 4 dagen NIET gebruikt kon worden heeft Fijsic mijn een nieuw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Fysic ontwikkelt elektronicaproducten voor senioren voor meer zelfstandigheid en vrijheid. Overbodige toeters en bellen laten we achterwege, zodat er een gebruiksvriendelijk product overblijft. Eenvoudig te bedienen, prettig in gebruik. Fysic houdt u langer jong!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,4

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Sedert 28 januari heb ik een Fysic…

Sedert 28 januari heb ik een Fysic Senioren DECT telefoon in mijn bezit.
Inderdaad een prima toestel, duidelijk overzichtelijk beeld en een mooie vorm.
Is ook zeer makkelijk te installeren, kortom een prima aankoop.

12 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Excellente service van dit bedrijf

Excellente service van dit bedrijf. Heldere en snelle communicatie en vooral een support team dat meewerkt en denkt in oplossingen ipv beperkingen.

De bestelling is ook keurig verpakt en snel geleverd.

Kortom, een aanrader!

14 janvier 2021

GSM voor senioren.

GSM voor senioren.
Voor onze 84 jarige fysiek actieve moeder hebben we de Fysic 7800 aangeschaft. Ideaal voor actieve senioren; grote toetsen, overzichtelijk, voldoende functies en makkelijk bedienbaar. Een aanrader!

10 janvier 2021

DECT phone for seniors

Ik heb de DECT phone for seniors. Het perfect: niet te groot of te klein en helder schermpje (en groot genoeg).
Het is zeer makkelijk te installeren en de batterij gaat zeer lang mee als je belt. Kortom dit is de beste huistelefoon die ik ooit gezien heb

12 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Al een jaar op zoek naar een nagellamp…

Al een jaar op zoek naar een nagellamp en ineens daar zag ik hem. Ik heb een fysic loep lamp met verlichting gekocht. Wat een top ding. Alles zo duidelijk en helder te zien!! Een echte aanrader de 1219-FL30-2802

7 décembre 2020

Fysic Telefoon FM-50

Ik heb een fysic picture dial mobile phone met GPS (FM-50) gekocht voor een oudere tante. Fijn snel geleverd en de telefoon is voor haar een uitkomst. Ze hoeft alleen maar op een foto te drukken en ze wordt met het juiste telefoonnummer verbonden. Gelukkig weinig andere knoppen en mogelijkheden, die het voor haar extra moeilijk maakt om te bellen. Een geweldig eenvoudig toestel. En een leuke prijs.

7 décembre 2020

Uitstekende service

Uitstekende service. Bij een defect buiten de garantieperiode werd ik telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en er werk meegedacht. Een reserveondedeel werd zeer snel opgestuurd tegen een zeer schappelijke vergoeding. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

26 novembre 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

DECT TELEFOON

Wat een fijne senioren DECT-telefoons! Mooie grote cijfers. Duidelijke handleiding. Vele mogelijkheden.Wel jammer dat het telefoonboek in beide handsets apart moet worden ingevoerd.

26 novembre 2020

FYSIC FX 9000 Duo

Wij hebben op 15 november via ING puntenwinkel de Fysic 9000 duo en één extra handset aangeschaft. Wij willen graag een zéér positieve review schrijven. Op Kieskeurig.nl gedaan en ook bij de ING aangevraagd hoe dit te doen. Het lijkt erop dat bij Kieskeurig.nl steeds terug te komen bij de puntenwaardering. Wij hebben een 10 gegeven wat u ook zeker waard bent. Want wij hebben nog nooit zo'n goed en eenvoudig werkende telefoon gehad. Na alle ellende met de GIGASET zijn we eindelijk goed bereikbaar en kunnen zonder uitval blijven praten

23 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Ook aandacht voor kleine vragen

Mijn verzoek om kleine onderdelen voor de FXA-90 is snel en correct opgepakt. Binnen een paar dagen in huis tegen hele schappelijke kosten. Communicatie (email) verliep snel en prettig. Niets dan lof voor de afhandeling door Fysic

10 novembre 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus