Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig fys. Isabel. Skønt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjælper jo os kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg Jørgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut største anbefaling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Været medlem mange år. Skønt kæde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pænt, MEN centret på Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmæld - grundet hjernerystelse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg virkelig har følt mig mød... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness
  2. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

Fysisk Form på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro er fitness med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

God fysioterapeut! Får trænet skader væk

Jeg har været til fysioterapi hos Sally ved Fysisk Form ifm. diverse sportsskader, og vi ender altid med at få rettet op på dem. Jeg kan varmt anbefale Sally, der er dygtig til at udvælge de helt rigtige øvelser til at træne skaden væk!

10 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling af fysioterapi hos Sally

Jeg blev henvist til fysioterapi grundet smerter i nakke og hofte. Jeg var i forløb hos Sally, som kun kan anbefales. Sally er virkelig god til at møde en der hvor man er og har en positiv energi, som er smittende. Jeg har fået en forståelse af hvorfor smerterne opstod og hvad jeg kan gøre ved dem ift. mobilitetsøvelser og træning. Nu er jeg smertefri og har fået en hjemmepraksis som jeg kan overskue :)

11 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Som at købe katten i sækken

Meldte mig ind, da jeg fik indtryk af, at det var et super professionelt sted.

Mødte op første gang og blev slet ikke introduceret til stedet eller om hvordan det hele foregår. Ingen velkomstmappe heller. Blev anvist til det hold, som jeg havde booket, men henvist til et forkert hold. Yderst pinligt at være ny og stå og glo underligt på, at der blev udført yoga og jeg havde booket Pilates......

Pilates-instruktøren havde mest øje for sig selv og kørte derudaf uden at "få holdet med". En vigtig del af Pilats er ligeledes "cool down", men tøsen mente, at "vi skal da bare køre på og ikke bruge tid på cool down", så det gjorde hun på fuld tryk. Her savnede jeg i den grad mit gamle Pilates-sted med dygtige instruktører og hvor der bliver taget godt hånd om deltagere og hvor der cooles down.

Jeg sendte mail til Fysisk Form om mine oplevelser, men der fik jeg en total ligegyldig mail retur om, at jeg da få min mappe næste gang.

Efter de oplevelser, har jeg ikke været der igen og har meldt mig ud.

Ærgrer mig over den måned, som jeg har været nødt til at betale uden at få noget som helt ud af det og følelsen af at have købt "katten i sækken".

11 septembre 2024

Bedste anbefaling herfra

Er netop overstået med et virkelig godt Fys-forløb for min skulder hos Mathilde, der fik mig godt i gang igen efter en påkørsel. Behandlingen har været virkelig effektiv og samtidig havde hun forståelse for, at jeg som meget aktivt sportsmenneske ikke bare kunne holde mig i ro. Så kæmpe anbefalinger herfra både til Mathilde, men også resten af stedet, hvor man generelt får en rigtig god service og hjælp ift. fx bøvl med sygesikringer m.m.

7 octobre 2024

De allerbedste anbefalinger!

I forbindelse med min tennisalbue, frossen skulder og rygproblemer har fysioterapeut Mathilde Lauenbach givet en utrolig god og professionel behandling. Mathilde er meget lyttende og empatisk, og hun ser helheden. Derudover kan jeg varmt anbefale Mathildes Mobility hold i Fysisk form, med udstrækning for hele kroppen. Her får jeg afhjulpet stress og spændinger og det har for alvor fået mig i gang med at styrketræne.

18 août 2024

Genoptræning af ryg

Jeg har været igennem et længere forløb med en diskusprolaps, hvor Isabel Fenger har hjulpet mig. Jeg kan varmt anbefale hende som fysioterapeut. Isabel lytter rigtig meget, og følger ens fremgang og løbende tilpasser øvelser til en, således jeg oplevede en fremgang hver gang jeg var hos hende, henover de 4 måneder det varede. Så hvis man døjer med nogle skavanker, så det bare med at kontakte Isabel Fenger - så er man i de allerbedste hænder. :-)

15 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Østerbro - Fysisk Form

Jeg udløste en voucher hvor der stod man fik en gratis måned. Jeg opsagde abonnementet dagen efter fordi jeg ikke ønskede binding (i tilbuddet står det én måned uden binding), med henblik på at tilmelde mig med betaling såfremt at forløbet havde været en go' oplevelse.

Ved ankomst får jeg at vide at mit abonnement er opsagt, og at jeg (på trods af at have modtaget en mail hvor der står jeg kan træne måneden ud) ikke kan træne mere.

Jeg belyser imens jeg viser min telefon(hun nægter at kigge på den) at det er klart manglende oplysning, og at det er besynderligt at jeg har på skrift at jeg godt må træne, og at det derfor er noget man bør rette.

Jeg bliver besvaret med at det jeg har gjort er udnyttelse af systemet, og at jeg ikke er velkommen. Der var ikke en go' tone. Og jeg savnede klart et "beklager, det er vores fejl, det for vi rettet op på, men du kan desværre ikke træne i den slags opsigelse"

I stedet blev det at beskylde potentiel kunde for udnyttelse. "Det du har gjort er udnyttelse af systemet" blev ordret sagt.

Vi kender alles ammen fitness modellen, og fitnesscentre tjener styrtende på de 10-20% inaktive abonnementer de har. Det føltes meget dobbeltmoralsk og det var ganske ubehageligt at blive mødt af en idé om at man blot var en person der prøvede at snyde.

At rette skyld mod kunden før man overhovedet har tegnet abonnement er sådan lidt...

"Måske" man blot skulle få fikset sit system, elimineret tvivlen og behandle kunderne ordentligt. Også selv om de endnu ikke er betalende.

6 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Har kun gode ting at sige om centret og…

Har kun gode ting at sige om centret og personalet som altid er venlige og imødekommende.
Dejligt at man ikke må tale i tlf imens man træner, det giver en ro jeg syntes er rar.
Og som parfumeallergiker er det rart at man i omklædningen ikke må sprøjte med parfume.

5 août 2024

Genoptræning efter meniskoperation

Jeg har i 7 måneder været i forløb hos
Isabel Fenger efter en meniskoperation. Isabel har været rigtig god til at møde mig, hvor jeg var - både med nye udfordrende øvelser og med alternativer, hvis jeg gik for hurtigt frem. Takket være Isabel er jeg godt på vej til at kunne det samme som før skaden samtidig med at have lært en masse nye øvelser undervejs. Isabel får min største anbefaling.

31 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

TAK til fysioterapeuten Mathilde!

Efter længere tid med ondt i knæet, måtte jeg sande at jeg skulle til en fysioterapeut. Jeg fik tid hos Mathilde Lauenbach på Amager, og det har jeg ikke ét sekund fortrudt! Mathilde har været en kæmpe støtte i min proces, og hjulpet mig til at føle mig bedre tilpas i min krop end nogensinde før. Selvom jeg er glad for at Mathilde fik løst mit knæ-problem med hendes fantastiske og kyndige vejledning og hjælp, vil jeg mangle hendes positive sind, smittende humør og empatiske væsen, som altid møder sine medmennesker i øjenhøjde. Heldigvis kan jeg fortsætte på hendes hold i træningscenteret, og nu føler jeg mig langt mere motiveret til at fortsætte min træning. Tak for din hjælp, Mathilde!

22 juillet 2024

Genoptræning af knæ

Har været igennem et længere forløb hos Isabel Fenger med dårligt, overbelastet knæ. Det har krævet hård indsats, men der har hele tiden været langsom fremgang, og efter 7 måneders forløb er bedringen endelig stor, og jeg har så småt genoptaget løb. Isabel har løbende tilpasset mine øvelser og troet på genoptræningen, når jeg selv har været ved at tabe modet.

17 juin 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Crosstrainers virker ikke

Min vigtigste- og afgørende- anke er, at centerets crosstrainers ikke fungerer efter hensigten. Der er kun to indstillinger: fuld belastning eller ingen belastning. Gennem 2 år efterspurgte jeg flere gange hjælp hos det søde, imødekommende personale, der gjorde deres bedste, men de kunne heller ikke få maskinerne til at virke. Jeg forsøgte så at få hul igennem til ledelsen, men der kom aldrig et svar. Til sidst gav jeg op og meldte mig ud.

1 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Har været i forløb ved fysioterapeut…

Har været i forløb ved fysioterapeut Mathilde Lauenbach på Amager og er så tilfreds. Hun er venlig, imødekommende, grundig og virkelig dygtig, og er meget opmærksom på årsagssammenhænge, både fysiske og psykiske, og på at effekten skal være langvarig og ikke kun nu og hér. Kan varmt anbefale Mathilde!

13 juin 2024

Great experience

I came to Fysisk Form to get help for my back injury and received really attentive and comprehensive care from Mathilde. Would definitely recommend the clinic to others.

7 juin 2024

Behageligt og trygt forløb

Har nu været igennem mit forløb med fysioterapeut Isabel Fenger. Jeg har følt mig tryg fra starten og øvelserne jeg har fået har hjulpet fra gang til gang. Så hun får min anbefaling og vil helt sikkert benytte hende igen hvis problemet kommer tilbage.

19 avril 2024

Stjerne fysioterapeut

Jeg har lige afsluttet mit andet forløb med min fysioterapeut Sally. Og hold op hvor er hun bare fantastisk dygtig og skide rar! Det er altid en fornøjelse at komme ind til hende, og jeg har fået de bedste værktøjer med mig videre af hende - hver gang.

Jeg har været gennem mange forløb ved div. kiropraktorer og fys’er, men Sally har bare været min helt!
⭐️Tusindvis af stjerner herfra, for hun er i sandhed en stjerne selv⭐️

16 avril 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Nice and clean gym (Østerbro) They…

Nice and clean gym (Østerbro) They would get 5 ⭐️from me if they actually bothered repairing their broken machines and put up curtains so you don't have to fry while working out 👎🏽

26 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus